omnik
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 855
jel bi kopate BC preko scrpyt-a ili preko SHA ?
scrypt. .. okle mi asic da se sa isplati
jel bi kopate BC preko scrpyt-a ili preko SHA ?
po nekoj mojoj racunici isplativije mi je kopati DRK od BC-a ...
2,796 KH/s (jedna 280x daje 2000Kh/s)
za to bi trebao dobiti 3.391 DRK-a
Sto je 0.0043 BTC-a
E sad bem li ga meni se svidja ova tisina tako da cu biti na ovome pa sta bude...
bokira probaj EU server, ukoliko nema efekta pređi na neki drugi multipool... clevermining je poznat po visokom % reject-a.
Europe: stratum+tcp://eu.clevermining.com:3333
Realno džabe dobar profitability koji prikazuju kad isti računaju na accepted shares. Glupost...
Probao EU server , veći reject nega što imam na US , mada mi je palo sada , sad je u proseku 4% na US serveru tako da je OK , mada pade i " profitabilnost "
Hvala na pomoći u svakom slučaju
Malo li jeTako ce biti samo danas i sutra dok ne padne cena WC, u najboljem slucaju do srede.
clever ima ogroman reject zato je nekoristan dok se krave ne isplacuju bas onako kako pise. METH polako ali sigurno tone, jos par dana cu ga kopati pa odo i odatle na 365 ili max.
ja već treći dan zaredom dobijam između 0.0095 i 0.0105 za 1.1MHs na Cleaver-u![]()
Pa recite jel imate reject veliki da znam jeli problem do mene ili moze sa velikim rejectom da se ima tako dobra isplata?
Pa recite jel imate reject veliki da znam jeli problem do mene ili moze sa velikim rejectom da se ima tako dobra isplata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari