Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

Pa imace i WC multi....e sada zavisi od odziva kopaca...Morace da se potrude,da smisle nesto novo sto ce privuci kopace... Ako se bude kopao dosta, eto i lepe cene...u suprotnom ocekujem jedan pump i ode u zaborav...

Pa imace i WC multi....e sada zavisi od odziva kopaca...Morace da se potrude,da smisle nesto novo sto ce privuci kopace... Ako se bude kopao dosta, eto i lepe cene...u suprotnom ocekujem jedan pump i ode u zaborav...

Nema tu mnogo mozganja. Daj dobru isplativost i imaces kopace.

Pa jedino ako udare kao Ghash jedno vreme x 2 ili nesto slicno, nabace dosta snage i time napumpaju cenu novcica... :)

Teško da može kao max da prođe jer je istog ubila inflacija i mine & dump.
WC se kopa svega još par dana, uostalom pogledajte malo history BC-a u PoW fazi i biće vam jasnije.
Budite strpljivi.
U svakom slucaju, istorija ce se verovatno ponoviti sa nekim pikovima i gore i dole, ali ce biti kraca sto je dobro.
Ko uspe da zaradi trlja ruke i brzo zaboravi na ovaj coin, pa ceka novu sansu.

jel ima neki pool koji radi sada,a da ima dobar pool luck?!

Deli manje minera. Kad si ti uleteo u priču, juče? :)

Deli manje minera. Kad si ti uleteo u priču, juče? :)

Sa WC? Kopam ga vec 3 dana, stim sto sam nocas copao Cinni sa kojim sam super prosao kad uzmem u obzir da mi se jedan rig ugasio cim sam lego.
WC sam kopao na scryptominers, bio je korektan do pucanja.

Ma ne to, čini mi se da ne razumeš kako funkcionišu pay per share pool-ovi.

Ma ne to, čini mi se da ne razumeš kako funkcionišu pay per share pool-ovi.
Eh :d
Ma kapiram sad sta si hteo reci, nego sam u momentu pomislio da nisu pustili neku akciju da privuku minere.
Kopao sam ranije LTC na ghash i na x2 i jos neke novcice na x1.1, x1.2.

Još ~48h kopanja i ode u POS fazu.
Biće to zanimljivih par dana.

Mogao sam sad da kupim 200 000 vise komada nego juce sto sam kupio ..kad covek ne razmislja..a mislim da ima vise od 2 dana ..jos 2900 blokova svaki po 1.5 min ..to mu izadje 3 dana

0.00000889 i ide dole jos najvjerovatnije.... Ali dokle ? :)

Ja sam ga kupio na 1050 sve sto sam imao... Nije puno ali je sve :)

Nazad
Vrh Dno