Da li neko ima ovu Nillkin quick case futrolu i kako je zadovoljan? Kako telefon izgleda u tome?
I da li neko ima iskustva sa ovako necim? http://www.ebay.com/itm/Nillkin-D80...Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item43c1e53072
Imam ja takvu crnu odlicna je. A imao sam i flip futrolu ali mi se nije svidela, jer ima malu izbocinu na sredini zbog magneta. Original Lg Quick Window futrola je odlicna, ako je nabavis za neku pristojnu lovu, mada je preporucena cena 50$.Da li neko ima ovu Nillkin quick case futrolu i kako je zadovoljan? Kako telefon izgleda u tome?
I da li neko ima iskustva sa ovako necim? http://www.ebay.com/itm/Nillkin-D80...Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item43c1e53072
kad podesiš G+ ili kako li se zove,automatski ti sve sinkuje na Drive...
@Djordjesl , koju imas od ove dve? Quick case ili ovu slim?
Prva stvar - uzmi Box i pogledaj za 50gb free prostora što koristiš LG telefon, ako nije istekla promocija.
Što se root tiče - sada je krenuo KK, biće uskoro i u EU. Lično ću sačekati OTA i onda kada se to lepo slegne i ne bude nekih problema - odradim sve što treba. Nisam ni primetio da mi treba za ova 3 meseca koliko koristim telefon. Dobro, lažem, mogao sam i ranije, ali me mrzelo.![]()
Nije svakome dovoljno 16GB. Ne znam zasto pojedini pokusavaju da opravdaju LG pricom da je to kao dovoljno. Skodilo bi vam mozda da ima vise memorije?
9
Nije istekla promocija, ali Box ima ograničenje veličine fajla, beskorisno. Ionako mi ne treba više mesta nego što nudi Drive, samo mi treba sinhronizacija kako da stvari koje želim potrpam tamo, a da ne moram sve ručno.
I ja mislim da je bolje sačekati, samo sam zaboravio koliko reklame na telefonu mogu biti napadne i dosadne.
Brale al ti smaras. Ajde idi na samsungovu temu nemoj nas ubijati ovde. Meni je za ove pare ovo sto ima super. Lako cemo se mi snaci sa memorijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari