Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa ima podesavanja u Custom ROMu. On je na Purity cini mi se, a imas i na vecini ostalih ROMova, Slim npr...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1395488524884.jpg
    uploadfromtaptalk1395488524884.jpg
    41.1 KB · Pregleda: 267
  • uploadfromtaptalk1395488536847.jpg
    uploadfromtaptalk1395488536847.jpg
    44.9 KB · Pregleda: 267
Crveni N5 307 evra na KP, Subotica varijanta... Ne znam iz kog razloga me vuče da ga kupim, Note 3 koji imam je u nekoliko stvari bolji telefon, ali imam neku neobjašnjivu potrebu da ga menjam. Da mi donese ortak iz Amerike izašlo bi me ukupno 280 evra sa slanjem i porezom... Ima li smisla uštedeti 27 evra s obzirom da USA metodom nemam baš nikakvu garanciju, ovde ima barem nešto... Ne znam šta da radim, da čekam Nexus 6? :)

Baci note3 kroz prozor, posle ima da ti se samo javi rešenje ;-)

Edit:ako te žulja keš, uzmi n5 furaju ga do januara, Feb sledeće godine i onda uzmi n6,i sve tako u krug :)

Poslednja izmena:
Crveni N5 307 evra na KP, Subotica varijanta... Ne znam iz kog razloga me vuče da ga kupim, Note 3 koji imam je u nekoliko stvari bolji telefon, ali imam neku neobjašnjivu potrebu da ga menjam. Da mi donese ortak iz Amerike izašlo bi me ukupno 280 evra sa slanjem i porezom... Ima li smisla uštedeti 27 evra s obzirom da USA metodom nemam baš nikakvu garanciju, ovde ima barem nešto... Ne znam šta da radim, da čekam Nexus 6? :)

Mislim da je bolje dati ovde malo vise kesha, ali bar imas garanciju i mozes telefon da testiras na licu mesta, zbog onih "urodjenih" problema. A kad stigne iz USA, pa jos ako ti zapadne sa nekim problemom...nema nazad...

Inače našao sam vrh wall za Nexus. naime stvar je u tome da imate osećaj kao da se ovo x upali kada ga otključate a iz razloga jer je lock screen malo zatamnjen. ne znam kako da objasnim ali će možda slike pomoći.;)

uploadfromtaptalk1395676549479.jpg
uploadfromtaptalk1395676564028.jpg

ja sam poznati spamer pa se moje poruke ni ne čitaju, oprošteno mu je ovaj put ;)

Pozdrav ljudi,
evo i ja uzeh n5 (jos mu foliju sa ekrana nisam skinuo), za sada bez mana
posto niko jos nije stavio slike novog modela evo ja cu ;)
s/n je 402

ps. slikano tabletom pa i nisu neke fotke...

opa.. uzeo si crveni.. koliko para i gde si ga uzeo?

Sad gledam KP, crveni je 299e. Da li da stavljam Note 3 na oglas ili ne, pitanje je sad...

ako mene pitas stavljaj ;) . mada imaj u vidu da sam skoro pa fan nexus linije :)

Nije moguce da ti se vec ne dopada Nexus 5 :)

Ma da, a po zakonu imaš 14 dana :d baš su lepo to skratili.
Slanje telefona u servis??? Nemam ja ništa sa servisom, njima šaljem neispravni telefon pošto troškove slanja snosi prodavac u garantnom roku, hoće servis prihvatiti troškove?
Čuvanje ambalaže?? Ne mora po zakonu.
Lepo su oni to sročili, što nema veze sa ZZP

ma znam.. ali daj šta daš.. da ima legalnu garanciju ne bi išao ispod 400 e

Nazad
Vrh Dno