Znači nisam jedini sa dopisivanjem jedinice ispred. Do sada je carinila Aleksandra Kugler i uvek je bila fer (prihvatala šta je napisao Kinez bilo to manje ili više od prave cene). Ova Andrijana Arsović mučki dopisuje jedinicu ispred.
Ja sam trazio za prestigio na kineskin sajtovima nigde nista nema. A kod nas ko nov telefon zamena u servisu
Mislim da je kod njih sledeca situacija do 22evra se ne placa nista ni PDV ni carina od 22 do 150 evra se placa pdv a preko 150 i carina i pdv.I vazi i ono pravilo ukoliko je proizvod iz EU ne placa se carina.Jedno pitanjce samo. Sa nemackog amazona bih porucio Logitech G27. Imam rodbine u hrvatskoj koja je sada clanica EU i porucio bih taj predmet na njihovu adresu, a mene zanima da li postoji carina na taj predmet ukoliko je roba poslata iz EU?
Jedno pitanjce samo. Sa nemackog amazona bih porucio Logitech G27. Imam rodbine u hrvatskoj koja je sada clanica EU i porucio bih taj predmet na njihovu adresu, a mene zanima da li postoji carina na taj predmet ukoliko je roba poslata iz EU?
Jel ima neko iskustva sa oznakom Vip silver na Aliju.
Moj drug je od skoro dobio status Vip silver korisnik,pa me zanima da li ima tu neke privilegije pri kupovini ili je to samo onako radi reda.
Zar niko ne zna?
Ja nisam naručivao od kako je uveden PP, pre toga nisu ni otvarali paket. Sad se razmišljam da poručim dnevna (60 komada).Da li su nekom zadržali sočiva na carini? Do sad sam 2 puta u proteklih godinu dana narucivao sa aalens-a i plaćao pdv i carinski pregled. Od pre neki dan traže da im dostavim dokaz o zanatskoj radnji i 10 drugih dokumenata?
Znači nema sanse da ih uvezem, u pitanju su dva pakovanja mesečnih po 3 komada.
Jel mozes da ostavis link odakle si narucio? Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari