Pa to![]()
Ja ne mogu da se nakanim da flesujem, jer mi sve radi na RC3 + hells b43 na ART-u
Pogledajte prilog 136592Pogledajte prilog 136593
Vidim da je hells izbacio novi stable kernel, ali ja osećam da razlika nema, mislim stavljen je minimum od 81mhz (što mnogi telefoni neće podržati) tako da b43 je proveren.
^Kakva ti je to tema?
Baš mi se sviđa wifi ikonica![]()
B44 t2 meni mnogo bolji od b43 sto se baterije tice.
Lepa :d
Nije tema. TRDS + custom statusbar ikone i navbar sa xda + Roboto Condensed.
Od ovoga ne moze bolje. 4 sata ekrana i 24h koriscenja i to je to. Bez da stedis sa osvetljenjem. Ja sam slabo koristio telefon, pa otuda i ovaj rezultat, ali klasika mi je 24h i 4 sata ekrana. 81mhz, paaaaa i ne moze nesto da pomogne, mozda da dobijes jos 10-ak minuta ekrana, ali to mi je nista + sto lako mozes da dobijes SOD ili delay kod notifikacija i delay kod poziva. Nije vredno zrtve.![]()
Nije default 81MHz, 192 je, 81 je opciono![]()
Kod mene mozeIsto oko 24h, ali oko 5h sota. Mozda maaalo manje. Poredio sam b43 i b44 i ima razlike.
Ček,sad mi vise nista nije jasno...Djilke hvali hellsa
Paz zar ne reče da lik nema pojma,da samo krade tudji rad???
Šta bi sa žabarima ili je španac onaj franco i ostala ekipa,od koje izvorno i potiče sve sto je švabo ukrao?
Inače totalno dosadan ovaj fon,ne pamtim kad sam zadnj put šta flešnuo.
Jednostavno mi sve radi,nikakav reboot ili bsod,imao sam ponekad i preko 500h uptime sa Cataklisma+exposed i hells.
Ček,sad mi vise nista nije jasno...Djilke hvali hellsa
Paz zar ne reče da lik nema pojma,da samo krade tudji rad???
Šta bi sa žabarima ili je španac onaj franco i ostala ekipa,od koje izvorno i potiče sve sto je švabo ukrao?
Najzad i oficijalni Google Now Launcher. Radi samo na Nexus i Google Play Edition uredjajima. Lepo izgleda na Nexus 4, upravo sam ga instalirao.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher
Ze za nje :dJa be prelazim 3h sot. Od kad imam telefon. Vito sto kacite meni i dalje nije jasno.
Ze za nje :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari