Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ltc hashrate is 125,600 MH/s of 295,142 total MH/s (42.556%).

Whitecoin, ali cena mu se prepolovila za jedan dan... valjda se ceka novi balon.

Whitecoin, ali cena mu se prepolovila za jedan dan... valjda se ceka novi balon.

Koliko sam skapirao novčić je copy paste Blackcoin... ultra brz POW period pa onda ide POS.
Zar nije glupo prodavati bilo šta pre POS faze?

Sorry za off topic.

moze biti, zapuco se sa 0.005 na 0.0022 pa se odbio na 0.003... evo ga opet pada.

a sta je tolko specifican taj blackcoin, jel isplatljiviji od ltc-a?

Ja neznam kako neko moze da veruje tek tako u blackcoin.....

Šta ima bilo ko da veruje ili ne veruje. Činjenica na njemu je dosta nas ovde fino zaradilo.

Brz POW pa POS lici kao na 50+% premina, zato kazem, ne vidim zasto bi iko ulagao u njega osim autora koji i par njih koji su isti kopali prvih par dana...... cak sta vise daleko gore od decentralizacije HVC kojeg neki kritikuju....
Takodje POS sistem jos nije dokazan , YAC je pukao bas zbog toga jer se sam forkovao, takodje bezbednoust uopste nije resena bar se tako prica... kontam da je sigurnost jedino da se stavi centralizovan checkpointi ali tada coin nema smisla ...... kao i FTC

Naravno ovo sve govorim pod pretpostavkom da je vec vreme za BTC/LTC da neki coin udje kao treci.. (naravno ne ona djubrestina zvana doge)

Poslednja izmena:
ja sam ga kopao od nulte sekunde, launch je bio 100% fer

ja sam ga kopao od nulte sekunde, launch je bio 100% fer

Moze da bude fer, ali poenta je da je centralizovan vecim delom, nema potvrdu sigurnosti POS koji je do sad samo probleme pravio ostalim coin-ma... mada se to slabo prica i istrazuje ali cena YAC-a i ostalih potvrdjuju problem u dizajnu... itd

To smo i ocekivali samo je bilo pitanje kad ce poceti, za sad je jos uvek podnosljivo, ali za par meseci moracemo da odaberemo novi algoritam i da ga pumpamo

Nema tu sta da se bira, maxcoin preuzima bolje nakopajte koju hiljadarku dok nije skocio diff posle cete opet kukati :p

Nema tu sta da se bira, maxcoin preuzima bolje nakopajte koju hiljadarku dok nije skocio diff posle cete opet kukati :p
Ja imam od svega po malo,ali najvise maxonja njega kopam i stekam vec mesec ipo dana bez prestanka. Neki su ismejavali onog lika karl gray-a,ali on covek ima 100k btca, a direktno je u emisiji kod maksa rekao da ce ulagati u maxcoin. Pored njega sigurno ima mnogo mnogo "kitova" koji se pune sad na vreme. + max kajzer stoji iza njega+ima odlican dev tim+mali max supply+se za manje od godinu dana polovi nagrada. Kad bude ekspodirao necemo znati sta nas je snaslo. :D

Ni Max , a bogami ni Black , verovatno dark ili neki drugi x11

Pa, vrlo dobro znaš da algoritam, nije sve.

Nazad
Vrh Dno