Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Verovatno ga je Kajzer dovukao.

Ja sam mislio da se istresem (shortujem) na 0.00022-0.00023, ali mislim da ce zbog hajpa to jos gore ici.

https://twitter.com/cryptoinvesting

Jedan od mnogih tviterasa. :)

rofl.jpg

Hahaha, kakav car, bas me je nasmejao.

a to sto novcic treba da skoci 2000 % da bi bio na realnoj ceni koja nama odgovara to nista :p
ovo sa 18 na 20 je smesno, to su centi u pitanju, jedva da moze da se nazove bilo kakvim skokom,

Imam problem da postavim order na mcxnow. Ulogovan sam normalno, ali kad kliknem da postavim order nista se ne desi.
Nekome zvuci ponato?

a to sto novcic treba da skoci 2000 % da bi bio na realnoj ceni koja nama odgovara to nista :p
ovo sa 18 na 20 je smesno, to su centi u pitanju, jedva da moze da se nazove bilo kakvim skokom,

Doci ce i to na red. Sad pricamo o shortovanju odnosno u mom slucaju smanjivanju prosecne cene po kojoj sam kupio stek litecoina.

Velika je razlika izmedju 15.000 kupljenih prosecno na 0.00065, i 15.000 @ 0.00045. ;)

Pump ce sigurno biti ali onaj pravi, kako bi ga na mcx trollboxu nazvali "testing new all time high". :)

Mislim da ce on tek za par nedelja, jer ce tokom sledece nedelje verovatno vrednost otici gore i sacekace malo da se nivelise cena. Onda bi bilo jako pogodno za pumpanje, videcemo.

kapiram ako sam ja iskopao za 40 dana 1300 komada neko je iskopao 15000, kolike su sanse da vredi 1 evro ako idemo po toj logici da se za ovo vreme kopalo bas mnogo po difu od 25k,
zvuci kao previse easy money :p

Poslednja izmena:
Ja ne znam nijedan slucaj gde se strpljenje nije isplatilo :D

kapiram ako sam ja iskopao za 40 dana 1300 komada neko je iskopao 15000, kolike su sanse da vredi 1 evro ako idemo po toj logici da se za ovo vreme kopalo bas mnogo po difu od 25k,
zvuci kao previse easy money :p

Neki su svojevremeno kopali 1000 bitcoina na dan odnosno income im je bio milion eura dnevno da su ga prodavali krajem prosle godine. :)

Ja sam kopao 300 litecoina dnevno u Februaru '13-te odnosno income mi je bio ~11000 eura po danu da sam se istresao takodje krajem prosle godine.

Tako da je to realnost i sto se pre pomiris sa tim, pre ces napredovati i prokljuviti shvatanja mininga i uopsteno prodaje.

Sorry za offtopic.

Evo i diff pocinje da raste polako, bice lepo videti kako ce cena napredovati tokom sledece nedelje. Em ce se kopati duplo manje zbog diffa, em duplo manje zbog rewarda. Znaci 1/4 od trenutnog, tako da ko nije prebacio masine, neka prebaci, nece se kajati! :)

Ja pokusao da shortujem, sad ako krene pump ima da ga ubijem zlotvora zvanog max kaiser, ***** najgori i lazov manipulatorski

Ja pokusao da shortujem, sad ako krene pump ima da ga ubijem zlotvora zvanog max kaiser, ***** najgori i lazov manipulatorski

i ja :p na 175, reko pada dole... da li sacekati koji dan? mozda je ovo trenutni hype ili da se vracam u max?

@La. (sry4off) ako si ti kopao 300 neko je sigurno kopao 3000 i neko je sigurno stekao svo vreme i istresao se na kraju prosle godine. to je bas easy money :p ali i to sto kazes treba se pomiriti stim

Poslednja izmena:
interesantno kakav su ovo potez napravili sa ovim maxcoinom
ode gore i jos se ne zaustavlja....

Ja sam kupio za 1 btc na 0.000217, ne mogu da se cimam.
Postavio sam sell na 0.00028 da mozda shortnem neshto, ali razmisljam se da ga sklonim
Napalila se raja

Kitovi se pune ko blesavi a obicna raja jedva docekala malo vecu cenu...

Ma ovo je jos uvek nista, ja sam mislio da shortujem ali kao sto sam vec rekao, nece se zaustaviti na onih spominjanih 0.00022 - 0.00023.

Dici cenu prorodno i na to ga jos napumpati = combo! Ima ovi da skidaju sell ordere kao maloltenice gace!

Ja cu se jos malo napuniti i nadam se da bi to bilo to. Malo se oduzilo ali bi se trebalo i isplatiti. Kada je prosli put profit bio 10,5 btc-a, ne vidim zasto sada ne moze 50! ;)

Poslednja izmena:
Ma ovo je jos uvek nista, ja sam mislio da shortujem ali kao sto sam vec rekao, nece se zaustaviti na onih spominjanih 0.00022 - 0.00023.

Dici cenu prorodno i na to ga jos napumpati = combo! Ima ovi da skidaju sell ordere kao maloltenice gace!

Ja cu se jos malo napuniti i nadam se da bi to bilo to. Malo se oduzilo ali bi se trebalo i isplatiti. Kada je prosli put profit bio 10,5 btc-a, ne vidim zasto sada ne moze 50! ;)
Kad je neko skroman to treba pohvaliti :D

Volume jos malo pa 300 btc...

Ovo nije bilo skoro...

Idemo,idemo...na ovo smo cekali poslednjih mesec dana ili koliko vec. Mada ako je sad maksimalan broj coin-a 100M, sad treba kupovati sto vise,ko zna koliko ce to da vredi za pola godine,godinu. :)
tj pardon tek treba da ga prebace na 100M....

Nazad
Vrh Dno