Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prodao bih nesto lct-a sad kad skoci pa da cekam da kupim malo vise kad padne :) nije logn term LTC je u steku :) rast LTC-a je uslovljen rastom BTC-a nadamo se da ce da skoci BTC do 650$

Prodao bih nesto lct-a sad kad skoci pa da cekam da kupim malo vise kad padne :) nije logn term LTC je u steku :) rast LTC-a je uslovljen rastom BTC-a nadamo se da ce da skoci BTC do 650$

ako pogledaš LTC/BTC odnos koji raste u korist LTC,a pre bi rekao da ljudi prodaju BTC da bi došli do LTC-a.. al dobro je da oba rastu s tim što LTC raste malo brže ;)

i tako cekajuci rast :) mora zivaca da se ima za ovo bas :d

i tako cekajuci rast :) mora zivaca da se ima za ovo bas :d

Sve zavisi koliko si ulozio i koliko oces da zaradis.

Kod mene nema trosenja zivaca nista imam 7.1-7.2 LTC-a prodacu ih za 600$(takvu sam odluku doneo) i sada jedva da jednom u 7 dana pogledam market znam par ljudi koji prate svaki dan pa ce se derati na face-u kad skoci toliko :p

U medju vremenu cu verovatno i zaboraviti da ih imam :p i kopacu neke druge valute.

Za te druge valute cu u jednom trenutku isto odrediti cenu za koju ih prodajem i naravno cekati :p

P.S.Trebalo bi napraviti neki programcic koji ti salje mail kada cena skoci preko nekog nivoa :p

P.S.S. Stvarno ako vam treba takav program javite pod uslovom da me ne bude mrzelo napravicu ga :p

Потражи на маркету Bitcoin Checker или BTC-e watch :)
Ја сам аларм ставио на 17 долареса :)

Jedini problem sa BTC-e watch-om je što mi urniše bateriju, probao i na Nexus 5, Nexus 7 i SGS2 na svima mi je među najvećim potrošačima.

Našao sam alternativu u matorom HTC Desire-u, kome je jedina uloga trenutno da na njemu radi BTC-e Watch :)

Мени је такође Bitcoin Checker боља апликација, ради ми рифреш на 10 минута и користим је на Нексусу 5 и нисам приметио да троши много нета и батерије

Eh, za 10 minuta može da se prođe i pump i dump :)

Pa onda namestis na 1min

Ovako mi lepše, matori telefon i onako nema neku svrhu sem za ovo, pa što da ga ne koristim?

Ionako se štrecam, još da nam je ticker od berze stalno pred očima i lepo bi mogli da u Lazi otvore jedno odeljenje za crypto bolesnike :)

Ionako se štrecam, još da nam je ticker od berze stalno pred očima i lepo bi mogli da u Lazi otvore jedno odeljenje za crypto bolesnike :)

hahahhahahaha
odeljenje za kripo-psihicke pacijente u odeljku za e-bolesti :D
vec zamisljam scenu jedan lik trci hodnikom sa telefonom u ruci i govori aaaAaaa sVE! a drugi lupa glavom u zid i govori seL. seL. seL. ahha :D
i onda dolazi doktor da deli lekiće pa kaze- ajmo jednu pilulu za sha3, jednu za scrypt a jednu za sha256 :D :D
sry4off lol

Poslednja izmena:
Ne, je bih rekao da ne kreće pad LTC-a, pre bih rekao da se završio, pao je na 15.4$ noćas. Sad bi opet trebalo da krene da polako raste na nekih 16-18$ pa opet pad i tako ...

Evo opet momenta za kupovinu...

hebeni crypto-trade.com, ne mogu da povucem btc sad probah, kaze disabled

opet neke loše vesti iz Kine, ili laž ? 15. april zabrana naloga u bankama koje trguju s kineskim berzama ? *** dokle više s tim poturanjem informacija i obaranjem cene ?!

Koliko shvatam princip, vrednost svega je definisana realnim novcem unesenim u celu priču preko menjačnica. Čudno je da pored svih kradja i loših vesti uopšte i vredi i dalje ovoliko. Evo ja sam uneo 25000 eura realnog novca i kupio LTC, u nekom mikro segmentu mu malo podigao cenu time, ali sada nema šanse da bih u ovom trenutku ulagao bilo šta veliko :S

Inače ode LTC na 14.5

Možda sada manje vredi, ali ga više imam, juče bio prodao 50LTC-a po 16.7, danas kupio po 14.6. 50 LTC-a ostaju na berzi, a 7 LTC-a zarade u wallet. Ionako sam mislio da kupim i po 15,4, ali mi nešto zaustavilo ruku. Možda će pada još, ali ne bih da budem pohlepan :)

Lepo rekoh za alarme za BTC-e Watch, 10 minuta refresh je preveliki.

Ups, ovo još ide na dole.

Poslednja izmena:
Kod kineza u zadnjih 50min istovareno 11000 btc-a. Cena je 3124 juana a do preneki dan je bila preko 4000.

al potonu i btc i ltc..a ja kupio 30 ltca pre nedelju dana po 19$ racunajuci da vise necu moci da ga majnujem

Ako je ova vest o zatvaranju računa kineskih menjačnica fake, a smrdi da jeste, majstorski su je odradili, baš je izazvala paniku.

Nesto se dogada kad je btc igubio cetvrtinu vrednosti.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno