Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

jedino je pitanje sta ce biti posle polovljenja jer ce davati upola manje coina i nece biti bas isplativ za kopanje

slazem se sa time..malo sam pogledao sta se desavalo pre mesec dana i vidim da je isao do nekih 180-190...kada se ocekuje to polovljenje

Kolika je trenutna isplativost u odnosu na LCT?

jedva nesto malo veca,mozda 5%,sa polovljenjem nece biti ni blizu toga,a uzimamo u obzir da ce multipool-ovi da mu obore cenu cim stane pump

Poslednja izmena:
Gde trgujete sa dzukelama ?

A Vircurex sta se sa njim desilo povodom DOGE ?

Ja se igram malo od jutros sa ovim oscilacijama i sasvim fino sam prošao... može lepo da se poveća šteka kerova.

Da uletim u DOGE, hoće biti još koji pump? Šta mislite?

Napumpan... pa se mini pumpa i mini dumpuje tokom celog dana. Najgori period za ulaganje ukoliko nemaš iskustva.
Ja sam prodao sve i gadjam 119... videćemo.

Ok, fala. Primljeno k znanju... :)

Kad je polovljenje?

mintpal uvodi BlackCoin kao market za trgovinu,a pocetno konvertovanje ce biti ni manje ni vise nego BC/DOGE(citiram La Prestige-a)

imam nesto sitno doga, tipa 24000, planiram da ih prodam i zamenim za ltc... kako vam se cini trenutna vrednost doga, vidim da je prilicno pala u zadnje vreme, pa se opet zadnjih par dana digla, dal prodati sad to sitno, il se ocekuje neki rast, bem li ga...

imam nesto sitno doga, tipa 24000, planiram da ih prodam i zamenim za ltc... kako vam se cini trenutna vrednost doga, vidim da je prilicno pala u zadnje vreme, pa se opet zadnjih par dana digla, dal prodati sad to sitno, il se ocekuje neki rast, bem li ga...

Uvek čekaš višu cenu da prodaš, šta tu nije jasno?
Pa sam si rekao da je pala vrednost doge-a, zašto bi sada prodavao, posebno kad imaš malu količinu.
Pogledaj istoriju cene i sve će ti biti jasno. Ovaj biznis funkcioniše u ciklusima samo trebaš da se prilagodiš i bez emocija što je glavna greška koju ljudi ovde konstantno rade iznova.

ma jasno mi je da trebam da prodajem na visoj vrednosti kad je pump, nego ne secam se na kojoj je vrednosti pre bio i kolko je realno ocekivati, niti znam kolki je pump sad bio... coindeup je vrsio neke izmene na sajtu, izbacio prikaz btc/doge, te sad ne znam kolko vredi, bio je na 140 kad je vise vredeo ako se dobro secam...

ma jasno mi je da trebam da prodajem na visoj vrednosti kad je pump, nego ne secam se na kojoj je vrednosti pre bio i kolko je realno ocekivati, niti znam kolki je pump sad bio... coindeup je vrsio neke izmene na sajtu, izbacio prikaz btc/doge, te sad ne znam kolko vredi, bio je na 140 kad je vise vredeo ako se dobro secam...

Gledaj cryptsy.
140 je pristoja cena ali može to i bolje samo koliko si spreman da čekaš i šta očekuješ, od toga zavisi.
Eto ja sam u inicijalnom hype beše u decembru kopao brdo i prodavao 15.000 doge = 1LTC.
Teško da će skoro videti takvu cenu, to su bila dobra vremena.

PS. Evo gde imaš live uz istoriju https://bitcoinwisdom.com/markets/cryptsy/dogebtc

Poslednja izmena:
Ja po malo, na cointronu. Tu su negde kao LTC, cim padne isplativost, dosta predje na LTC, a menja se cesto. Fleksibilni mineri se uglavnom zezaju s tim :)

ima li neki sistem tj alarm za pracenje difficultija? realno kad bi 24h bio za kompom i kopao doge kad su isplativiji pa onda LTC pa onda nesto trece (ne scrypt) bilo bi vece zarade. Ovako kad sam bilo gde u gradu preko telefona mogu da prebacim sve rigove na nesto trece za minut vremena.

Da, od juce mu je skocila isplativost, bas kad sam napisao tu poruku. Ima li neko stek dzukela?

imam ja nesto malo, prodavati sad ili cekati polovljenje?

Vrh Dno