Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@risim
svaka ti je ko u Njegosa , malopre ja nesto slicno napisah u ltc temi
jedino bih dodao da je paper wallet, extra stvar, bar ne mogu da te hackuju, i vece su sanse da ti se nesto zezne u hardweru nego sa papirom (cak i ako izuzmemo da ti hackeri vec nisu tipovali wallet :) )

Hahhaha kud ces crnje.. zamisli zena/devojka ti raspremi sobu.. pobaca razne kutije.. papirice.. i vidi neke kockice na papiru i konta ostalo ti od kutije sa patikama ili tako neka glupost hahhaha :D

Ili uzme cerkica da crta cica glisu.. nekako vise verujem elektronici.. 2-3 razlicita hdd-a.. nekoliko usb fleski.. eventualno jedan laptop namenski samo za to.. ;)

Hahhaha kud ces crnje.. zamisli zena/devojka ti raspremi sobu.. pobaca razne kutije.. papirice.. i vidi neke kockice na papiru i konta ostalo ti od kutije sa patikama ili tako neka glupost hahhaha :D

Ili uzme cerkica da crta cica glisu.. nekako vise verujem elektronici.. 2-3 razlicita hdd-a.. nekoliko usb fleski.. eventualno jedan laptop namenski samo za to.. ;)

verovao ili ne, ja koristim sef u banci za dve rezervne fleske, pored nekog nasledjenog zlata i nakita kojem nije mesto u kuci. Zakup sefa je 2000 dinara godisnje.

Zakljucak, zene-devojke opasnije od heklera :D

evo da ja probam
backupujes wallet, to samo sacuvas (npr na usb, file se zove wallet.dat) ostalo obrises
kad jednom davno resis da prodas ltc, inst najnoviji wallet, pokrenes ga na min pa ga ugasi (on tad napravi folder walleta u roaming-u)
ides u users/korisnik/appdata/roaming tamo nadjes wallet, ubacis backup-ovan file (wallet.dat) i pokrenes wallet i coini ce ti biti tamo kad se sinhronizuje (za 2 dana :) )

@risim. ma i paper wallet i devojku i decu i komsinicu, sve u fioku! :)

Poslednja izmena:
Ide ovo ka 400$ malo po malo

Naravno, do 15. aprila ce polako da klizi na dole i treba se pripremiti psihicki za to. Kopati dok ne pocrkaju grafike a zatim to sto si nakopao sve spakovati na 2-3 usb, narezati i sve lepo odneti sto kaze covek u banku u sef. Vremenom ces i manje da pratis berzu polako ces da zaboravis i koliko imas cega u novcanicima.
Onda jedno jutro uzmes da pijes kafu, otvoris blic i vidis da je skocilo sve u pm.

Jedino tako ja mogu da gledam na sve ovo a da se ne nerviram, mislim o tome kao da sam kupio akcije neke firme ili slicno.

Pogledajte Person Of Interest S03e13 koga ne mrzi da se vidi zasta sluzi BTC.

Poslednja izmena:
Dolar ne služi ničemu, osim za potpaljivanje vatre, jel da? :D

Poslednja izmena:
Malo mi dosadno cekajuci dno cene za ponovnu kupovinu BTC-a, pa sam analizirao proslost...

Slika 1 predstavlja kretanje LTC/BTC od druge polovine juna do pocetka novembra prosle godine
ltc btc.png

Slika 2 je odnos BTC/USD od kraja novembra do danas
btc usd.jpg

Neverovatno je da MACD (donji grafik na slikama) izgleda gotovo identicno. Ako se ponove u potpunosti, sa izmenjenim ulogama, trebalo bi da se u narednih nedelju-dve BTC cena malo oporavi, a zatim potone jos dublje. Za to vreme LTC/BTC bi trebao opusteno da raste, kao sto je rasla i BTC/USD u periodu juli-novembar. Barem se nadam... :)

Poslednja izmena:
Malo mi dosadno cekajuci dno cene, pa sam analizirao proslost...

izadji su decom i zenom, nece to danas! racunam u naredne dve nedelje.

i cekaj 266, nemoj da nasedas na ove dnevne oscilacije, osim ako ne zelis da uhvatis neko lokalno dno, ali rizicno je to. :)

Poslednja izmena:
izadji su decom i zenom, nece to danas!

i cekaj 266, nemoj da nasedas na ove dnevne oscilacije. :)

Nadam se da nece sub 300, ali sve ukazuje na to, za sada. Jos je dosta ostalo do famoznog 10. aprila...Konvertovan sam u LTC jos pre mesec dana, a malo fiata sam ostavio za buy back. Zena me zaposlila da bicujem klinca da uci (bezuspesno) dok ona uziva sa devojcicom.

Nadam se da nece sub 300, ali sve ukazuje na to, za sada. Jos je dosta ostalo do famoznog 10. aprila...Konvertovan sam u LTC jos pre mesec dana, a malo fiata sam ostavio za buy back

ja planiram da uletim malo na 360 sa kesom, ali ostavicu i za sub-300.

ne bi me cudilo da testiramo i prosli ATH.

California state house of representatives reverses law that prohibits use of alternative currency.

ja planiram da uletim malo na 360 sa kesom, ali ostavicu i za sub-300.

ne bi me cudilo da testiramo i prosli ATH.

SELL inercija je ogromna, MACD duboko ispod crte pa jos i crven...nevesela slika, izgleda dosta losije od april-maj-juni 2013. slike.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno