Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

To da... Secas li se kako sam ti kukao kada sam ga kupio za 2700, a on spao na 500? Gledaj sada ovo kolo srece.

I sta si zakljucio? Strpljen spasen. :)

Eh al je sad moglo lepo da se shortuje, ja dok sam pisao post propustio priliku.

Dakle cim krene ubrzani rast znajte da ce popustiti u jednom momentu i krenuti po malo da pada, e sad ovo je malo vise palo zbog panic sella i suskanja o dumpu. U prevodu dusu dalo za short, samo jos da imamo menjacnicu koja sluzi svrsi.

6100 BTC 24h volume, Gospode ima li te igde? :d
A jos nije kraj, daleko od toga...

Poslednja izmena:
Ništa bre ne prodajem pre 140K :)

Veruj mi da, ako predje 100k, tih 140k ce ti izgledati smesno. Najteze je probiti tu psihicku barijeru.

Sto se shortovanja tice, zaboravite ga, barem na mintpalu. Laga ima dosta i ne znate trenutno koja je cena, Meni stoji buy na 94k i sell na 91k. :d

Al se sada igra sa živcima... gore/dole gore/dole...

Ovi malo nas za'ebavaju sada? :D

PS. Marketcap:
5 Dogecoin $ 32,049,328
6 BlackCoin $ 31,197,396

Poslednja izmena:
On treba da se trka sa ripple-om koji je takodje POS.

Dakle nista bez 50M$. :p

This is MADNESS!!!

Ovo mu dodje kao QRK v2 samo sto ja nisam u njemu :D
Ruka mi drhti od kad je bio 15 ali nisam smogao snage da a kupim :d Zelim vam da iz ovog izadjete sa puno btc-a a da ne budete bag holderi.

Krenuo dump

0.00078. :p

Samo bez panike...

Da držim novčiće? Ili da izlazim?

očajno radi mintpal, kao criptsy u najboljim danima. mcxnow tata

krenuo panic sell prodao sam 300 po ceni od 83k

iksreno prezadovoljan sam usao sam u pricu sa 0.183 BTC-a a izaso sa 0.25

EDIT tokom celog PUMPA (pogotovo kada sam video da se je krenula cena tamo-vamo)

Ja sam drzo otvoren novi tab i drzao tamo cenu 7-10k nizu od trenutno mis je bio spreman da klikne na sell..

u drugom tabu sam refreshovao i cekao da cena krene na dole ..

jedno dva tri puta sam zamalo prodao ranije ali sam rekao "cekaj jos malo" da nisam mozda bi prosao malo bolje ili malo losije (ne secam se tacno) ali mislim da je odlicno ispalo za mene na kraju :)

Poslednja izmena:
Hehe gde li će stati...

Sad ne diraš... mada, šta ja znam!

Oko 30-ak BTC do stare pozicije, tj 94.5k.

Sad još da pukne mintpal, to bi bio šlag na tortu :)

Opet krecu veliki buy orderi. Vraca se polako.

Ovo je bio panic sell. Treba samo sacekati dal judi shvate da ne propada novcic i cena ce se stabilizovati.

Edit: Upravo ovo sto sam napisao, ko je prodao na 0.00058-0.0006, *** drugi put vise srece. See ya above 0.0009. ,)

Poslednja izmena:
Sta sam rekao. 88k. :)

Ko je ovo iskoristio, alal mu vera. Ja otisao do wc-a i ono na 58k.

Eeee koji papani!!!

MintPal Maintenance

MintPal is currently undergoing maintenance. We'll be back as soon as possible. Thanks for your understanding.

Nazad
Vrh Dno