to je verovatno..jeste jako lepo...imam utisak da gledam nesto kao pre dva dana sa bc sto se desilo...na to mi nekako mirise...jako sam nov u ovome al kako se krece ona "amplituda" imam utisak da je to to...ako gresim ispravite me...
to je verovatno..jeste jako lepo...imam utisak da gledam nesto kao pre dva dana sa bc sto se desilo...na to mi nekako mirise...jako sam nov u ovome al kako se krece ona "amplituda" imam utisak da je to to...ako gresim ispravite me...
A Vircurex sta se sa njim desilo povodom DOGE ?
imam nesto sitno doga, tipa 24000, planiram da ih prodam i zamenim za ltc... kako vam se cini trenutna vrednost doga, vidim da je prilicno pala u zadnje vreme, pa se opet zadnjih par dana digla, dal prodati sad to sitno, il se ocekuje neki rast, bem li ga...
ma jasno mi je da trebam da prodajem na visoj vrednosti kad je pump, nego ne secam se na kojoj je vrednosti pre bio i kolko je realno ocekivati, niti znam kolki je pump sad bio... coindeup je vrsio neke izmene na sajtu, izbacio prikaz btc/doge, te sad ne znam kolko vredi, bio je na 140 kad je vise vredeo ako se dobro secam...
Ja po malo, na cointronu. Tu su negde kao LTC, cim padne isplativost, dosta predje na LTC, a menja se cesto. Fleksibilni mineri se uglavnom zezaju s tim![]()
Po ovom doge su ok, razmisljam se vredi li probati, i odma prodavati, menjati za ltc.
imam ja nesto malo, prodavati sad ili cekati polovljenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari