Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

[YOUTUBE]esyPHdimQSU[/YOUTUBE]

^Posle 2min sam isključio...
Baš smara :)

[YOUTUBE]qSnpxNnc6q4[/YOUTUBE]

mironiko se uživeo u prezentaciju :)

inače lik na 3min i 15sek mi je poznat od negde.. :)

ovaj displej kada gledam klip kao da nije amoled, čak u jednom kadru iskosa ima zamućenje slike kao da je n5 displej..

Poslednja izmena:
Ma snima nekim kršom, oba ekrana izgledaju loše. :D

^Posle 2min sam isključio...
Baš smara :)

na 2 min i jeste sustina videa, koliko jako svetli S5 amoled i razlika u prikazu bele.

ovaj displej kada gledam klip kao da nije amoled, čak u jednom kadru iskosa ima zamućenje slike kao da je n5 displej..

To se vidi na jos nekim primerima, izgleda da na max osvetljenju ovaj amoled ''isijava'' i podseca na neki lcd. Kao u ovom primeru (gore desno), nikada nisam video amoled da se ovako ponasa a video sam uzivo prakticno sve samsung amolede.

Zvanicno osvetljenje S5 displeja je preko 680 nitsa, pa to je jace osvetljenje od pola lcd-a.

Poslednja izmena:
Znači ništa nisam propustio što nisam odgledao ostalih 26 :p

Ma taj indijac je smarac :d ali reko da se vidi razlika u displejima S4 vs S5.

Pa i vidi se. :)
Bar po ovim snimcima izgleda dosta bolji na petici...

Ukoliko pobedim na konkursu, menjam S5 za veceru sa prezenterkom iz Samsunga :d

realno se samsung uštekao.. :) koliko vrh promoterki u ušću mogli su 2,3 da pošalju na ovu bleju sa benchom, al ajde.. ;)

Poslednja izmena:
Kako Mironiko pomno slusa i prati promoNterku :D

Poslednja izmena:
realno se samsung uštekao.. :) koliko vrh promoterki u ušću mogli su 2,3 da pošalju na ovu bleju sa benchom, al ajde.. ;)

ko vele, geekovi ce biti, to nece ni gledati u batake i obline, ima samo da zvrlje u ekran, u promoterku ce pogledati samo kad treba da im doda fon.:D

bolje ovako, prirodnija atmosfera, a i vise su se fokusirali na testiranje fona.:D
Meni je ovo bolje nego da mi Georgijev zveci po ganglijama, baloni, kamere i da gledam kako razni gradski "VIP"-ovi ceprkaju a onda ocekuju od Samsunga da im poklone teledone.

Za tvoju informaciju bila je jedna avion promoterka i moram reći da skoro nisam video tako dobru promoterku.Molim zvaničnog slikara da nam okaci sliku te promotorke.Njenu dobru građu sam iskoristio da probam merenje pulsa na S5.:d

PS:Nije bila promatorka već promoterka.

Poslednja izmena:
Ja sam bas mislio na prezenterku, ne promoterku :) de ces bolju devojku, izadjete na dejt i pricate o Androidu :)

Poslednja izmena:
http://youtu.be/fkP-b1ADvbk?t=3m43s

baby-scared.gif.pagespeed.ce.UQx3EmG9n9.gif

Kako sam ispao lep na fotkama, covece! za fejs profilne, to inace moram da pfotoshopujem posto sam ugly :D

Ko je snimao i fotkao, driver? :)

@Dzekson Jesi ti sa Champion duksericom? Lici po malo na Dzeksona iz mladjih dana. :D

Ko je momak sto zvace zvaku na klipu? Malo mu je neprijatno dok ga snimaju. Ostali kuliraju... :D

Kad smo kul. :D

A kad smo kod fotkanja... Da ste videli face prolaznika dok smo se slikali s telefonom napolju, za recenzije... Priceless. :D

Dobro ti si faca :D Trepnuo nisi :d

I treba da gledaju, a da li je bilo nekih pokloncica od Samsunga? I kad ce review-i ostalih?

Jel primetio ko od vas uzivo ovaj trip? Meni ovaj amoled stvarno deluje skoro pa perfektno, mnogo je bolji od S4 i starijih ali kao da ''isijava'' gledano iz ugla a i deluje da postaje ispran, ovo je 3-4 primer na koji sam naleteo do sada.. a amoled je poznat po tome da nema sanse da ima ove probleme.

Poslednja izmena:
taj detalj sam i ja primetio.. nego me mrzelo da hvatam screen shotove :)

stvarno čudno

Mene cudi jer Amoled nema klasicno osvetljenje, svaki pixel je posebno osvetljen. Mozda je softverski nesto? I pitanje je kako to uzivo izgleda.

Na kraju moze da bude problem test modela koji nisu za prodaju. Ako bude rasprostranjen problem saznace se uskoro bas kao za BC na Note 2.

Mene cudi jer Amoled nema klasicno osvetljenje, svaki pixel je posebno osvetljen. Mozda je softverski nesto? I pitanje je kako to uzivo izgleda.

Na kraju moze da bude problem test modela koji nisu za prodaju. Ako bude rasprostranjen problem saznace se uskoro bas kao za BC na Note 2.

Bas to je i meni cudno jer je amoled tehnologija novija i naprednija od lcd i do sada je bilo nemoguce da takvi ekrani sljaste gledano iz ugla i gube boje, kontrast kao stari lcd paneli. IPS ma koliko dobar bio mora da ima bar malo izrazen ''glow'' pri prikazu crne, makar gledano iz ekstremnih uglova.

Moguce da ima veze sa ovim pojacanim osvetljenjem pa da tako deluje samo kada je na 90-100% jer je to oko 680 nitsa po fabrickim podacima a to ubija oci u tamnijem okruzenju. Isto tako je moguce da zbog jacine osvetljenja vestacki stvara ovaj efekat isijavanja koji ''zbuni'' dslr ili kamkorder kojim je sve ovo snimano pa onda sve ispadne ovako.

Zato sam i pitao ljude koji su videli uzivo, da li su primetili bilo sta cudno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno