Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Ne znam kako ali diff je otisao duplo u odnosu na network hash. Jutros je bio diff oko 25k sad je ves 50k, nesto su izgleda cackali max.

retargetuje se na svakom bloku. naleti brži blok i skoči diff. sad je verovatno opet 25k dok ovo kucam.

Jeste, nego je dugo bio na 50k pa se meni ucinio da su nesto menjali. Sve je vise mogce sa maxom, nista me nebi zacudilo.

Tesko da ce ljudima da se vrati poverenje u max, ojadio je mnoge i stice se utisak da je i njima sve ovo izmaklo kontroli. Nezahvalno je davati ikakve procene za neko buduce vreme ali tesko da ce iko drzaki svoj kapital u maxu. Sad je samo da se vrati zarobljeno i pogotovo to boli sto se mesec dana gulilo u prazno.

Kupovina maxa po ovoj niskoj ceni je isto tako rizicna jer nama granice kolko ovo moze jos da padne.

Najvise se pukne kad se pokusa da se izvuce i povrate pare, kao u kocki.

Ostavicu jednu slabiju grafiku da kopa max i necu ga prodavati do sledece godine ili nekog pumpa ako ga bude bilo. Toliko mogu da rizikujem ali da vise kupujem i slicno nikad vise.

Jeste rizična nova kupovina, ali sad se recimo mnogo manjim ulaganjima drastično obara prosečna kupovna cena. Ja sam sad još nešto dokupio i oborio nabavnu cenu na 0,0006. Sve ukupno nisam nešto puno uložio, malo preko 1 BTC-a, pa ću da čekam koliko god bude trebalo. Ako i propadnu, nije neka šteta.

@maxkeiser 10m
If lots of trolls are bankrupted, that's a good thing. The faithful never sold, so they will be rewarded. #Maxcoin the troll killer.

@maxkeiser 3m
#maxcoin interim target = $ 0.25...da ne bude mosa kao prosli put? :D

upravo 339 maxa odose niz vetar, nalog na mcx kao da mi se resetovao, od aktivnih valuta imao sam btc i max, i transaction history pun, jer sam trgovao sa max-btc, sad sam reinstalirao sistem, logujem s4e ma mcx, aktivne valute btc i wdc, history ga nema nigde, stanja na racunu krompiri

Poslednja izmena:
Da nemas 2 akaunta?

0.00023, Aj da vidimo dokle ide! :)

P.S 360.000 Maxa kupljeno u roku od par minuta, auu sta ovo bi?

Sa 860.000 na 700.000 pade sell orderi, i jos se smanjuje!

Poslednja izmena:
Ja ga i dalje čekam da padne ispod 0.0001, mali short sam napravio kupio na 15 pa prosao sad sell n 19, ali mislim da je ovo opet sprdanje.
Daj boze da gresim da se zaleti malo jače

samo 153 btca u bayu. sell se smanjuje. cini mi se da nije dovoljno?

Pa ne kupuje se samo buy orderom nego i direktno :)

pozzzz ljudi.. nov sam u ovome..al pratim vec mesec dana sta se desava sa ovim max-om i ovde na forumu i ne mogu sve da pohvatam...da li ovo znaci opet kao prosli put mali skok pa pad i cekanje

pozzzz ljudi.. nov sam u ovome..al pratim vec mesec dana sta se desava sa ovim max-om i ovde na forumu i ne mogu sve da pohvatam...da li ovo znaci opet kao prosli put mali skok pa pad i cekanje
To niko ne zan tačno, ali npr. ja to očekujem, što opet znači da su veće šanse da ne pogodim s obzirom na učinak do sada :)

edit: kako dobro vreme za shortanje za one koji imaju 'uda

ovo se vec moze nazvati redovni mini pump da ljudi ne zaborave maxcoin... smejurija od coina ali se lepo kopa :)

This means the supply would dry up but the demand would be the same.

Prica za malog muju :eyebrows:

sad sam se logovao sa drugog kompjutera, gde sam imao sacuvanu sifru i sve i opet isto, jesu vama nalozi bez promene?

meni su prosla dva sitna sell ordera na 0.000239 i 0.000249... sad ide buy back i tako u krug :)

Inace pratim maxcoin, i zapitao sam se zasto developera nema po forumima.

http://www.reddit.com/r/maxcoin/comments/20cdbi/maxcoin_acceptance_on_moolahio_imminent_waiting/

http://www.reddit.com/r/maxcoin/comments/20pt79/maxcoin_devs_considering_reducing_block_reward/

http://i.imgur.com/x5pszmi.png <--- maxcoin online wallet.

Bice da developeri ipak nemaju vremena za spamovanje po forumima nego zele da iscupaju novcic iz go*ana, sto je dobro.

Imate na redditu jos dobrih informacija u vezi maxa, ali smanjivanje block rewarda ce definitivno smanjiti i inflaciju novcica (koja je u pocetku bila ogromna), pa ce i cena morati gore jer nece vise biti lokalnih dumpera.

Ja ga odavno rudarim i ovo je odlicna vest za one sto imaju stek jer ce u tom slucaju cena samo ici gore. A da ne pricam kako novcic ima potencijala zbog Sha-3 algoritma i kada rudari budu za mesec-dva trazili alternativu za scrypt, trebao bi ih ovaj novcic privuci.

ja mislio da ga kupim jos malo al sad mi frka da saljem novcice na ovaj "novi" nalog, sta ako ih opet pojede vetar?
samo mi nije jasno kako posle reinstalacije sistema da mi se desi ovo, sad ga cekam da dodje na onom chatu hebenom

edit:

hebeno sam retardiram, sad nadjoh sifru od drugog naloga, sve radi i sve je tu

Poslednja izmena:
pa drži ih offline ako ti je frka

Inace na ovom pulsiranju se moze jako fino zaraditi. Zapravo 50-100%

Ko je prodao na 0.00025, sad neka saceka 0.00014-0.00015 i neka ponovo kupi. Isto je bilo i pre 3 dana, tj da ga nazovem pulsiranje ili jos bolje vestacko disanje.

e4b4879f-e1b9.jpg

drzim ih ofline ovi su mi na menjacnici da trgujem, dok se logovah da ih prodam prodje voz

Baš tako, jednom kad ne bude lažni već pravi pump ode sve u propast.

Nikad ne prodajete sve.

Ja uzmem 500-1000 komada za shortovanje pa ako prodje, prodje.

Ne bi trebali vise od 15-25% ukupnog iznosa da koristite za shortovanje, konkretno u ovom novcicu gde svi cekamo pump kao ozebao sunce.

Nikad ne prodajete sve.

Ja uzmem 500-1000 komada za shortovanje pa ako prodje, prodje.

Ne bi trebali vise od 15-25% ukupnog iznosa da koristite za shortovanje, konkretno u ovom novcicu gde svi cekamo pump kao ozebao sunce.

a sta kad je tih -sve- 1000 komada :p oko 1150 sam nakopao za ovih 35 dana (1410 mh/s) :p moram da idem sa svim, nema smisla da idem sa 150 komada :p

Vrh Dno