Nemaju oni ni Twiter ni FB slepci,misle da im to ne treba.Inače, nema nikakvih vesti o ovome na njihovom sajtu, možda javiše nešto na tom twitter nalogu.
Thx! cheers
Uskoro ce poceti sa radom prvi HD IPTV servis za sve one koji muku muce sa svojim kablovskim operaterom.cilj je da ostanete kod postojeceg provajdera a da putem iptv net pristupa imate hd kanale koje vas operater nema ili ima ali je skup ili vas ucenjuje ili mu je los paket .
Imam tv Toshiba 40tl938 i IKOM kablovsku.
Gledam tv preko digitalnog signala i dvb-c tjunera u televizoru. Sva slova na titlovima se ispravno prikazuju na svim kanalima ali na pojedinim kanalima (npr svi fox kanali) titlovi se povremeno zamrznu, ili nestanu. Ovo se vrlo često dešava. Da bi se vratili titlovi mora da se promeni tv na bilo koji drugi rezim (hdmi, analogna, whatever) i po povratku titlovi se ispravno prikazuju ali uglavnom ne dugo, i nekada kraće a nekada duže. Promena kanala ne vraća titlove.
Ovo se dešava na manjem broju kanala, fox i možda univerzal. Na našim kanalima ne, na hrt-u se takodje ne dešava. Ne dešava se ni na analognom signalu.
Ima li neko ideju kako ovo rešiti?
Meni se par puta izgubio titl, pa samo preko daljinca isključim i ponovo uključim titlove i vrate se.
Ali se zato kod keve i burazera (buraz ima samsung tv, a keva toshibu - mislim da je isti model kao i tvoj, onaj uz koji su išle 3D cvike u smrdatronu).
Kod njih zezaju najviše univerzal i foxovi.
Je l' ti ideš preko kaon-a ili direktno u tv ubadaš kabl?
Baš sam i ja hteo ovo isto da pitam, jer me njihovi "stručnjaci" konstantno ubeđuju da je problem d naših tjunera, a ne do njih, a ja im nešto baš i ne verujem. Pogotovo zato što ne zezaju svi kanali nego najčešće univerzal i foxovi.
Moguće je da je nešto do softvera pojedinih TV-ova, ali pre bih rekao da je do njih problem... ali za drugo rešenje osim korišćenja kaona (u slučaju buraza i keve barem) ne znam.
Problem je i kod njih i kod nas 🙂 Oni ne znaju da podese dvb titlove, a mi ne znamo da odaberemo tv, pa kupujemo Toshibu ili verovatno nižu seriju Samsunga, ***... na C650 nemam tih problema.
Nisam baš razumeo ovo za D3I.
Biće Android smart Tv box sa jedno 15 Hd kanala među kojima su kanali kojih nema na sbb-u i totalu ,niti kod pošte KDS na primer.Nema nikakvih uslovljavanja i ostalih ugovornih smicalica niti bilo šta slično.Koristiš android smart za sve ono što on inače pruža a pri tome gledaš kanale koje nemaš na tvom kablu.
Ne koristim kaon.
Mislim da je problem u kombinaciji IKOM/ tjuneri i softver odredjenih modela televizora.
Ako ti majci ne trebaju te naočare što je dobila uz tv šibni mi poruku ako možda hoće da ih proda. Napiši model i cenu po kojoj bi ih prodala.
Hvala ti na odgovoru. Bar smo zaključili da je problem svojstven za odredjene modele.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari