Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Ide on lagano na 13... Ja ću ga uzeti taman da pokrijem broj novčića koji sam zaradio i gubio igranjem. Pa šta bude... Ali mislim da nas čeka pump u nekom narednom periodu. E sad, taj pump mislim da mora biti skoro, jer će inače pući ceo koncept novčića...

Poslednja izmena:
Ide on lagano na 13... Ja ću ga uzeti taman da pokrijem broj novčića koji sam zaradio i gubio igranjem. Pa šta bude... Ali mislim da nas čeka pump u nekom narednom periodu. E sad, taj pump mislim da mora biti skoro, jer će inače pući ceo koncept novčića...

Stani u red sa BC iza nas koji cekamo Q2C :)

Hm... Čekate pump? Možda i hoću, on mi je ionako "prva ljubav". :D

Apsolutno sam siguran da nas čeka ne još jedan već nekoliko pumpova. Pitanje je gde je granica?
Mogu da ga mrcvare kao max već nedeljama imamo mini pumpove i dumpove tamo I gomile bag holdera.

Mozda nisu ludi mozda su se samo zeznuli u proracunu :D

Ide BC lagano gore e sad da li je navlakusa ili su se kitovi napunili pa dizu cijenu vidjecemo za par dana.

Cenim sad ide ponovo do 20K kada treba prodati i čekati ponovo dole na 15tak. Šta mislite?

Cisto sumnjam, ova fora je sad vidjena i verovatno nikad vise

http://i.imgur.com/ToWlMtH.png

Mislis 3 puta vidjena i to u kontinuitetu?

Ljudi, nemojte pricati napamet. Ako ste pukli lovu, to je vas problem. Ako izuzmete ova dva dana, videcete da novcic jako lepo napreduje. Pre ~10-ak dana su tek probili barijeru od 10k, a vi vec danas ocekujete cifre od preko 100k.

I ovih 17-20k je za sada lep napredak. Vi sto se kupili po 40-50-60k u nadi da cete uhvatiti novu paradigmu, lepo sacekajte sledeci krug.

Usput, ako je neko zainteresovan za avione, moze ih kupiti preko black coina:

http://www.zelfvliegen.nl/vliegtuigen/verkoop/blackshape-prime

Stvarno skidam kapu! :)

Edit: Ja sam se istresao na 19,7k i ocekujem ga ponovo ako ne na 15, barem na 17k. Pumperi navodno govore da je 20k nova pocetna tacka, videcemo ovih dana kako ce se cena kretati.

Poslednja izmena:
Mozda malo vise. Realno je da prestigne btc :smoke:

Poslednja izmena:
Već je na 17 i kusur... ovaj put sam zakasnio. Zabušavam :)
Cenim ide do 15tak opušteno.

Argumentacija je sledeca. Kao i 100x vidjeno do sad, svaki ekstremni rast je nesto sto ne moze dugo trajati. Mislim da je rast sa 9000 na 95000 za 7 dana ekstreman. Ne znaci da se nece vracati jos par puta, ali onog trenutka kada mala grupa podeli svoje novcice velikoj grupi, taj novcic vise nema mogucnost manipulacije, a velika grupa ne moze nikad biti tako slozna kao mala. Lakse je da 4 coveka sa 10% ukupnog broja napumpaju novcic nego da 1000 ljudi sa 30% vrednosti to isto urade. A upravo se to desilo-preraspodela novcica. Nadam se da ste svi bili uspesni. BC kao prvi POS coin (bez POW) bi nam mozda mogao pokazati nesto novo, ali mislim da je ovo kraj ovog voza. Sledeci mozda dodje uskoro a mozda nikad. U svakom slucaju, ja bih bio daleko manje uspesan od vas, izasao bih jos na 50000 juce.

Razmisljao samo o ovoj tvojoj tezi i nasao sam u kom delu nije tacna.
Mala grupa koja ima veliki deo BC nije strasna, opasna je mala grupa koja ima dosta BTC-a pa njime kupuje konstantno BC i time ga pumpa da bi na kraju dumpovala i skupila jos vise BTC-a. Za pump treba dosta BTC a ne BC, najbolje prolaze oni koji u startu nisu imali ni jedan BC vec su kupovali da bi ga napumpali, njima je najlakse da se na kraju istresu. Onaj ko ima dosta BC i pumpa ga dodatnom kupovinom dolazi u opasnost da ne rasproda sve na vreme kad krene nizbrdo.

Već je na 17 i kusur... ovaj put sam zakasnio. Zabušavam :)
Cenim ide do 15tak opušteno.

15-16k mooozda nocas.

Sada malo oscilira od 17,5k do 20k.

Velika i previse dobra razlika je 15-20k. ;)

Pre podne su ispipavali prvo 14k a posle par sati 12k...šta reći na to?

12k je bilo u peaku, nemoj ni gledati to, bio sam na berzi kada je bukvalno u milisekundi neko ocistio ordere do 12k i za manje od pola sekunde se vratio na 13,8k i nastavio gore.

P.S Iskreno ni ja nisam smeo na 14k da uletim jer je na ivici bio da krene nizbrdno tj ispod 10k, e to bi bio onda vec mega problem.

Poslednja izmena:
http://i.imgur.com/ToWlMtH.png

Mislis 3 puta vidjena i to u kontinuitetu?

Ljudi, nemojte pricati napamet. Ako ste pukli lovu, to je vas problem. Ako izuzmete ova dva dana, videcete da novcic jako lepo napreduje. Pre ~10-ak dana su tek probili barijeru od 10k, a vi vec danas ocekujete cifre od preko 100k.

I ovih 17-20k je za sada lep napredak. Vi sto se kupili po 40-50-60k u nadi da cete uhvatiti novu paradigmu, lepo sacekajte sledeci krug.

Usput, ako je neko zainteresovan za avione, moze ih kupiti preko black coina:

http://www.zelfvliegen.nl/vliegtuigen/verkoop/blackshape-prime

Stvarno skidam kapu! :)

Edit: Ja sam se istresao na 19,7k i ocekujem ga ponovo ako ne na 15, barem na 17k. Pumperi navodno govore da je 20k nova pocetna tacka, videcemo ovih dana kako ce se cena kretati.

+1

Ma idemo gore sigurno, nadam se u sledećih nedelju ili dve... samo da li je realno očekivati opet 1000% rast? iskreno počinjem da sumnjam da će tako lako preći 100k pre Juna.

Opa idemo gore ipak...

LAST PRICE
0.00022000

Eh kad već proglasi pump... daj da vidimo bar 30-40k ponovo :) Za ovo je potrebno samo 100tinak BTC-a a videli smo da je to smešna cifra za Blackcoin.

Možda je samo mini pump... sad može fino da se zaradi ako je tako...

Edit: Evo ide 20BTC-a po refreshu :) Moguće ipak da je nekakav pump?

Edit2: Nešto ozbiljno se dešava, očišćeni svi sell orderi u sekundi i spust na cenu 19k pa instant povratak 23k... nadam se da nećemo spavati večeras :) Sada nenormalno oscilira cena, ide po 2-3K gore dole u milisekundi.

Poslednja izmena:
Suvise je brzo krenuo gore, samo oprezno sa trgovinom.

Vrh Dno