Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Prođe noć lepo i vidim da štucamo na 57. Ovo je trenutno manje-više realna cena, ako se u obzir uzme težina kopanja. Uveče verovatno idemo dalje, samo da se Ameri razbude, a padati ispod 40k mislim da neće.

Sav LTC sto sam iskopo od prvog februara (7.4 komada) sam pretvorio u 306 BC-a i krenuo sam na sve ili nista ..

Glupo je da se stekam i da kalkulisem kada imam samo jednu 280x i da nesta tu razmisljam :cigar:

Cena i dalje raste lagano stigla je do 60-61k. Samo neka tako nastavi ;) Pa cemo videti pocetkom maja na cemu smo :banana: :guitar:

Prođe noć lepo i vidim da štucamo na 57. Ovo je trenutno manje-više realna cena, ako se u obzir uzme težina kopanja. Uveče verovatno idemo dalje, samo da se Ameri razbude, a padati ispod 40k mislim da neće.

Kog kopanja rođeni ? Ovo je iskopano odavno ;) Jedino blackcoinpool, al i to mi je besmisleno, odrediše lepo koliko ćeš da ih kupiš, a ovako ne znaš ni po kojoj ceni ih kupuješ...

Ajmo malo procene za sledeći pump... i ukoliko ste zainteresovani da damo i malo u dobrotvorne svrhe.

Dakle gledamo prvi naredni pump, recimo u sledećih 48h. Kao reper koristimo poslednju top cenu na mintpal-u: 0.00065998.

Moja procena, verovali ili ne --> 0.0014!

Da, da na to sam mislio, zvanični pool. Samo sam postavio u perspektivu nekog ko drlja sa jednom namenskom karticom određene snage - 270, konkretno. Dnevno u poslednjih mesec dana takva jedna kartica je mogla da "zaradi" između 250/300 do 500k satošija, ako me polije bolja cena ili padne diff određenog novčića - naravno, uslov je da rudar kopa određeni novčić 24 sata i posle toga ga odmah istresa. Sad mi je leglo 5 komada za 24h...

Ovaj Mintpal se povremeno opet vuče, tako beše sinoć pre nego je doživeo F5 DDoS. :D

Koji volume..kako lete orderi na mintpalu trenutno treba mi oko u 1000 FPS

Koji volume..kako lete orderi na mintpalu trenutno treba mi oko u 1000 FPS

I naravno pukne mintpal... sa twitter-a:

MintPal ‏@MintPalExchange 17s
We hit a tipping point with the traffic load and are performing some emergency maintenance to add some extra capacity.

Puce mintpal, joj pa ovaj blackcoin prosto vapi za nekom jacnom menjacnicom. BTC-E ili MCXNow bi dosli tu kao...

BTC-E ti nije radio pola dana jer je bio pod DDoS-om a MCXNow ne poznajem dovoljno... samo po MAX-u gde se nisam baš usrećio.
Dobar je Mintpal, ne dirati dok ide ovako gore :)

Uvek je dobra trgovina kada je volume preko 1000 btc. Oscilacije su u sekundama, cas gore cas dole, ne mozes omanuti.

Maxcoin je u Februaru imao 11000 BTC-a volume samo na MCXNow, a sve ukupno, mislim da je bilo ~25000 BTC-a.

Uvek je dobra trgovina kada je volume preko 1000 btc. Oscilacije su u sekundama, cas gore cas dole, ne mozes omanuti.

Maxcoin je u Februaru imao 11000 BTC-a volume samo na MCXNow, a sve ukupno, mislim da je bilo ~25000 BTC-a.

Ovde je bilo 5.000 BTC za 1 dan...

Ja poslao neki LTC na mintpal i sekund posle toga puče, još transakcija nije bila završena. Nadam se da će biti sve ok.

Ovo pucanje Mintpala može da ima za posledicu kratkotrajno obaranje cene, ako bude tako prebaciću još koji LTC u BC.

Proradio... sve je spremno za novi high.

Edit:Samo 80tak BTC-a do 0.00073

Edit2: Novi 24 HR HIGH 0.00068000

Edit3: Još 50tak BTC-a do 0.00073. 80tak BTC-a do 0.00079.

Edit4: Veliki sell orderi na 0.0007, posle toga nema šta da zaustavi rast. Sad se lomi.

Edit5: Odeee na 0.00080000 i preko, sjajno.

Poslednja izmena:
I naravno opet sam potcenio ovaj novčić...

Ovde je bilo 5.000 BTC za 1 dan...

Normalno, svuga se gleda 24h volume. Za maxcoin sam spomenuo februar kada je bio onaj pump. Mislim da je bio 13.-og Februara i tada je volume bio 11k samo na mcxnow. :)

Uglavnom, ready? :p

Space-Rocket-Launch-Wallpaper-640x400.jpg

Ja sam u solidnom plusu a uleteo sam tek na 0.000565, sa 5 btc-a. Ovima sto su uleteli pre mene zelim svu srecu i da se posteno opare. ;)

UHUUUUUU :) tek sam sad shvacam taj osjecao o kojem su iskusniji rudari pricali. Prvi pravi pump u mom zivotu i osjecam leptirice u stomaku :D :D. Ovo je stvarno ludnica sa ovim black coin-om

Nisi valjda izasao?

P.S Ili nisi dovoljno kupio? :p

1000 kom sam izbacio, nije strašno ali ostade mi još samo 2000.
Bio mi je buy order na 79k koji sam juče postavio i zaboravio.

Žena me samo za vikend koštala oko 0,5 BTC kroz razne transakcije koje nisam odradio, a planirao ili nisam stigao da ispratim. Čim se ulogujem na berzu, ona smisli neki posao.

Trenutno razmišljam da li mi se isplati da se razvodim - još par ovakvih vikenda i neću razmišljati...

ahahha... zene ce nam doci glave :)

Moguće da ovo još uvek nije gotovo... 150BTC-a do 90k... ispade smešna cifra.

Kako li će ovo da utiče na crypto svet veliko je pitanje.
BC je otišao na 6to mesto na coinmarketcap. Ovim tempom brzo će na #3, odmah iza LTC-a... ljudi očigledno veruju u ovu priču, nemoguć je ovakav pump za shitcoin (pump & dump).
Kao i uvek, vreme će pokazati.

Ja sam taman hteo da na omnikov izazov dam neko predviđanje, ali se ne usuđujem. Mislio sam da će se do 100-ke da se vuče naredna dva dana, ali sad kad su Ameri budni i ispili već 2-3 kaficu, nemam pojma šta da mislim.
@omnik
Po svemu sudeći si u pravu.

Imam nekih 140 komada i ne usuđujem se da mrdnem sa njima. Ni ono malo što sam mislio da sam naučio, mi više nije jasno. Znam da je bilo reči o nekoj investiciji, možda je ovo rezultat toga.

EDIT: Da upriličimo situaciju, prava navijačka za one koji su do grla u BC!
https://www.youtube.com/watch?v=u6d8eKvegLI&feature=kp

Poslednja izmena:
Slušaj ja sam se evo treći put *****ao, prodao jeftino i ne žalim stvarno ništa.
Sutra može da pukne ili da ode iznad LTC-a.
Imam offline 400 kom što sam iskopao u poslednjih nekoliko dana (kopam i dalje) i to će čekati koliko god je potrebno.

koju cenu čekaš za tih 400?

ovo je toliko suludo da mami da se ide all in iako je protiv svih pravila i razuma :)

Vrh Dno