Šta je novo?

LG Nexus 4

Ipak Slim je pobedio posle dosta cackanja. :)
I zadovoljan sam. Multi rom obrisao (za sad :d) i dosta mi je bilo. :)

Nije dzabe Djilke odma rek'o, nisi morao ni da gubis vreme sa MultiRom-om :D

Pa to :)

Ja ne mogu da se nakanim da flesujem, jer mi sve radi na RC3 + hells b43 na ART-u
uploadfromtaptalk1393410614745.jpguploadfromtaptalk1393410628512.jpg

Vidim da je hells izbacio novi stable kernel, ali ja osećam da razlika nema, mislim stavljen je minimum od 81mhz (što mnogi telefoni neće podržati) tako da b43 je proveren.

^Kakva ti je to tema?
Baš mi se sviđa wifi ikonica :)

^Kakva ti je to tema?
Baš mi se sviđa wifi ikonica :)

Lepa :d

Nije tema. TRDS + custom statusbar ikone i navbar sa xda + Roboto Condensed.

B44 t2 meni mnogo bolji od b43 sto se baterije tice.

Od ovoga ne moze bolje. 4 sata ekrana i 24h koriscenja i to je to. Bez da stedis sa osvetljenjem. Ja sam slabo koristio telefon, pa otuda i ovaj rezultat, ali klasika mi je 24h i 4 sata ekrana. 81mhz, paaaaa i ne moze nesto da pomogne, mozda da dobijes jos 10-ak minuta ekrana, ali to mi je nista + sto lako mozes da dobijes SOD ili delay kod notifikacija i delay kod poziva. Nije vredno zrtve. ;)

Poslednja izmena:
Može li to na gnex?
Ako može, daj link :d

Lepa :d

Nije tema. TRDS + custom statusbar ikone i navbar sa xda + Roboto Condensed.

Od ovoga ne moze bolje. 4 sata ekrana i 24h koriscenja i to je to. Bez da stedis sa osvetljenjem. Ja sam slabo koristio telefon, pa otuda i ovaj rezultat, ali klasika mi je 24h i 4 sata ekrana. 81mhz, paaaaa i ne moze nesto da pomogne, mozda da dobijes jos 10-ak minuta ekrana, ali to mi je nista + sto lako mozes da dobijes SOD ili delay kod notifikacija i delay kod poziva. Nije vredno zrtve. ;)

Kod mene moze :) Isto oko 24h, ali oko 5h sota. Mozda maaalo manje. Poredio sam b43 i b44 i ima razlike.

Poslednja izmena:
Nisam isprobao sa minimalnim osvetljenjem, mozda i moze. Ja ga drzim na jedno 40%, mislim da jace nema potrebe, ovako mi je odlicno.

Blago tebi. Ja sam izgleda ocoravio, jer moram na 100% da stavim kad sam napolju, a tada procenti nestaju... Jos kad ukljucim 3G ihaaaa :d

Auu, pa ti si totalno izgubio oci. Meni smeta takvo osvetljenje :) ***, sa 3g i 100% dobro je sto nemas 2h sota :p

Ček,sad mi vise nista nije jasno...Djilke hvali hellsa :D
Paz zar ne reče da lik nema pojma,da samo krade tudji rad???
Šta bi sa žabarima ili je španac onaj franco i ostala ekipa,od koje izvorno i potiče sve sto je švabo ukrao?

Inače totalno dosadan ovaj fon,ne pamtim kad sam zadnj put šta flešnuo.
Jednostavno mi sve radi,nikakav reboot ili bsod,imao sam ponekad i preko 500h uptime sa Cataklisma+exposed i hells.

Poslednja izmena:
Šta bi sa žabarima ili je španac onaj franco i ostala ekipa,od koje izvorno i potiče sve sto je švabo ukrao?

Inače totalno dosadan ovaj fon,ne pamtim kad sam zadnj put šta flešnuo.
Jednostavno mi sve radi,nikakav reboot ili bsod,imao sam ponekad i preko 500h uptime sa Cataklisma+exposed i hells.

Da znas da se slazem. :D Sve radi savrseno, nema neke potrebe za cestim flesovanjem. Iz ciste dosade sam presao na Mahdi sa Kataklizme i opet nije lose, naprotiv. Ranije mi je bilo zanimljivije sa Zte Skate-om, na primer. Izadje JB a on zakucan na GB. Pa onda flesujes neki kuvan rom na kome ne radi kamera, blic, pa cekas da u sledecoj verziji to popravi... Pa dobijes neki reboot tokom poziva... Ovde, nista... Ovde me smara zastoj od pola sekunde na home dugmetu kad sam na Dalvik-u pa predjem na ART. Cudni su ovi nexusi. :) Stvarno sam mislio da cu nedeljno menjati rom-ove...

Čuvajte onda ovaj fon jer kad mu ukinu podršku ima da nam tek tad bude zanimljivo :)

Vrlo moguce. Dobicemo jos 4.5 u junu/julu i cao zdravo. Ali stvarno je neposteno da se ovakvoj zveri ukine podrska. I dan danas sve moze da potera bez problema. Bas bez veze, ali verovatno cu uzeti tada aktuelni nexus kada ovom ukinu podrsku...

Ne menjam ovo ni kad mu ukinu podrsku. Mozda ga promeni kad mi istekne ugovor, ako bas i tad bude velika razlika u performansama. :)

Tel sam prezadovoljan, steta sto nema malo bolju kameru mada i ova zavrsava posao, sto se tice baterije nije lose sa mojim koricenjem i stv bi bila steta da se ovom tel ukine podrska..Evo malo rezultata baterije, stock, nije root-ovan..
1.png 2.png 3.png 4.png

Sve u svemu jedan odlicno zaokruzen tel..

Ja be prelazim 3h sot. Od kad imam telefon. Vito sto kacite meni i dalje nije jasno.

Mogu vam reci da i meni fali Hells kernel za N5 nema jos nista tako dobro za bateriju sve zivo sam isprobao 3-4 sot a tamo 5 ladnjaka :(

Ima Hells za N5, kopaj po onom nemačkom forumu, pominjao je Hells svoj kernel u N4 temi na xda...

hvala Luka. Nasao sam ima nesto ali kontam da je to jos veoma nestabilno... Probacu :)

Redovno mi se desi da prebacim 5h screen on.. Uvjek sam na 2g, kao sto vidis i on sjecka sa signalom a ne daj boze da palim 3g, lokacije ugasene kao i sve sinhronizacije.. Wifi palim po potrebi mada to je dosta cesto..

Ja to rekao?

Prilozi

• Screenshot_2014-02-27-01-34-00.png
    Screenshot_2014-02-27-01-34-00.png
    158.6 KB · Pregleda: 140
  • Screenshot_2014-02-27-01-34-09.png
    Screenshot_2014-02-27-01-34-09.png
    118 KB · Pregleda: 143
  • Screenshot_2014-02-27-01-33-52.png
    Screenshot_2014-02-27-01-33-52.png
    95.9 KB · Pregleda: 147
Velocity i Hells b44. Ovde je doduše bilo laganije korišćenje, ali ipak da se vidi da N4 može opušteno 4-5h SOT-a da dobaci :)

Nazad
Vrh Dno