Šta je novo?

LG Nexus 4

Valjal ovo sta, "Google Nexus 4 Ringke Fusion Premium Hybrid Hard Case", ako neko ima iskustva. :)

E sad si našao da mu uzimaš case kad je vreme da ga prodaješ :p

duvaju neki čudni vetrovi ovde.. stjepan i kejs na mobu!?!

Poslednja izmena:
Ja nikakvu zastitu ne koristim osim foliju pozadi, mada sam i nju makao sad, cekam neku evo mjesec dana da mi stigne poludjeh :D cim se stavi zastita udeblja se tel, i nije to to, ovako bez zastite je 10x ljepsi a i pazim ga 100x vise :) vec ga imam oko 3 mjeseca nedje cini mi se i jo mi ni jednom nije ispao :)

od androida, meni s1 nije ispao godinu ipo dana, s3 2meseca,n4 9meseci i evo sada n5 skoro 2.. svi su bili bez zaštite. :) (možda nisam sve tačno u mesec pogodio ali otprilike je to to)

zaštita ubija dizajn moba i tu je kraj priče ;)

Poslednja izmena:
kejsovi su za sise.. ;)

Ima ti i ta mjesta... :)

cim se stavi zastita udeblja se tel, i nije to to
+1
To i mene odvraca o beveznog kupovanja (jer bih ga vjerovatno skinuo posle par dana kakav sam), jer mislim da ne postoji case da je bas ono kvalitetan i da ne unakazi telefon. Da je tako ne bi kostali po par dolara. :)

EDIT:
S1 je bio beton telefon, onako na prvi pogled traljav, ali izuzetno izdrzljiv i zilav. :) Za ono i ne treba case. Nema vise onakvih telefona, danas se sve raspada i puca ko ledenica. :)

Poslednja izmena:
Moj gnex pada nekoliko puta mesečno :D
Za sada samo malo napukla maska dole desno :)

@Stjepan_Zarez
A sto ne bi uzeo bumper? Po meni on ne deblja puno telefon, lepo stoji i dobro ga stiti. Narucis dva tri komada iz Kine razlicite boje i furas ih po raspolozenju i odevnoj kombinaciji. :p

Imao sam bumper, ali pukao kod USB porta pa sam ga dokrajcio i bacio. Ne bih opet isto.
Kupicu onaj Ringkie pa cemo vidjeti, lako ga je skinuti, a pare nisu problem, para nema... :D

Stigla roba. Utisci su odlicni. Fino uklapa, dugmici odlicni, materijali isto tako, ne toliko precizna zavrsna obrada ali za ove pare i ne moze se vise ocekivati. Sa ovim Ringke Fusion moze pasti sa 3 sprata tel :D Nema vise ni klizanja, sad se lijepi za podlogu :D

Preporuka za Hells b45, fino sljaka

Verzija Purity-a, ne androida...

Vecinom developeri nazivaju po datumu. Purity ne pratim, ali za MIUI znam sigurno.

Ima li smisla flesovati ovu verziju, u odnosu na onu sa kraja januara? Stvarno me mrzi da sve ponovo radim. Jel moze dirty flash da se uradi, umesto clean install-a?

slobodno radi dirty flash purity-a... izbacio je od januara dosta verzija, stalno nesto tweakuje. po teoriji ne bi trebalo da imas problema sa dirty flashom sve dok se ne predje na narednu verziju androida.

Dirty, nisi valjda radio uvijek clean flash :) Citam po XDA ima dosta ljudi koji rade clean pa sve ispocetka podesavaju, bzvz se peglaju...

Clean odradis kad izadje nova verzija bootloadera, radia itd. tj. nova verzija androida. Odradis flash onog googleovog zipa pa custom rom i vozdra. Valjda ste to naucila do sad ***, a toliko se flesuje.

Ja sam radio dirty i kod prelazaka 4.3 -> 4.4 -> 4.4.1 -> 4.4.2

Nazad
Vrh Dno