Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

A xposed koristiš... Pa zato su tu i problemi...

Ja ga vec dobrih 6 meseci ne koristim. Osecam kako mi je telefon zivahniji. Mislim to je dodatni framework i naravno da ne moze kao da se ne oseti na sistemu. Uz to moze da pravi minorne probleme. Znam da je gravity imao jednu verziju koja je pravila problem, ali je popravljeno, al' opet, meni xposed ne daje nesto sto mi je must have.

Ja ga vec dobrih 6 meseci ne koristim. Osecam kako mi je telefon zivahniji. Mislim to je dodatni framework i naravno da ne moze kao da se ne oseti na sistemu. Uz to moze da pravi minorne probleme. Znam da je gravity imao jednu verziju koja je pravila problem, ali je popravljeno, al' opet, meni xposed ne daje nesto sto mi je must have.

A zivahni su ti ROMovi sa milion opcija :D

Pa Mahdi ili PA, oni su mi krs, ali Slim ima tacno toliko opcija da ti ne treba nista, mozda par vise od CM-a. Taman.

Nisam ga probao, probacu ovih dana. Cm mi bas lepo cuva bateriju :)

Cm radi i vise nego korektno jedino sto nema promenu screen moda a vido sam slim npr ima

Cm bre nema opciju da staviš sat na sred status bara a ti kažeš da mu "jedino" fale modovi ekrana :D

ZlajoX, stavio sam novi kernel posto tek sad vidim da je ovaj cm11 bas stari build, ne rade nesto na njemu. Sad ide ok video player, videcemo. Jedino jos inverted aplikacije da sredim i vrh :)

Koji si kernel stavio, neki od CM tima ili neki ovako drugi, nevezan za CM?

Meni slim radi odlicno. Za promenu dpi-a sam skinuo app sa store-a ali ga nisam menjao jer mi ovako odgovara, a za dugmice sam isto skinuo neku app za S4 i ima podesavanje always on/off tako da mi je sad sve na mestu :D

Cm bre nema opciju da staviš sat na sred status bara a ti kažeš da mu "jedino" fale modovi ekrana :D

To sam preboleo tako sto sam ukinuo nacisto sat u status baru a metuo widget na home screen :p

Jeste bezveze, na aokp sam uvek stavljao sat na sredinu ne znam sto cm nece da stave tu opciju, ali cm radi lepo pa mora negde da se progleda kroz prste

Poslednja izmena:
Probao sam slim, zasu, treci aosp u zadnjih nekoliko dana i najgori.
Posto je svakom nesto falilo idem na wanam ili omegu cim se skinu

P.s. nesto mi se cudno desava jos od 4.3 omege, isto i na aosp - u tapatalku kad sam stalno mi izbacuje da je puko youtube app
2.4.13 je verzija tt

Poslednja izmena:
to je tako od poslednjeg yt updatea, nema veze sa romom ni telefonom. ja obrisao yt zbog toga. probaj supertube.

Ja mislio mora da je do tapatalka

Ima li neko S4 u "blue arctic" boji? Narucio bih ga bas u toj boji ali ne znam kako izgleda uzivo, na netu slike izgledaju prilicno razlicito. Da li je boja vise indigo ili teget plava...

Ima li neko S4 u "blue arctic" boji? Narucio bih ga bas u toj boji ali ne znam kako izgleda uzivo, na netu slike izgledaju prilicno razlicito. Da li je boja vise indigo ili teget plava...

Kod mene e blue artict i boja je fantasticna bar meni je okej evo slike
av6dz5.jpg

Добро је да га ниси сликао у кејсу.. ?

Аха. Извини ипак није кејс него очајна слика ;)

Pancho1, trebalo je jedan selfie da uradis, nisi IN ;)

Ovaj problem sa glonass je izgleda na svakom 4.4.2 romu? Bar je meni tako, i GE i aosp i samsung based

Da li neko zna da li moze da se instalira SFinder na S4 ?? Opcija koju imaju Note 3 i S5 :D

Drugari, jel moze neko ko ima stock 4.4.2 da mi slika voltaze? Program Kernel tweaker pa UV table :) hvala unapred

Kako otključati i9505 iz Nemacke? Jel ima neka aps sim unlock ili kako?

Da li se isplati popravljati S4 I9505 , u izlivu besa sam ga bacio iz sve snage o pod , naravno to nije bilo dosta pa sam ga opet podigao i jos jace tresnuo o pod :mad: i to sve dok je bio u ovakvoj zastitnoj futroli :
defendergs4calloutslg.jpg

Elem , S4 ima dva sloja ekrana , onaj glavni i onaj zastitni , meni je pukao onaj glavni a onom zastitnom nije nista bilo , u komadu je ostao , nema ni ogrebotinice, zahvaljujuci ovoj nabudzenoj futroli .Kada ga upalim cuje se pocetni zvuk kao kada se pali telefon ali ekran je skroz crn i ne reaguje ni na sta .Znaci samo ekran je problem nadam se , kada ga protresem nista se ne cuje .

Mozda je i nesto drugo pokvareno , sto ja ne bih voleo ali velike su sanse , a to sve ne moze da se proveri dok se ne stavi novi ekran .Cuo sam price da kada ispadne smartfon a pogotovo ako ga krvnicki bacis da to vise nije taj telefon , mozda kada se stavi nov ekran i ako bude radio , mozda ce nesto drugo bagovati ili ko zna sta vec .Zato me zanima vase misljenje da li popravljati ili ne ???

Prilozi

• DefenderGS4_callouts_LG.jpg
    DefenderGS4_callouts_LG.jpg
    22.8 KB · Pregleda: 171
Poslednja izmena:
Ako ti je nesto ostalo zivaca probaj a popravkom,ako ne onda ni ne pomisljaj :D

Nazad
Vrh Dno