Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

po nekoj mojoj racunici isplativije mi je kopati DRK od BC-a ...

2,796 KH/s (jedna 280x daje 2000Kh/s)
za to bi trebao dobiti 3.391 DRK-a
Sto je 0.0043 BTC-a

E sad bem li ga meni se svidja ova tisina tako da cu biti na ovome pa sta bude...

E pa uskoro ćeš moći da kopaš x11 algoritam preko blackcoin poola i budeš isplaćen u BC-u

Ma bole me uvo da li ima ili nema budućnost. Kratkoročno ima potencijal za novi bum... nikad ne donosim odluke šta ću kupovati ili kopati zato što mi se sviđa već šta će mi doneti profit.
Iako ovo smatram sportom i hobijem, nisam dalabu:).

cgminer.jpg
Pozdrav ljudi , treba mi pomoć oko cgminera , koristim 3.7.3 kalroth za scrypt mining na clever-u , međutim imam veći rejected , u pitanju su 270x Dual-x , verovatno neka podešavanja , evo šta koristim u bat fajlu :
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
cgminer --scrypt -o stratum+tcp://us.clevermining.com:3333 -u x -p x -I 19 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 21568
Sa 280x karticama imam od 0% do 1.5% rejected i tu su mi dobra podešavanja uvek bila za scrypt , mučim se malo sa 270x

Hvala vam unapred!!!

isto je i kod mene bilo... tad nisam koristio kalroth miner nego sam u dva odvojena terao 280 i 270 karte pa sam preračunavao R/A i neki mnogo veći broj je bio u 270 mineru. promenio sam pool :)

bokira probaj EU server, ukoliko nema efekta pređi na neki drugi multipool... clevermining je poznat po visokom % reject-a.
Europe: stratum+tcp://eu.clevermining.com:3333

Realno džabe dobar profitability koji prikazuju kad isti računaju na accepted shares. Glupost...

Hvala na odgovorima , probaću pa javim ako nešto pomaže eu server!

bokira probaj EU server, ukoliko nema efekta pređi na neki drugi multipool... clevermining je poznat po visokom % reject-a.
Europe: stratum+tcp://eu.clevermining.com:3333

Realno džabe dobar profitability koji prikazuju kad isti računaju na accepted shares. Glupost...

Probao EU server , veći reject nega što imam na US , mada mi je palo sada , sad je u proseku 4% na US serveru tako da je OK , mada pade i " profitabilnost "
Hvala na pomoći u svakom slučaju

ma koji clever, pucaju sa rejectom na 20%, ja ih batalio. I EU i US server.

@omnik ispao koliko toliko strpljiv, prodao sam 19 na 57k, 141 na 31k i 24 na 35k, pre nego sto sam presao na LTC :)

Zažalićeš što si prodavao ubrzo :p

Tako ce biti samo danas i sutra dok ne padne cena WC, u najboljem slucaju do srede.

po poolpickeru ovaj hashcows rastura, ali ja sam bio kod njih 3 dana i uopste nije tako kao sto pise

Hashcows i Clever su i mene razocarali- nikad vise, tako da samo koristim Waffel i do skoro Coinshift. Nisam skoro mesec dana koristio ni jedan multipool, koristio sam valute sa manjom potrosnjom struje, METH uglavnom ,sad sam malo prebacio na Waffle da probam, posto odranije imam pozitivno iskustvo - ali svestan sam da se situacija moze promeniti.
A nisam bas vican brzo da menjam pool i novcice, naj veci mi je problem da provalim sta je trenutno "In" :) za ostalo se snalazim.

clever ima ogroman reject zato je nekoristan dok se krave ne isplacuju bas onako kako pise. METH polako ali sigurno tone, jos par dana cu ga kopati pa odo i odatle na 365 ili max.

U nocas je METH potonuo skoro do 300, kad sam ja ustao vec je bilo kasno, ja imao order malo ispod.
Mozda i prepisem od tebe kad pukne :).

clever ima ogroman reject zato je nekoristan dok se krave ne isplacuju bas onako kako pise. METH polako ali sigurno tone, jos par dana cu ga kopati pa odo i odatle na 365 ili max.

kakve veze to ima ? ja već treći dan zaredom dobijam između 0.0095 i 0.0105 za 1.1MHs na Cleaver-u :)

Poslednja izmena:
a koliki ti je reject?

Pa recite jel imate reject veliki da znam jeli problem do mene ili moze sa velikim rejectom da se ima tako dobra isplata?

Pa recite jel imate reject veliki da znam jeli problem do mene ili moze sa velikim rejectom da se ima tako dobra isplata?

sorry tek sad vidim dva pitanja u vezi reject-a

meni je trenutno 2.9 % rejected na nivou 24h..

setovanja za 2*7950 MSI twinfrozzerII na sgminer-u najnovijem:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
start /ABOVENORMAL sgminer --device 0,1 -I 18 -o stratum+tcp://eu.clevermining.com:3333 -u xxx -p x -o stratum+tcp://us.clevermining.com:3333 -u xxx -p x --failover-only --gpu-engine 1000 --gpu-memclock 1500 --intensity 18 --auto-fan --temp-target 74 --temp-cutoff 80

i napomena: i mene je plašilo u startu ono očitavanje reject-a u donjem desnom uglu (neki skokovi na 10-15 posto), ali to se izgleda sve nekako ispegla na kraju :)

Poslednja izmena:

Kod mene je reject trenutno 1.5%. A prekjuče je išao do 3%, ako se dobro sećam. Ne obraćam mnogo pažnju na to, pošto je isplata dobra.

onda je mozda do toga sto korsitim kalroth miner

Vrh Dno