Pittsburgh
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2010
- Poena
- 350
Koliko su sada igre, pogotovo preko PSN+. Razmišljam se da uzmem PS4. Ima li ga smisla uzimati na 720p TVu?
Koliko su sada igre, pogotovo preko PSN+. Razmišljam se da uzmem PS4. Ima li ga smisla uzimati na 720p TVu?
Koliko su sada igre, pogotovo preko PSN+. Razmišljam se da uzmem PS4.
Ima li ga smisla uzimati na 720p TVu?
Apsolutno. Dosta igara je sub-full HD. Nije to ni izbliza tolika razlika kao SD/HD, pogotovu ako si navikao da igras sa udaljenosti od preko 2m.
"Stagod, bice ih jos sigurno" < a mozda ja dobijem milion dolara na lutriji koju necu ni igrati.
Ono sto je cinjenica sada je da su sve PS4 igre 1080p osim BF4. Za AC4 su developeri priznali da su imali prenatrpan razspored zbog istovremenog izdavanja igre na 6 platformi, patch je bio stigao u roku od nedelju dana.
Probao sam danas prvi put PS4 u jednoj igraonici, igrao sam NBA2K14 mogu reći da sam zadovoljan naravno grafički se vidi napredak veliki. Što se tiče kontrolera malo je veći nego DS3 ali su zato pečurke dosta manje i dugmad x, trougao, kocka, krug su dosta manji. Mada kad sam se zaigrao nisam ni primetio da je kontroler na kojem prvi put igram. Sve zajedni zadovoljan sam,tako da na jesen ću verovatno kupiti konzolu.
DS4 je i najbolji deo paketa. Sad kad uzmem DS3 u ruku, kao neka smešna kineska igračkica. Kažem kineska jer mi je uvek bio premali za moje ruke.
Jos nedelju dana 🙂
![]()
[^ snimljeno preko Share dugmeta, nazalost kompresovano kod FB sharinga]
Pa zar je moguce imati bilo koju PS4 igru na hardu bez potrebe za diskom ? A i na PS3, otkud imas sve igre u PSN verziji, vecine nema uopshte, a to su uglavnom najbolje...
Sta podrazumevas pod vecinom?
Pa recimo sve najbolje ekskluzive. Nisam odavno na PSNu pa ne znam da li se nesto promenilo, ali mi nije logicno da stave 20 ili 30GB igru, koliko zauzima skoro svaka jaka ekskluziva.
A za PS4, sve izasle igre postoje i u digitalnom obliku........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari