Šta je novo?

Targo Telekom

targo je nevoravatan, za spaliti do temelja.
od trenutka kad sam potpisao ugovor nisam uspreo da poteram net preko 5mbs. i ako uredno garantuju bla bla bla. ni jednog trenutka nisu ispostovali dogovoreno.
imam dialup sa optikom na gajbi.
prijavio sam ih centru za zastitu potrosaca, al na kraju cu da platim advokata i da ih tuzim za prevaru.
MOJ SAVET, AKO VAM IKADA IKO PONUDI DA VAM UVEDE TARGO TELEKOM U DOM, ODMA, ALI ODMA SHAMAR, NE 2 SHAMARA DA MU LUPITE.
lopovska ustanova

Običaj na ovom (možda i ostalim forumima) jeste da se poruke i tvrdnje novoregistrovanih članova ne uzimaju kao uvek istinite. Razlog su konkurenti koji pljuju jedni po drugima.

Ako hoćeš da neko poveruje u tvoje tvrdnje, postavi neke dokaze (ping, speedtest i slično).

Zašto nisi raskinuo ugovor, ako ti ne isporučuju ugovoreno? To je bar kod njih lako.
Ja da mi je takva situacija ne bih čekao više od 3 dana za raskid.

od trenutka kad sam potpisao ugovor nisam uspreo da poteram net preko 5mbs. i ako uredno garantuju bla bla bla. ni jednog trenutka nisu ispostovali dogovoreno.
prijavio sam ih centru za zastitu potrosaca, al na kraju cu da platim advokata i da ih tuzim za prevaru.
MOJ SAVET, AKO VAM IKADA IKO PONUDI DA VAM UVEDE TARGO TELEKOM U DOM, ODMA, ALI ODMA SHAMAR, NE 2 SHAMARA DA MU LUPITE.
lopovska ustanova

Lep pozdrav od više nego zadovoljnog korisnika Targa, evo prošlo je skoro dve godine kako sam sa njima i pravo da ti kažem ni šamari me ne bi naterali da odem od njih...

Da li treba i ja da kacim speedtest? :p
Ili uptime na ruteru?

Ako vam neko ponudi Targo uzmite Vektor, Targo daje samo 3.5Mb/s preko paketa koji placam.

3384437471.png

Prilozi

• Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    11.5 KB · Pregleda: 169
Poslednja izmena:
lopovska ustanova

Najgore od svega je što svi znamo da lažeš ko ker.

lopovska ustanova
Ti si samo zbog ovog što si nalupetao otvorio nalog?!
Ti si baš onda mnogo zaludan.

Da probam da pojasnim ljudima sa moje tacke gledista.

Mislim da se do sad (za vise od godinu i po dana) desilo 3 puta da neko nije dobijao garantovani protok.
Sve druge reklamacije su bile direktno vezane za funkcionisanje racunara kod korisnika, podesavanja lokalne mreze i sl.

Dakle, to je empirijski utvrdjeno.
Sve ostalo je moguce, ali da neko ne dobija "garantovani" bandwidth, to jako tesko.

Jeli Becks ima li kakve sanse da se cela ova situacija resi na neki nacin ili nema nikakvih vesti ?

Čistačica morala da išteka nešto iz struje da bi upalila usisivač? :)

Ti se zezaj ALI...
U nekoj bolnici, dal' u nas (verovatno, zaboravio sam...) ili negde u svetu, americi i sl. (razvijenija zdravstvena usluga, malo verovatno ali nije nemoguce jer i tamo ima bolnica za sirotinju), poceli pacijenti naprasno da umiru, bili na aparatima za vestacku ventilaciju pluca, sve ok, svi vitalni znaci super i odjednom pacijent muljavte, naprasno...
Utvrde da umiru u tacno odredjenim sobama u nekom periodu dana... sve ali sve proucili i proverili ali nema ocitog uzroka smrti...
Slucajno, dal' sestra ili lekar jednog dana ugledaju cistacicu kako iskljucuje masinu iz struje da usteka svoj usisivac/cistac i odma su skocili i spasili narednog mucenika koji je krenuo Bogu na istinu...
Sta zna cistacica sta je aparat tamo neki ...

Izvinjavam se ako krsim bilo kakva pravila foruma ali nista ne prodajem samo mi je hitno da nadjem stan sa targo optikom koja je u funkciji zbog posla.

Posto targo ne prima nove clanove trenutno, a SBB optika mi ne zadovoljava zeljeni upload, a apsolutno mi je neophodno za posao, odlucio sam se da pokusam na ovaj nacin.

Ako neko izdaje stan do 200e sa targo optikom koja je u funkciji, namesten ili ne namesten, molim da mi javi na crucifissio at gmail

Ponovo se izvinjavam ako sam bilo koje pravilo foruma prekrsio, ponavljam da nista ne prodajem, samo trazim nesto sto neznam na koji drugi nacin da nadjem.

Ako neko ima neki predlog kako da dodjem do uploada koji je veci od 20mb/s na bilo koji drugi nacin bio bih veoma zahvalan.

Evo zveknuo internet u bloku 45. TV radi...

Ma i meni rikne par puta u toku dana, a zasto su mi pajaci poslali pun racun prethodni mesec ja ne znam...moram opet da se zalim...svaki mesec da pisem mail...

I nema ga 10 minuta i vrne se

Neznam vec ima li svrhe da probam nekoga zovem sutra ...

Naplaših se od ovih objava crkavanja opreme. Sad radi.

Nazad
Vrh Dno