Matora ploča, ja bih rekao. Do BIOS-a...
Asus m2n68 am se2 i dve kartice, jedna u pcie x16 slotu, druga na x1 preko extendera...windows je ne vidi, sveže instaliran...do ekstendera nije, jer u drugoj mašini radi bez problema...jel ima neko ideju ?
Jel im isti napon?
Da li je probao neko 280x Vapor-X Tri-X OC?
Koliko iksova![]()
to znamrekao sam da koristim guy miner za scrypt, znaci nista nisam menjao od kad je radio LTC, i ne radi
![]()
Ovo se samo meni desava, u rigu sam ubacio dve nove iz radnje r9 280 x Vapor-x jedna radi na dobroj temperaturi, dok druga ide preko 80 C. u roku od minut ili dva, i to dok je vent podesen na automatski i vrti preko 90 %. Menjao sam joj i mesto i kablove i napajanje i extendere, i isto, samo se ona greje, definitifno do je do nje, nadam se da je pasta lose fabricki nanesena, ne znam sta bi drugo probao, ima li neko slicnih iskustva sa ovakvim slucajem i mozda neki savet?
Hvala, pozz
Nije samo ekspodirao kondenzator, tebi je skroz izgorela štampa kod 8pin konektora. Kartica je definitivno otišla u večna lovišta. Šteta. Šansa da ti uvaže garanciju je skoro nikakva.
Prevelik OC, full load ... kabum. Jel kartica bila undervolt-ovana, tj. jesi li spustio napon za GPU, na koliko si je držao i koje si joj klokove zadao?
otkud ti znas da je OC extreman ?? si neki strucnjak??Što se dešava uz extremni overklok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari