Šta je novo?

Targo Telekom

@aleksa.lekic

Imao sam pre par meseci Premium paket prvi mesec je bio 24/1 za crvenu, drugi treći i ostali 8/1 za crvenu i nije bilo nikakvih problema, postavljao sam speed test u Orion temi i utorrent je išao 24/1 i nije bilo puucanja, prekida, spuštanja brzine... Znam da mnogi imaju problem koji su na njihovom ADSL-u ali oni koji su na Premium paketu ovi drugi im zavide. Ne reklamiram samo iznosim svoje mišljenje. Dok jedni pričaju da je haos, raskidaju ugovore, prelaze kod drugih... Premium korisnici nemaju tih problema. Može da proba ako mu cena ne igra ulogu, mesec dana da traži i da odustane ukoliko mu ne radi kako treba.

Poslednja izmena od urednika:
Meni je ping 1ms preko CMD!

Meh opet umro na 10tak minuta

Poslednja izmena:
Naplaših se od ovih objava crkavanja opreme. Sad radi.

Neznam za vas ali meni crkne i vrati se jednom u sat vremena na tipa 10 minuta.

Nesto je definitivnoooooooo u onoj alatki (doduse ja nisam imao problem onaj dan kada je taj djavo crko) imam neki gadan predosecaj da je nesto negde prespojeno i da nece dobro zavrsi ...

I opet :D redovno ki svajcarac ...

Poslednja izmena:
Kod mene u bloku 37 puca takodje. radi 10 min pa 10 min ne radi. Zvao sam ih, teta iz call centra uzela podatke i rekla da ce preneti kome treba i to je to. Slaba vajda od poziva...

Sace pozovem i ja pa kid pukne da pukne ...

Blok 63 vise ne radi no sto radi.

EDIT: axa ocu nazovem djavola kad radi do 21h ~!

U cemu je sad dakle problem? Dajte vise neka se neko tamo probudi i da resavaju taj problem. Pa necemo doveka da cekamo da ili bankrot ili prodaju ili neznam vec sta cekaju ... Strasno =/

Nije bas prijatno da svaki dan molis BOGA da nece da ode tamo neka ploca ili nesto deseto.

Poslednja izmena:
Sada da molimo Boga da je BECKS tu negde i da je u stanju da da neki info xD

И код мене исто, блок 45.
До сада су ме овакве невоље заобилазила.

Ili da opravlja :)

BECKSu svaka čast

I dalje puca

Ma bilo sta ;)

Samo nervira uzasno. Niti da krenes nesto da radis niti ...

Gledajte ovako sutra lep dan prolece itd treba iskoristiti :D :D :D

Kod mene Blok 45, nije bilo prekida.

Ja opet u prekidu...

Deo bloka 45 ima prekide a deo ne ?

I pazi svaki put u 15 - 20 minuta pre punog sata.

Redovno na svakih sat vremena.

Deo bloka 45 ima prekide a deo ne ?

I pazi svaki put u 15 - 20 minuta pre punog sata.

Redovno na svakih sat vremena.

Ja sam u 64-om bloku, slicna prica, od danas haos, stalno puca veza, imam net 15m i onda pukne. Sta li se desava?? A generalno pre toga nisam imao problema, odlicno je radio net godinu dana, i poslednjih nedelju dana sve cesce puca veza i danas kulminacija. :)

Iskreno nebi znao sa cime ima veze ali je kod dela nas upravo tako!

Neka ploca il ko zna vec sta ... Dakle izjutra masovno zivkati call centar ako i bude radio pa da vidimo ;) sto vise pozove to bolje !!

Il to il cekamo da se na forumu (o gospode zar je doslo do toga cekamo pomoc na forumu?!) pojavi nesto

Poslednja izmena:
Svi koji imaju problema i to već traje neko vreme,bi trebalo da traže umanjenje računa,pa da vidite kako će da proradi kako treba ili bar da ubrza rešavanje problema.

Мислим да је све јасно - отпустили чистачицу и како доличи ИТ фирми пустили роботског усисивача да почисти за сутра а он, јадник, мало-мало па се уштека да напуни батерије а слободног штекера нема па... :) :)
robot-usisivac-ocisti-100-kvadrata-90-minuta-slika-62093.jpg

Ljudi, jel moguce da svi vi koristite ili Targo ili internet preko kablovskih operatera?
Vidim da odredjen broj korisnika kuka kako im Targo ne radi, a da naravno, nisu zadovoljni ni sa SBB/Vektor/IKOM internetom.
Ne znam da li znate za Beogrid, koji je vec vise, ako se ne varam 5, 6 god prisutan ovde u blokovima i koji, barem meni i ljudima koje poznajem, radi perfektno.
Ovo pricam zbog tog uploada koji je vidim, dosta bitan ljudima koji se oglasavju u ovoj temi, jer oni daju simetrican odnos download/upload.
Ne zelim da neko pogresno shvati u smislu da ih reklamiram ili bilo sta(ne radim za njih vec sam duzi niz godina njihov korisnik), nego eto, prosto ako neko ne zeli da se vrati na kablovski internet, moze da pogleda njihovu ponudu.
Ukoliko ipak smatrate da je ovaj post neprikladnog karaktera, slobodno ga obrisite, samo nemojte da hejtujete jer sam ovo napisao iz najbolje namere.
Evo i dokaza o brzinama:

Prilozi

• 3387038556.png
    3387038556.png
    31.3 KB · Pregleda: 148
Poslednja izmena:
Ovo danas su prvi ozbiljniji problemi koje sam imao za ovih godinu dana (cca) resetovanja rutera i kraće (jednokratne) prekide i ne računam, jer sam kućni korisnik. Ono što me brine samo je stanje provajdera, kome se ne nazire uzlazna putanja.
Nadam se da je ovaj kvar privremen, jer nikakvih zamerki na Targo nisam imao uopšte. (Da, pročitao sam svaki post od prve strane u ovoj temi i ne bih komentarisao istu)

Sa Targom je problem što rade na isparenja, da se tako izrazim. Po svemu što sam ovde mogao da pročitam, ovi prekidi nimalo nisu dobra situacija jer su sa rezervnom opremom i ljudstvom u oskudici. Drugi provajderi kad imaju ovakve probleme znaju na čemu su i mahom pokušavaju da poprave probleme u roku od par časova.

Ako u roku od 24h ne poprave problem - zabrinite se. Ako poprave, uživajte. :)

Poslednja izmena:
Ja kad sam ih zvao (to je bilo negde pre oko pola 7), rekli su mi da su neki radovi u toku, ako im je za verovati. Inace i dalje se desavaju random prekidi na svakih 10-15 minuta (blok 45).

Ja sam u 45om i nikakvih problema nisam imao - nije mi bas najjasnije kako.
Za Sp!R1T - koristio sam Beogrid 2-3 godine (jos uvek mi je njihov kabl na terasi) i nisam bio zadovoljan. Malo malo pa nesto crkne - iskoci - ... pa se pentraju po tavanu resetuju menjaju...

Poslednja izmena:
Ja kad sam ih zvao (to je bilo negde pre oko pola 7), rekli su mi da su neki radovi u toku, ako im je za verovati. Inace i dalje se desavaju random prekidi na svakih 10-15 minuta (blok 45).

Ja samo sto sam ustao i nema uopste nema. Cak ni ono sa sve pucanjem. Nista klot. Ce zovem posle kad prorade da vidim sa ce kazu.

Takođe ne radi od jutros. Srećom (mojom) odoh napolje, inače bih baš besneo.

Ja sad zvao automat rece radovi a mrezi kratkotrajni prekid.
Mozda zato nem beksa?

Očigledno je da svi oni koji su imali one prekide od pre par dana i dalje im se javljaju slični problemi,
recimo mene u bloku 8a nisu zakačili ti problemi prošli put, pa se nisu javljali ni sada.

Zanimljivo bi bilo znati procenat pogođenih korisnika ovim problemom.

Ja sam takođu u bloku 8a i nisam imao nekih prekida vrednih pomena (možda par puta na pola sata ukupno) od oktobra 2012 kada sam uveo TT.

Na poslu, blok 66a, gde nam je jedan od linkova TT, imao sam od značajnih prekida samo ovaj od 12h pre neki dan i to je to od januara 2013.

ONT-ovi su mi od prvog dana u bridge modu, dodat i Google DNS 8.8.8.8 od početka takođe, tako da sam verovatno samim tim izbegao i mnoge druge probleme.

Lično nisam imao boljeg ISP-a od TT-a, a koristim internet 20 godina - tačnije od 1995, preko PTT test 9600bps dial-up linija, win 3.11, trumpet winsock i Netscape Navigatora - ako se neko uopšte seća o ćemu pričam :)

Izgleda da su većinom problemi kod TT jako lokalnog karaktera i bukvalno zavise od toga gde se nalazite, koje čvorište i sl. Nekome radi perfektno, a kod nekog nije vredno pomena.

Iskreno se nadam da će TT uspeti da reši probleme, tj. da dođe neko ko će da ih otkupi i sredi stanje koje nije dobro. Očigledno je da će bez svežeg kapitala stanje biti sve gore, jer neka veća popravka/zamena opreme će u ovoj situaciji biti SF.

Očigledno je da svi oni koji su imali one prekide od pre par dana i dalje im se javljaju slični problemi,
recimo mene u bloku 8a nisu zakačili ti problemi prošli put, pa se nisu javljali ni sada.

Zanimljivo bi bilo znati procenat pogođenih korisnika ovim problemom.

Ja nisam pre neki dan imao problema ali juce katastrofa.

Neznam dal ima sad ali vrnuo se i meni kad i kolegi iznad manje vise.

Nazad
Vrh Dno