al u odnosu na R290 preporodio sam se...
Bem li ga,to je sto je.....to je radjeno sa upaljenim Ht-om na procesoru,neznam kako heaven reaguje na Ht,tj dali bi bio identican skor sa ugasenim ht-om.....Sve u svemu kontam da je to to,290x i 780ka su tu negde .....Zar ne bi trebalo da imas veci skor sa klokovanom 290x?
Pa vidi,moguce,trebalo bi te karte uporediti na deff kloku,onda bi se videlo pravo stanje stvari,ovako obe naklokovane ispadaju tu negde po snazi.....^
Mislio sam da je 290x jaca od 780 a bliza 780ti,
drugari sta mislite, moze li moje napajanje Thermaltake Toughpower XT 775W da gura dve ove grafike, kad skupim pare da dokupim jos jednu.....
sa Core Clock +220 dobijam ovo,
![]()
Ljudi, imam malu dilemu,
imao sam msi gtx 770 lightning koja je vrisnula, u servisu joj rekli da nema spasa
Posto naravno NECU dobiti zamenu koju bih zeleo, odnosno bas 770 lightning sa kojom sam bio zadovoljan, razmisljam se da doplatim za Gigabyte GeForce GTX 780 WindForce 3x OC
E sad koja je razlika, da li vredi prelazak na 780 ? I koja je razlika izmedju Asusove GTX 780 i ove Gigabyte-ove ?
Gledao sam neke rivju-ove po netu, dosta hvale ovo gigabajtovu, dobro hladjenje, tiha bla bla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari