Šta je novo?

LG G2

Uzeo sam telefon u Vipu , i posle mesec dana mi crkne touch na par mesta na ekranu, na sredini i u gornjem desnom uglu, jednostavno ne reaguje na dodir, telefon nije pao i ekran nije razbijen, i ja ga odnesem na reklamaciju.

Interesuje me , posto je pod garancijom , jel ja imam prava da zahtevam nov uredjaj, posto je proslo samo mesec dana od kupovine?

Inace ovo mi se vec drugi put desava , prvo na HTC OneX i sad ovaj.....

Samo posle 7 dana mozes dobiti nov uredjaj, odnosno 14 dana ako je kupljen online.

Uzeo sam telefon u Vipu , i posle mesec dana mi crkne touch na par mesta na ekranu, na sredini i u gornjem desnom uglu, jednostavno ne reaguje na dodir, telefon nije pao i ekran nije razbijen, i ja ga odnesem na reklamaciju.

Interesuje me , posto je pod garancijom , jel ja imam prava da zahtevam nov uredjaj, posto je proslo samo mesec dana od kupovine?

Inace ovo mi se vec drugi put desava , prvo na HTC OneX i sad ovaj.....

24 sata posle kupovine je period u kome možeš dobiti novi uređaj na licu mesta u VIP poslovnici (nisam siguran da možeš da zahtevaš novi uređaj ukoliko utvrde da je neispravan, a prošlo je mesec dana od kupovine). Imao sam isti problem kao i ti (touch je bio mrtav na jednom mestu na ekranu kad se ugreje telefon), sutradan ga vratio u poslovnicu i dobio odmah novi.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, vec par mjeseci citam ovaj forum, a i od nove godine sam vlasnik bijelog G2, sad se nakanio registrovati na forum :)

Mob je predobar (poslije S+) najveća mana sto svi vec znaju je nedorađena kamera :( pa sam mu uradio root i instalirao jishnu mod. Nocno video snimanje se drastično popravilo ubacivanjem ovog moda, ali u modu fotografisanja je i dalje drop fps, dok u modu kamkordera fluidno radi. Jel to normalno? Iako necu puno snimati, ali nekad dobro dodje. Kakav je xdabeb u odnosu na jishnu u tom smislu? Neki hvale jedan neki drugi.

Primjetio sam da na igrici subway surfers zna trznut nekad, a dok slicna igrica Minion rush fluidno radi. Mob je na KK, uradio hard reset (poslije 15 dana).

Cesto koristim USB OTG, radi odlično bez problema, tako gledam serije, ali mislim da cu narucit onaj meenova reader, laksi i ljepši način od usb otg.

Da li su sve fabrički isporučene aplikacije na telefonu na sistemskoj particiji? Ako maknem par bezveznih, svejedno ne mogu da upotrebim taj prostor za druge stvari?

pozdrav ljudi, trebo bih da pogledam jedan g2 pa ako bi neko mogao da mi kaze na sta da obratim paznju...
tema je od skoro 500 strana pa da sada ne citam sve ;)
hvala unapred

Obrati paznju da kad kupis da uredjaj nije polupan raskliman i nema mrtve piksele :D

A ako kupujes preko oglasa trebas dosta stvari , zavisi o tome sta pise i sta ti nudi preprodavac

Poslednja izmena:
navodno nov...
na sta konkretno spada u "dosta stvari" ;)
da li postoje verzije (mislim po sn-u) koje imaju bagove?

Da nema neko slucajno cloudyflex 1.4 sacuvan pa da ga negde upload-uje i da mi baci link? :)
Nemam vise zivaca za kitkat,non stop muku mucim sa random reboots,a ne mogu da nadjem uzrok.

Da nema neko slucajno cloudyflex 1.4 sacuvan pa da ga negde upload-uje i da mi baci link? :)
Nemam vise zivaca za kitkat,non stop muku mucim sa random reboots,a ne mogu da nadjem uzrok.

Random reboots? Pa koji koristis rom? Meni vjeruj mi samo trenutno nightly se resetune ponekad,valjda bag,najvise kad je na punjac al opet,to je nightly..experimentalna verzija..a flex i cloudypro rade bas stabilno,bar meni..

Cloudy pro II nikad reboot niti ikakav bug. Svi ostali imaju po neki bug. Onaj optimus je najgori.

To mi se desavalo na svim 4.4.2 romovima i nemam vise zivaca za testiranje.
Sve flesujem po uputstvu,nikad se ne zezam s tim,bas zato i nemam zivaca da istrazujem probleme.
Sad cu jos probati neki GPE port sa nexusa 5,pa ako mi se svidi ok,ako ne,vracam se na 4.2.2 ili prodajem telefon.

To mi se desavalo na svim 4.4.2 romovima i nemam vise zivaca za testiranje.
Sve flesujem po uputstvu,nikad se ne zezam s tim,bas zato i nemam zivaca da istrazujem probleme.
Sad cu jos probati neki GPE port sa nexusa 5,pa ako mi se svidi ok,ako ne,vracam se na 4.2.2 ili prodajem telefon.

Nije dobar brdo bagova ima. Probaj bare bones par dana sam ga koristio nije zakucao ni jednom. Jedino Bluetooth malo baguje.

Nije dobar brdo bagova ima. Probaj bare bones par dana sam ga koristio nije zakucao ni jednom. Jedino Bluetooth malo baguje.

Meni je bare bones znao da zakuca na usb otg,tacnije prilikom iskopcavanja,ne bitno jesam li ga samo istakao ili safe remove kliknuo,zamrzne i moram ga prisilno gasiti..a inace jako fino radi..

Vratio se nas developer :)

Vredi ako imaš stock KitKat, dok za custom romove nisam siguran :)

Vratio se Cloudyfa - znao sam :D

Cloudy pro II nikad reboot niti ikakav bug. Svi ostali imaju po neki bug. Onaj optimus je najgori.

I kod mene radi savršeno, osim onog nebitnog baga sa SwiftKey tastaturom koji nema veze sa romom...

Poslednja izmena:
Ljdu prvo da kazem da je cp 2.0 savrsen i da je taj rework odradjen odlicno , baterija bolesno dobra.E sad, imam problem koji mi bas tesko pada , naime , kada me neko zove a ekran je ugasen telefon zazvoni pa se tek posle dobre 3 ili vise sekundi on upali i ja vidim ko me zove.Desava li se nekom i da li neko zna resenje?

Mozda je pri instalaciji on ipak izbrisao baseband pa cu probati da ga flesnem

Poslednja izmena:
Ljdu prvo da kazem da je cp 2.0 savrsen i da je taj rework odradjen odlicno , baterija bolesno dobra.E sad, imam problem koji mi bas tesko pada , naime , kada me neko zove a ekran je ugasen telefon zazvoni pa se tek posle dobre 3 ili vise sekundi on upali i ja vidim ko me zove.Desava li se nekom i da li neko zna resenje?

Mislim da je to problem na svim telefonima sa kitkat-om, cloudyfa je to napisao, sad cu postovati

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51355317&postcount=1057

Poslednja izmena:
LG je izgleda sve namerno uradio kako bi bila baterija što bolja. Tako je bazirao kernel na bateriji da bi što više moglo da se izvuče, a za ostale performanse nije mario... Otuda i taj delay kod poziva i još jedan problem kašnjenje notifikacija.

Mislim da će malo bolje biti kada Dori završi KK kernel... Ako neko može da spasi telefon ovaj i popravi kernel greške to je Dori.

LG je izgleda sve namerno uradio kako bi bila baterija što bolja. Tako je bazirao kernel na bateriji da bi što više moglo da se izvuče, a za ostale performanse nije mario... Otuda i taj delay kod poziva i još jedan problem kašnjenje notifikacija.

Mislim da će malo bolje biti kada Dori završi KK kernel... Ako neko može da spasi telefon ovaj i popravi kernel greške to je Dori.

A koje performanse nisu po tebi ok kada bukvalno sve radi glatko ?

Mozda je pri instalaciji on ipak izbrisao baseband pa cu probati da ga flesnem

To nisam primetio, baš ću da obratim pažnju, mada mislim da bih sigurno primetio toliko kašnjenje :)

edit: sada probao - ima kašnjenja ali max 2 sekunde tako da mi uopšte ne smeta

Poslednja izmena:
Na portovanim romovima je znatno veći taj delay nego na stock-u. Ja se navikao posle prvog dana tako da mi više ne smeta.

A koje performanse nisu po tebi ok kada bukvalno sve radi glatko ?

To nisam primetio, baš ću da obratim pažnju, mada mislim da bih sigurno primetio toliko kašnjenje :)

edit: sada probao - ima kašnjenja ali max 2 sekunde tako da mi uopšte ne smeta

Kašnjenje. Delay u oba slučaja koja sam naveo. Moraš da krpis stalno da bi telefon radio. Te kamera, te notifikacije, te pozivi, te ovo te ono.

Ajde JB ajde mada ni to se ne može oprostiti, ali da na KK ne isprave, e pa *** onda.

Kašnjenje. Delay u oba slučaja koja sam naveo. Moraš da krpis stalno da bi telefon radio. Te kamera, te notifikacije, te pozivi, te ovo te ono.

Ajde JB ajde mada ni to se ne može oprostiti, ali da na KK ne isprave, e pa *** onda.

Osim kamere koja treba i može da se krpi sve ostalo je smešno stavljati u mane...

Jednostavno za ove pare trenutno nema boljeg telefona ;)

Ovisi i do gova. Recimo stavis onaj simple kernel i kamera ti se gasi po 3-4 sekunde itd.

Probajte od onog poljaka. Meni je ok :)

*** ali to si ti... Nekome je lakše dati i 50e više ili čak 100, ali da to sve radi kako treba. Neko baš nema živaca da flesuje i isprobava.

Ni taj fix nije nešto srećan, gledam onu sliku S5 i G2 sa fixom, očaj je ono, da ne upotrebim težu reč.

Ipak 350e nije mala cifra i sad ti treba da kažeš, pa *** 30e manje od S4, jeftiniji je. Znači za 350e ti treba da se pomiris da imaš telefon sa greškom (kao npr neki Nexus 5).

Razumem I tebe, tebi je bitna cena, nekima nije, žele najbolje što ima da se ponudi :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno