Nije ovo Gothic vec Shitic. Igra ce doziveti proces qretenizacije samo da bi bila prijemcivija mladjim narastajima.
Nije ovo Gothic vec Shitic. Igra ce doziveti proces qretenizacije samo da bi bila prijemcivija mladjim narastajima.
Nadam se da nece a ne vidim ni rezon za tako nesto, risen 2 je bio saasvim solidna igra a nece puno odstupiti od tog koncepta u risen 3, tako da je verovatnije da ce da bude superishka nego shitic...
quest related NPCs will be immortal
astral sight: the ocular will be used to see enemies flashing in red and detect chest loot and other stuff like this.
you will meet with the inquisitor from R1 in the land of the dead
you regain humanity by collecting "soul dust" in the world of the dead
there will be climbing, but only in certain places
astral sight: the ocular will be used to see enemies flashing in red and detect chest loot and other stuff like this.
... u velikom delu jesu, ali to dosta doprinosi imerziji ako se sve odvija u istom prozoru. A animacije kao sto su ispijanje potova i menjanje oruzija, vadjenje strele ili reload uticu i na gameplay.Na animacije uopste ne dajem pride, nisu mi bitne ni ako su super ni ako su lose, to je vise kicenje igre nego sama igra
@exste
Ti izgleda nisi igrao G1 ili 2? ... jer lako je moguce da je R1 mnogo vise prijao onima koji su pre igrali stare gotik igre, bas zbog te nostalgije...
... u velikom delu jesu, ali to dosta doprinosi imerziji ako se sve odvija u istom prozoru. A animacije kao sto su ispijanje potova i menjanje oruzija, vadjenje strele ili reload uticu i na gameplay.
nisam igrao 1 i 2, ...
Sta bih dao da sam na tvom mjestu....
Odigraj barem dvojku... otvorice ti nove vidike.![]()
... pazi, sloboda i interakcija je ovde velika, tako da bukvalno mozes da zaviris u svaki cosak, popnes se na stenu, krov od kuce, ronis, plivas, ali isto tako i u dijalozima i kvestovima imas vise opcija... znaci ako ti kaze cupaj repu i dobices seljacko odelo, to i nije jedini nacin da tog odela dodjes...
Nemam sad bas puno vremena, jer sam u nekom poslu, ali sad cu da vidim neke linkove za rezu i tako to...
Captain Gregorius Emanuel Steelbeard is an old-school pirate: a man of honour with no manners. With his crew and his ship, the ‘Eleanor’, he used to plunder the shores of the Lost Realms and Khorini Island back in the old days, which is how he made a name for himself among the pirates.
teleportova me onaj teleport iz pecine...sreca pa sam odmah kupio mapu
ahaha... sreca. Sad sam tek skontao o cemu pricas. Slucajno te teleportovao, tj. nisi znao gde ce da te baci....
:O pa to onda znaci da si roknuo orka i vukove u pecini. Svaka cast
pa da prebacio me nemam pojma gde da nisam imao mapu bilo bi lutanja...inace sreo sam pirata odma tamo gde me bacio tako da ostajem za sada kodnjega da vidim sta moze da se odradi ali me muci levelovanje jer ne vidim ucitelja nigde a ne mili mi se nazad u grad peske samo da bi levelovao...
... to znaci da si gore kod taverne... pa tamo ti je u blizini manastir, a ni Onarova farma nije daleko, tamo su ucitelji.
Ne znam dokle si dogurao i koji si put izabrao, ali grad je najbolje mesto za pocetak. Ima puno sitnih kvestova sa dosta exp-a, ucitelja, opreme, oruzija, spelova... Ovako golobrad se ne ide u divljinu.
da u gradu sam...da ne bi ovog teleporta...u poslu sam kod Constatino-a primio me posle dobijanja saglasnosti od ostalih alhemija mi je uvek u rpg-u izbor...
ovde je alhemija i obavezna ako se kasnije opredelis za maga zbog mana potova... Ne bi bilo lose i picklock da naucis tu u gradu i pickpocket, ali to je malo teze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari