Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto koji moj andrak MGS V ne može da se kupi sa evropskog PSNa?

Koga zanima Ištvan ima u ponudi Gold slušalice za PS4(nemojte da vas buni što na kutiji ne piše Gold nego 2.0 jer se tako zovu u Evropi) tek sam ih dobio pa ne mogu odmah da dajem neke ocene ali polako ima vremena probaću ovih dana pa javljam utiske.

Zašto koji moj andrak MGS V ne može da se kupi sa evropskog PSNa?

Može, proveri. Meni izbacuje na Cro 236kn što je ravno 30€.

Koga zanima Ištvan ima u ponudi Gold slušalice za PS4(nemojte da vas buni što na kutiji ne piše Gold nego 2.0 jer se tako zovu u Evropi) tek sam ih dobio pa ne mogu odmah da dajem neke ocene ali polako ima vremena probaću ovih dana pa javljam utiske.

Koliko love?

100€

Može, proveri. Meni izbacuje na Cro 236kn što je ravno 30€.

Hm...koja ti je lokacija za PSN, Hrvatska? Meni samo stoji Metal Gear Solid Ground Zeroes bez ikakve cene i bez opcije da se kupi. To jest, takva je PS4 verzija. PS3 verzija može da se kupi.

Hm...koja ti je lokacija za PSN, Hrvatska? Meni samo stoji Metal Gear Solid Ground Zeroes bez ikakve cene i bez opcije da se kupi. To jest, takva je PS4 verzija. PS3 verzija može da se kupi.
I kod mene isto moze...EU nalog
Ispravka moze se kupiti preko kompa posto nemam ps4,probaj tako.

Poslednja izmena:
Ovaj sa klipa je pravi amer,kaže dečko i ako je ova igra euro truck, za američko tržište se u igri vozi sa desne strane puta,sigurno je čuo samo za englesku.
Što se tiče oba ova uređaja mislim da ne možemo da sudimo dok ne probamo,ja mislim da bih se osećao klaustrofobično. Ove naprave verovatno neće potati mein stream jedino ukoliko u budućnosti ne bude vrlo jeftino i bude išlo uz neke buduće konzole kao standardna oprema.

U sledecem videu [kada se otreznio] je pricao kako je totalno zaboravio na pravila saobracaja, da je bio u evropi i da je cak bio na kratko u Srbiji. 😀 Alkohol cini cuda.

Sto se "klaustrofobije" tice, verovatno trazis drugi izraz. Unutar VR headseta skoro ceo svet je gameworld, ivice se jedva vide, sto veoma brzo natera tvoj mozak da misli da si zaista "tamo". Ono na sta si mislio je mozda da nemas mogucnost da se udaljis od gameworda, u horror igri ne mozes da okrenes glavu, da se odmoris, da napravis konekciju sa realnim svetom. U VR-u, uvek si "unutar" gameworlda i nema bezanja. Za mnoge ce ovo biti prednost, a za neke mana.

O VR-u svi zivi mastaju vec 30+ godina, sada cemo to najzad dobiti i to u fenomenalno efektivnoj [i jeftinoj] formi.

Poslednja izmena:
Meni uvek crvena boja na FIFI 😀

Konacno, neku noc igram FIFU i bukvalno pola zida mi obasjala plava boja zato sto sam igrao iz fotelje...

Screen-Shot-2014-02-15-at-3.04.08-PM-640x334.png

... ili malo izolir trake koja bi pokrila sve sem samih ivica [cisto da vidis dal je gamepad upaljen ili ne]

Inace potvrdjeno, sledeci firmware za PS4 donosi video editor kao i exportovanje screenshotova i video snimaka na USB storage. Sledeci firmware posle toga ce povecati kvalitet Twitch streaminga na 720p i omoguciti arhivu gaming sessija na twitchu. U Aprilu pale podrsku za preload PSN igara.

Poslednja izmena:
U sledecem videu [kada se otreznio] je pricao kako je totalno zaboravio na pravila saobracaja, da je bio u evropi i da je cak bio na kratko u Srbiji. 😀 Alkohol cini cuda.

Sto se "klaustrofobije" tice, verovatno trazis drugi izraz. Unutar VR headseta skoro ceo svet je gameworld, ivice se jedva vide, sto veoma brzo natera tvoj mozak da misli da si zaista "tamo". Ono na sta si mislio je mozda da nemas mogucnost da se udaljis od gameworda, u horror igri ne mozes da okrenes glavu, da se odmoris, da napravis konekciju sa realnim svetom. U VR-u, uvek si "unutar" gameworlda i nema bezanja. Za mnoge ce ovo biti prednost, a za neke mana.

O VR-u svi zivi mastaju vec 30+ godina, sada cemo to najzad dobiti i to u fenomenalno efektivnoj [i jeftinoj] formi.

Da u pravu si nisam pravi izraz našao,plašim se toga šta se dešava oko mene dok ja budem udubljen u igru a oko mene na primer požar ili još gore nekom ukućanu pozlije a ja ne mogu da čujem ili vidim njegov poziv u pomoć.

Inace potvrdjeno, sledeci firmware za PS4 donosi video editor kao i exportovanje screenshotova i video snimaka na USB storage.
Koji će kvalitet snimka da bude? 720p ili 1080p? Ili neće možda ni HD?

Infamous je izasao. 🙂

Kapaciteta je 22 GB, i trenutno je haos na PS Store-u, cak se igra ni ne moze naci, mora se ici preko Search engine-a 😀

^ U odnosu na kolaps kad je GTA V izlazio, ovo je prošlo sjajno. Odmah sam mogao da počnem download, za prvih 5 GB mi je procenio oko sat vremena.

PSN radi ko zmaj, full speed sve normalno.

Inace samo prvih 5 GB [PlayGo arhiva] se prikazuje u Notifications > Download. Za pracenje downloada ostalih 15 giga treba da se ode na game icon > options > information.

Brza ta vaša pošta u Švedske.

Haha 🙂 narucio obe igre 18 marta preko spelbutiken.se i eto odmah stigle na dan izlaska 🙂 bas evo odigrah prva 2 sata infamousa, predobra zabava, fina prica i grafika kida :d

Heh, nextgen-only development cini cuda. Ovo je in-game alpha snimak ovogodisnjeg Assasins Creed-a:

Vi stvarno verujete Ubisoftu oko tih ingame snimaka? Voleo bih da vidim jednu njihovu igru koja je na kraju ispala onakvom kakva je bila na trejlerima, makar i približno. Obaška što je endžin Creeda neopevano i neoptimizovano đubre jer ga verovatno samo dobudžuju još od prvog Assassina...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno