Šta je novo?

HTC One

Čuo si da oni zbog loše kamere menjaju ceo telefon u garanciji? Toliko o tome da li je moguće promeniti bilo šta na njemu, a kamoli kućište (masku kako ti kažeš)

Koja glupost... Rado bih dao tih 60e koliko kosta plavo kuciste, kad bi neko imao da mi ga zameni...

Skoro je nemoguce rasklopiti ga a ne ostetiti lcd i kuciste,zato to niko i ne radi.
Mislim da je one jedini koji je dobio ocenu 1 od ifixit za teardown.

***, a gledao sam da tamo u americi npr otvore iz htc-a, promene kameru i sve lepo vrate.

Kazemo skoro je nemoguce,a znajuci nase majstore zaista je nemoguce :)
Ima po youtube entuzijasta koji urade nemoguce,ali generalno je one najtezi telefon za popravku.

Da li je neko bio na CM-u ? Kako se fon ponasa sa njim? Dosadio mi je ovaj izgled pa hocu malo da menjam, a mnogo mi se svidja stock android, a ovo je koliko vidim vrlo slicno...

Nećeš dobiti ništa brže, a biće dosta verovatno stvari koji ne rade... I probaj sve sem CM-a, on je prazan. Vidi Slim ili nešto što ima opcije. Mada što bi išao na CM kad možeš da flesujes GPE ROM ZA One?

Nećeš dobiti ništa brže, a biće dosta verovatno stvari koji ne rade... I probaj sve sem CM-a, on je prazan. Vidi Slim ili nešto što ima opcije. Mada što bi išao na CM kad možeš da flesujes GPE ROM ZA One?

Pa cuo sam da svi hvale taj CM na svim fonovima ?

Na kojim svim telefonima?

Nije CM sad nešto... Skoro da nema ništa više od stock androida, meni se to sviđalo pre, ali sad su tu drugi romovi sa mnogo mnogo korisnih funkcija koje CM nema...

Pa dobro, neki predlog za dobar ROM za One? Dosadilo mi ovo. Jesam preko Sense toolbox-a skoro sve izmenio ali ipak me smorilo. Napravicu nandroid backup, pa cu da da flashujem neki rom koji mi preporucujete, i onda cu da vratim ovaj kad isprobam neke druge.

Ne pratim romove za One, ali svakako prvo probaj GPE rom, kod njega ne bi trebalo da bude bagova i problema.

E, posle idi na xda pa vidi šta još ima zanimljivo ;)

E super, probacu ARHD GPE Edition :D

Bio sam na GPE romu, cisto da me zelja mine. Ali se vracam na Sense jer pola opcija ne radi.

Ali utisak o GPE Romu je stvarno fantastican.. Bas mi se svi kako lepo radi, bez ijedne trzavice ili bilo sta.. Stvarno svaka cast...

EDIT: Pa ja sam toliko odusevljen GPE romom da sam cvrsto odlucio da moram nabaviti-kupiti Nexus-a :D

Poslednja izmena:
Jel moze nekako da se ubaci cirilica na sense tast?

Bio sam na GPE romu, cisto da me zelja mine. Ali se vracam na Sense jer pola opcija ne radi.

Ali utisak o GPE Romu je stvarno fantastican.. Bas mi se svi kako lepo radi, bez ijedne trzavice ili bilo sta.. Stvarno svaka cast...

EDIT: Pa ja sam toliko odusevljen GPE romom da sam cvrsto odlucio da moram nabaviti-kupiti Nexus-a :D

Ajde pisi jos malo detaljnije o utiscima sa GE rom-a. Voleo bih da probam. Jel mozes da poredis sa Nexus-om, sa Sense-om...? Cam apk kako radi,jel spora kao na nexus-u, zvuk...?

Ajde pisi jos malo detaljnije o utiscima sa GE rom-a. Voleo bih da probam. Jel mozes da poredis sa Nexus-om, sa Sense-om...? Cam apk kako radi,jel spora kao na nexus-u, zvuk...?
Zvuk je isti jer ima isto beatsaudio. Ceo sistem radi zavrseno, znaci sve i vise nego leti i bas je lepo za oko na ovom ekranu. Kamera app pravi iste slike kao i Sense i iste je brzine, samo se graficki razlikuje.
Sta da ti kazem, moje preporuke da ga probas. Ja sam flashovao ARHD GPE Edition sa ovim obicnim fw-om bez problema.

Poslednja izmena:
Da li u gpe ima ART?

Jeste za deo evrope.. Koliko sam pratio g2 temu nema opcija da se prebaci na art.

Nema ni nexus 10

Nazad
Vrh Dno