Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Ima da budem kao onaj u Tesnoj Kozi sto je ubo 13! :)

Malo da vam ulepsam dan...moj fail.... :-(

Edit:nije hteo sliku da mi okaci preko tt....

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    198.5 KB · Pregleda: 90
Poslednja izmena:
Dajte neki predlog kako da ne gledam menjacnicu?Pokusao sam da prosetam ali ne vredi!

moze jedno pitanjce vezano za blackcoinpool?
Namestio sam miner sve radi cakum pakum za username stavljena adresa novcanika, ali nigde ne mogu da vidim kada novcici idu u novcanik? Da li ide na 1h -2h -3h ili vec nesto cetvrto?

Nikako, čini mi se da se sprema drugi krug.

moze jedno pitanjce vezano za blackcoinpool?
Namestio sam miner sve radi cakum pakum za username stavljena adresa novcanika, ali nigde ne mogu da vidim kada novcici idu u novcanik? Da li ide na 1h -2h -3h ili vec nesto cetvrto?

Isplate su ~6h ujutru po naški.

Poslednja izmena:
Ne kukaj te i ne racunajte koliko bi ko imao.Ja sam 90 000 novcica prodao na 0.00001700.

***, razlika kod vas dvojice u Audiju i Stojadinu je ~mesec dana cuvanja novcica. :S:

Bas tako...najgore je sto sam ja imao trip da cuvam makar do 3 000 satosija...ali posle pada na max-u... I gubljenja lepog dela btc-a i ltc-a... Panic sell i sada samo ostaju uspomene :)

Slušaj ja sam se evo treći put *****ao, prodao jeftino i ne žalim stvarno ništa.
Sutra može da pukne ili da ode iznad LTC-a.
Imam offline 400 kom što sam iskopao u poslednjih nekoliko dana (kopam i dalje) i to će čekati koliko god je potrebno.

Ma da, kontam te... Znam da si u 24h drugi put rekao da si ga potcenio. I ja ne žalim ništa, uložio sam valjda manje od 0.03, a sad već imam 4 puta više. No, pojma nemam šta raditi, nemam taktiku - čudo me snašlo! Kontao sam pump ko pump, kad ono hiperpump!

Probija 5,08 BTC! Pripreme za drugi krug. Imam još siću da pazarim 4 komada... Jedino ne znam da li da uletim sa DRK-om, jer LTC "nemam Đole"...

Samo strpljenje ide ovo jos gore ne treba zaliti ni kad se izadje :p boze moj nekad se dobije nekad gubi idemo dalje 100k uskoro :)

Ajmo natrag na temu... bez off topic-a.
Hvala!

Najgore u celoj ovoj prici je sto ja ama bas (a verovatno ni vi ostali) nista nisam narocito naucio a pratim BC od prvog dana.
BC je imao pravilo pump pa dump (povracaj u prethodno stanje) ali ovde vise nikakva pravila ne vaze i sve je totalno nepredvidljivo.
Buducnost ce reci koliko to ima smisla i koliko je dobro da jedan pool ili dva pumpaju vrednost novcica.
ovo niko do sad nije uradio, i sa jedne strane mu daje kakvu takvu stabilnost dok je sa druge totalno nestabilan, a stabilnost je glavna stvar kad se gleda ulaganje u crypto valute.
Ko ce da koristi novici koji variara ovoliko?
Jeste da je jos u formiranju i sve to ali opet sto je mnogo mnogo je...
Ovi poolovi su otprilike neki garant vrednosti novcica ali to mu opet dodje nekako suprotno samoj filozofiji tih istih crypto valuta.
I kako ce se sve ovo odraziti na valute koji ti poolovi kopaju pa prodaju za BTC da bi kupilii BC?
Ovo mi govori da naravno poolovi guraju vrednost BC da bi ga naravno isplacivali u sto manjim kolicinama gde im debeli kajmak ostaje od prodaje ostalih novcica koje kopaju.
Novcic je dobio skoro 200x vecu vrednost nego sto ju je imao pre mesec i po dva.
Ko je ovo sve video svaka mu cast.
Ovo me mnogo podseca na onu pricu o Tamnom Vilajetu, premda ta prica je sazeta istorija svih kripto valuta

Poslednja izmena:
Sumnjam da je bilo ko predvideo šta će biti, ali to je manje bitno. Verovatno je samo neko pogurao u ovom pravcu uz malo dobrog marketinga i eto svi vidimo rezultat.
Blackcoin varira u ceni isključivo zbog nenormalne potražnje i to će kad tad prestati... gde je magična cifra to verujem niko ne može da kaže.

Jedino je sigurno da će se neko u nekom trenutku opeći na ovo. Možda sam to baš ja jer evo kupujem na 75k :D.

BC je pogurao celu stvar...i BTC je malo skocio....ipak je lepse ovih 460-470$ negoli neki dan onih 339$....brrrrrr

Ja dokupio na 74k. Osećam da ću da puknem samo tako, al jače je od mene.

Nećeš pući samo ako prodaš na vreme.
Prilično sam siguran da će ići do 0.0014 kao što sam ranije rekao.

Hello All!!! Later today @ 6PM EST (NYC) time I will be making an announcement. Please stay tuned for more info!

Dev team sa nekim novim informacijama veceras.. ovo moze da potera cenu opasno ako je nesto tipa Coinkite od pre par dana.

Upravo sam to hteo da postujem.
To bi oko ponoći trebalo da bude po našem! Češljam BC temu upravo...

Poslednja izmena:
Ne znam kako ide, mreža jača stalno, ali ja sa pola dobio oko 5 komada za 24h. Dakle, po tome do 10...

Nazad
Vrh Dno