Šta je novo?

LG Nexus 4

kVu tebi brate crkava nesto na telefonu, nema to veze sa softwareom na koji se stalno pozivas. :)

A i kasno je, mozda ti se prividja :d Inace pop up za sms ne koristim, a i flickering za ovih par meseci nisam video, doduse bila je kataklizma i slim, a na punjacu ne drndam telefon ;)

Mada ti imas onaj ubogi cpu cudno da ti radi :p

Flickering imam i ja nekad (najcesce kad cistim app u recent app isl. u donjem dijelu koliko sam zapazio ko nesto da proleti :d), ali sam cuo da je to stock problem.

Nova verzija Androida donosi ART kao default :)

Aj pojasni mi ovo i ako nije problem da mi kazes gde se nalazi. :)

Koje? Ma ubacio backup skriptu u /system/addon.d, da ne moram flesovati svaki put posle flesovanja ROM-a. Tu mozes dodavati razne stvari koje hoces da backupujes prilikom flesovanja ROM-a (sve svoje izmjene koje hoces da sacuvas), kao npr hosts fajl i sl. Ja backupovao ove GPU drajvere, hosts fajl, onaj prazni ton za battery low alert, GaPPS vec ima svoje, superSU ima svoj itd :)

Poslednja izmena:
:d da čuknem u drvo sve radi odlično od kako sam mu stavio pm.sleep.mode u build prop-u na 2 (apps sleep) i ugasio sve sleep state-ove sem c0.. ovo sad nemam na semaphore-u pa ću videti da li će biti SoD-eva, ali od tada imam samo restarte na par dana zbog kamere kao i svi što imaju :d

Jel baguju nekom notifikacije na semaphore-u 2.0.9? Na 2.0.5 su mi radile normalno

Kako bre ne stižu? Čudno... Ja pobegoh sa hells-a, a ti na njega :)

Znam za kašnjenje, ali da ne stižu uopšte, to još nisam video, pa čak ni na HTC Tattoo mi se to nije desilo :d

Pa udjem na Tapatalk i vidim da se pisalo u temi, a meni ne stize nista. Evo sada me obavestava normalno. B44t2 i final radi, radio i semaphore 2.0.5 kako treba

Čudo da ti radi tapatalk, jer je prsao vbulletin i nikome nije radilo na svetu... Možda su ispravili sad problem, ali kako ne koristim tapatalk notifikacije nego mail, ne znam da li je popravljeno...

Sada normalno sve radi, moguce da bas nije radilo kada sam promenio kernel.

Bez DT2W a sa Touchwake

uploadfromtaptalk1395410558395.jpguploadfromtaptalk1395410567669.jpg

Provalio sam do cega je problem sto nije radio disable touchwake tokom poziva. Naime, kad cistim recent app(ko task manager) stopira se SAI service.

Idemooooo, bug free, vidim nema ni battery draina preko noci.... :D :d

Poslednja izmena:
A sto ubijas aplikacije? Znas koji telefon imas i koji je android na njemu? :d

Navika mi to da ceram app iz recenta :D Nije to valjda klasicni task manager, ne mogu se sve app tako ubiti ja mislim. Ako je toliko stetno ne znam sto ga Google ubaci na stock po defaultu. Jos postoji posebno 'dugme' na navbaru za to.

PS. Izbrisao sam GPU drajveru, izgleda da nema vise flickeringa, ili sam u tripu.. :d

PS2.

Zna li neko da li rade one fore na KitKatu dodavanja codea u build.prop za zadrzavanje aplikacija u memoriji, nesto sys keep alive pa se kuca proces....

Dugme recents postoji radi lakseg multitaskinga,bar ja gledam tako na to.

Potrudicu se ali cu je ipak dodati u izuzetak u local.prop u /data. Nadjoh na Googleu da radi to, a na isti fazon radi app Memory Locker koja se naplacuje, lopovi svoje vrste :D

Nego ne rece ti jesi zadovoljan Semaforom, rade li notofikacije? :D

Tek je prvi dan i za sad radi, (kuc kuc) da ne ureknem :d

Baterija vidim ja kao sto sam i rekao bice 4h SoT i 20-24h uptime

Nisam uspio natjerati Android da forsira Semaphore Manager u memoriji uprkos ciscenju sa recent liste. Zato mi je palo na pamet staviti ga u izuzetak Semaphore Manager u recent listi (da se ne prikazuje). Odradio sam mali edit u APK-u pa ako neko zeli mogu ga shareovati, posto se vrlo cesto moze desiti slucajno da se obrise sa liste. Sve radi kao svicarski sat! :) :D

http://developer.android.com/guide/topics/manifest/activity-element.html

I jesi došao do zaključka da je to task manager? :d

I jesi došao do zaključka da je to task manager? :d

Hehe, pa jeste, znao sam to i ranije, ali nije radilo za sve app-ove (mislim da se stopiraju) i nisam ga smatrao kao klasicni Task Manager, sa kojim se sve zivo ubija :D. Hajd probaj npr Skype tako ubiti :D. Sve u svemu sad je extra, ne mogu ga ubiti i da hocu...nek smo i tebe natjerali na najjaci kernel kunem ti se :D:d

Poslednja izmena:
Kakav crni Skype?! Skype neće videti moj telefon dok ne bude spao na potrošnju WhatsApp-a ili hangouts-a, što znači minimalno kad bude trošio...

Do tada, eno ga na kompu, dosta mu je i to :d

Nije sto trosi puno, nego je nekakav trom i pun laga, pogotovo kad ulazis/izlazis iz njega (cekas po 5s da otvori). To je na ARTu na Dalviku koliko se sjecam da je bilo malo brze. ALi uprkos tome ga koristim, sta da se radi, nemam alternative za te skype kontakte :trust: Skype je na oko fin i lepo dizajniran, ali je ispod haube njesra. :)

Nije sto trosi puno, nego je nekakav trom i pun laga, pogotovo kad ulazis/izlazis iz njega (cekas po 5s da otvori). To je na ARTu na Dalviku koliko se sjecam da je bilo malo brze. ALi uprkos tome ga koristim, sta da se radi, nemam alternative za te skype kontakte :trust: Skype je na oko fin i lepo dizajniran, ali je ispod haube njesra. :)

+1

Vrh Dno