Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

@ frenkyshka
Nisi meda nego Ferdinand! :D Mene još nema tamo, ali ako me bude, kontam da ćete me naći tamo pred kraj...

I ja se tome nadam. Mislim da ću pola istresti. Mnogo sam se razmahao.

Sad tek podrobno sve pročitah na grafiku. Baš spremam psihijatriju i sve je tačno za fazu manije, baš prava!

Poslednja izmena:
Nadam se da će opet to da odrade :D

PS. prodao sam 1200 BC-a malopre po 28k i sad ih kao čekam na 25k za buy back. Inače zanimljivo da mi je jedva prošao sell order (aka niko više neće ni da kupuje :D ili mintpal laguje opet... šta god).
Nadam se da sam se zeznuo i da će cena sada gore pa da najzad spavam kao čovek. Batalio bih menjačnicu sa BC do daljnjeg a ostatak šteke strpao u offline wallet i zaboravio.

Puffff, prošao mi order... dobitak 10tak %... SMARANJE!!!

PS. Sad ću opet isto da odradim i tako dok ne puknem ;)

Poslednja izmena:
Umalo da nadrljam i budem u minusu posle ovog pada. Samo zato sto nisam slusao sebe i nisam prodao sinoc na ~75k. A znao sam da ce biti dumpa. Ali sta sad, ceo dan sam trgovao i shortovao, delimicno sam se izvukao.

Dobar sam nekoliko hiljada novcica, a kupovinu sam smanjio sa 55k na 35k.

Student je lepo sve objasnio 2 strane unazad, ja verujem da ce novcic i dalje rasti ali tesko da cemo skoro (a mozda i ikad) videti onu cenu od 95k. Prvi pump je uvek najjaci i posle njega, novcici se rastrkaju i posle toga oni bitni nemaju vise toliku kontrolu nad iducim pumpom. Isto je bilo i sa maxcoinom koji je isao cak od 0.0085.

Ja razumem da novcic ima ogroman napredak, da ga hiljade servisa dodaju i da se vredno radi na njemu ali to ga ne moze osigurati da ce uspeti. Mozda se developer trudi svo vreme i na kraju ce se istresti, kupiti kucu i kola, i bole ce ga corak za sve.

Ja necu prodavati nista, niti mi odgovara cena trenutno, praticu za jos ~nedelju dana cisto da vidim kako se cena krece i hoce li davati indikacije za bilo kakav rast.

La Prestige, verovatno si upravu i trebaju ljudi da te saslušaju ali je bre dosadno! :)

Sta vam mogu kad ste ste se ovih dana navikli na velike oscilacije i lake zarade. :p

Valjda ce uskoro sa pumpanjem maxcoina da imamo cime da se zanimamo.

Baš to... Ja navikao na live prenos tekme! Te kitovi, te običnjaci, pa ajkule se otimaše za BC...

Nego, Prestige ili bilo ko od vas imate li neki "udžbenik" za trgovinu, neke linkove? Da se naučim nekim stvarima, osnovama. Kontam ja dosta, ali to platim, jer u suštini ne znam tačno šta i kako i kad...

Jedino lepo šortujem, to je lako. :)

I opet mi prođe i opet uvećah šteku 10%... ovako možemo do sutra, mislim da je 10 puta u nizu bilo ovako gore/dole/gore/dole po 10-15%. Koga bre ovi zavitlavaju? :)

Ušao si u fazon. Ja nemam petlju zbog sinoć kad se opekoh... Koji mu je sad trend da uletim? Pada?

Kinezi... Na sitno crpkaju...

Poslednja izmena:
Ušao si u fazon. Ja nemam petlju zbog sinoć kad se opekoh... Koji mu je sad trend da uletim? Pada?

Vidiš li ti da se ja trudim da ostanem bez novčića? Nemoj mene da pitaš za savet ali da čini mi se da pada još najzad.

Evo sad sam prodao siću 200 kom na 24.9k da testiram osećaj :)

Poslednja izmena:
Oscilacija ću da se bojim doveka. :S:

Uspeo sam! :)

Pogledajte ovo:

Blacky.jpg

Ili se sprema opet fini pump, ili je opet fake što znači još dump-a a znamo gde će onda cena da završi... šta mislite?

Prilozi

• Blacky.jpg
    Blacky.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Verovatno novi pump. Iskreno, proletelo mi je sinoć i danas tokom dana da je pump orkestriran, kao i ceo trade, možda im samo treba veći zamah...
Ako bude još padova, neće valjati - mreža je indikator poverenja, za mene.

Pogledajte ovo:

Blacky.jpg

Ili se sprema opet fini pump, ili je opet fake što znači još dump-a a znamo gde će onda cena da završi... šta mislite?

trece nema :D

nzm voleo bih bas da vidim gde ce ovo ici, i ovo je valjda neki primer za buducnost sta se moze ocekivati

Ali bolje i to nego kopati, bar meni kao sportisti rudaru. A kad je šou onda je lom! :D

Shvatio sam konačno šta je dzonikg mislio danas kad je rekao "raj za trgovinu" i da pratimo sell-wall... Ove oscilacije nisu tako strašne, kad ne paničiš, ko ja juče...

Povratio sam ono što sam izgubio.

Znaci, opet pumpanje? :)

Nazad
Vrh Dno