Šta je novo?

LG Nexus 5

uploadfromtaptalk1394276736917.jpg

Inace flesnuh hells core verzija 3 test 4..Po defaultu fura 192mhz kao najnizi takt. Sto najgore i dalje sve radi fluidno

Ako mislis na 4.4.3, nezvanicno se prica da bi trebalo da ga puste u martu ili aprilu...

Da li je moguće da mi stick mount ne mountuje samo zato što ne koristim supersu. Instaliran mi je koush superuser.

edit: proradilo. :D

Poslednja izmena:
Mozda nije pitanje vezano za ovu temu ali se tice ovog telefona pa ako gresim obrisite post. Da li moze posle rootovanja ovog telefona da se vrati na fabricko podeseno i da nema posledica. ? Hvala

Moze ako mislis na ovaj model. Ako mislis generalno onda zavisi od modela telefona

dva puta je čovek napisao "ovog telefona" i ti ga pitaš jel misli generalno :D

A corav sam.. Zbunio me sa delom poruke koja glasi ,brisite ako nije pitanje za ovu temu. :)

A ***. Mozak mi omatorio iako sam relativno mlad.. :)

Sto mu gromova od svih aplikacija koje imam, na ARTu mi ne radi iGo, a to mi je možda i najbitnija aplikacija.
Da li je neko probao neki iGo na ARTu i da li radi?
Čisto da vidim da li ima nade da probam sa drugim appom, ili da vraćam dalvik.

Yebo te iGO, ima jos dobrih appova sa svjezijim (Navteq) mapama kao npr Navigon... :D

Da li se igo i razvija aktivno uopšte?

Ja nemam pojma okle dolazi iGO, to je portovano valjda sa tih navigacija. Nema ga nigdje zvanicno za Android telefone. Ne znam sta su se ljudi toliko nalozili samo na iGO, kad ima dosta alternativa. Sve te mape za iGO postoje i za ostale navigacije i to cak i novije, + nema zayebancija sa rezolucijama i tim stvarima, univerzalan APK i vozi :D
Ista prica kao i za Samsunge Galaksije, ko da nista drugo ne postoji, haha :D :d

Poslednja izmena:
Verovatno jer igo najbolje radi na slabijim telefonima pa su se ljudi navikli na njega.. Ja sam njega furao na s1

^^
Pa to. Ja sam mislio da sam lud što ga ja ne nalazim, a svi ga koriste. Znam da je port, ali i dalje nikada nisam mogao da pređem preko toga kako radi.
Za po Srbiji Google maps mi je odličan, samo jednom sam imao problem i to zgrada u bg je bila dalja kilometar nego što je pokazivao.

Ma to online navigacija, nije bas toliko OK. Navigon ima najbolje mape, sad ce uskoro Navteq Q1 2014, dok je iGO jos uvijek na Q3 2013. Sad je to NOkia kupila nije vise Navteq vec Here. I kad neko pocne prosipati suplju kao iGO najbolji, a nidje veze :D Garmin je kupio Navigona.

Poslednja izmena:
Yebo te iGO, ima jos dobrih appova sa svjezijim (Navteq) mapama kao npr Navigon... :D

Yebo me iGo, Ndrive, Garmin i sve ostalo na sta sam gubio vreme u zivotu dok su se oni isprobavali sa dobrim rutiranjem.
Ndrive mi je bio vrh sto se intuitivnosti i lepote tice, pa su i oni zakazali. Garmina sam se odrek'o kao Nokia Symbiana.
Mozes na PM da pustis linkove do navigona da i to cudo probam, ako vec kazes da je legalan moze link i javno a mape na PM, ako one nisu.

A posto je ovo tema za Nexus 5, jesi li probao Navigon u ART runtime-u?

iGo rutira perfektno ako su mape odgovarajuce tj. od odgovarajucih proizvodjaca.

Sta mislite za ovo? Mobile data iskljucen, wifi ceo dan ukljucen, ART runtime...
tyjy2yme.jpg

ymydupep.jpg

Mislim da treba da ukrotiš google services :d

Bas kao sto Gibo rece, mora bolje da bude, nije ovo nista. Nisi naveo jel 2g ili 3g koriscen, nebitno sto je internet bio iskljucen?

niti je rekao koje je osvetljenje.. ako je auto onda da li je bio svo vreme u svetlim sobama dok je bio kuci/na poslu ,svi znamo koliko je jako postavljen autobrajtnes na n5 :)

Nazad
Vrh Dno