meni gigabyte 270 daju skoro 15MH/s sa ovim podesavanjima
cgminer.exe --heavy --vote 1024 -o stratum+tcp://pool1.heavycoin.zhpool.com:40001 -u user.1 -p x -I 6 -g 2 -w 64 --gpu-engine 1250 --gpu-memclock 1200
cgminer.exe --heavy --vote 512 --no-submit-stale -o stratum+tcp://hvcpool.1gh.com:5333 -u HExEcabm34CPNzd8unjVeEbNvBufP3urKi -p VIP -o stratum+tcp://hvcpool2.1gh.com:5333 -u HExEcabm34CPNzd8unjVeEbNvBufP3urKi -p VIP -I 6 -w 64
Evo ja sa 4x PowerColor 270x PCS+ 1250gpu/1200mem
Pogledajte prilog 138936
Jel ima neko 6850 da je uspeo da dobije vise od 3MHs?
Moram da se ponovim jos jednom posto vidim da ima jos ljudi koji nisu shvatili.
Oni ne optimizuju nista vec nam s vremena na vreme daju malo bolji miner, dok oni od pocetka kopaju sa max minerima.
Inace, 270x - 13.5MHs, 280x - 21MHs.
A sto ti onda licno nisi naoravio 3x brzi miner pre 2 nedelje.... al malo manje natucanja a vise realnosti
Evo ja sa 4x PowerColor 270x PCS+ 1250gpu/1200mem
Pogledajte prilog 138936
Je li postoji neki razlog zašto ja kao mali rudar ne bih stavio VIP u .bat dok kopam HVC, jer sa njime dobijam više Mh/s? Može to da škodi bilansu novčića?
Hoće da se naljute sa pool-a?![]()
Fala. Skontao. Bitno da je na kraju dana bilans isti...![]()
Sad sam otkrio da je ovaj -w 64 parametar jako bitan, 15% više sad imam nego ranije bez toga.
Nisam se mnogo trudio, ali sam zapazio da su puno hladnije nego npr DRK kada se kopa?I nije isplativo ali ga kopam samo zbog temperatura i manjeg racuna za struju.
Nisam se mnogo trudio, ali sam zapazio da su puno hladnije nego npr DRK kada se kopa?
Problem DRK-a je sto je od starta relativno "skup", mislim da je pump i veca cena HVC veoma lakse ostvariva nego kod dark-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari