Šta je novo?

LG G2

Strasnooo.(ako je istina).Moraju srediti kameru

Kameru su sredilu na veliku zalost samsungovca,posto su veceras doziveli veliko razocarenje sa novim S5 modelom,a i ovim novostima koji su culi oko update-a za g2

Mada razmisljam se ako ovi u sljamsungu ubace merac pritiska,mozda se i razmislim za S5 :D

Slikom na prethodnoj strani,mrzi me da pravim sada SS sa ostalih foruma gde su isto potvrdili ;)

Edit: Evo jos jednog odgovora sa drugog foruma,i da ne nabrajam jos,ali se ceka prvi zvanicni video,pa ces se i sam uveriti :D

2014-02-24231214.jpg

Poslednja izmena:
Kameru su sredilu na veliku zalost samsungovca,posto su veceras doziveli veliko razocarenje sa novim S5 modelom,a i ovim novostima koji su culi oko update-a za g2

Mada razmisljam se ako ovi u sljamsungu ubace merac pritiska,mozda se i razmislim za S5 :D

Haha, ne volim ovaj tip diskusije, ali ovo je tačno :-D

posto je izasao s5, moze se zakljuciti da je u eri smartfona manje vise sve receno. procesori su na svom nekom maksimumu i pitanje je da li bi se i na koji nacin brzi procesori upotrebljavali u telefonima. sa KK smo dosli na to da je 2gb rama sasvim dovoljno. kamere su takodje na nekom maksimumu i dzaba ti 10-20 mpx kad nemas optiku koja ce to da iznese. mislim da ce buduce razlike medju telefonima biti minorne i da ce se telefoni razlikovati po dizajnu i dodatnim funkcijama. To se moze zakljuciti i iz S5.

+1
Kada sam odgledao prezentaciju za S5, nisam zažalio što sam kupio LG G2. Ni jednog trenutka nisu hvalili gigaherce i ramove, nego samo funkcije i njesra dizajn. G2 je zakon! :)

Što se mene tiče Sony Z2, pa onda naš LG G2.

Naravno, kada se pogleda cena onda je G2 mnogo bolja kupovina :)
Još sad kada stigne i KK ...

paganini a reci mi da li si probao da stavis neki custom rom (jos bolje ako je aosp, cyanogen i sl), kakva je tu situacija sa kamerom...isto tako secka sa fps u lowlight ili?!

Ja sam stock i jos nisam rootovao moju G2 , a ovo sam kopirao sa xda gde je tema da je att gurno 4.4.2 udpate... jedan user je postovao ove slike i video.... prema tome , da li jedna lasta ne cini prolece , videcemo vremenom...

Meni na stocku kad su low light uslovi secka i display kamere dok zelim da uslikam nesto.... cim uperim u neko svetlo , tipa osvetlejna kuhinja, fps skoci .

Isto tako ce G3 pojesti z2. Ljudi opusteno, bice ovo dobar telefon .

Ja sam stock i jos nisam rootovao moju G2 , a ovo sam kopirao sa xda gde je tema da je att gurno 4.4.2 udpate... jedan user je postovao ove slike i video.... prema tome , da li jedna lasta ne cini prolece , videcemo vremenom...

Meni na stocku kad su low light uslovi secka i display kamere dok zelim da uslikam nesto.... cim uperim u neko svetlo , tipa osvetlejna kuhinja, fps skoci .

Cekamo update,ako ga ne rese,ima ovde komplet upustvo kako da rutujemo,ubacimo twrp,i mod za kameru,i briga resena

Po meni ogromna mana G2 je nedostatak sd slota ! :smash: To je kao kad sam svejevremeno dao 505e za Galaxy S a telefon nema blic... APSURDNO u tom cenovnom rangu :mad:

Kad bi G2 imao SD slot bio bi ubedljivo najbolja kupovina

Ne moze da se nadoknadi...
Necu da nosam sa sobom OTG kabel, niti flash od milion Gb, a online storage je mission imposible za sve koji nemaju neogranicen internet ile ne zive u velikom gradu sa dobrim signalom svuda (za inostranstvo da ne spominjem, cik upali net u romingu :D )
32gb verzija bilo je reci je hardverski bagovita, greje se itd...

Poslednja izmena:
wvrj0o.jpg

Onda kupi ovo za 2$ i stavi microSD karticu od 128GB pa gledaj FullHD filmove na telefonu i slušaj muziku u FLAC formatu po ceo dan :D
Meni je i 16GB dosta, a verujem i ogromnoj većini korisnika ;)

Imam telefon 4 meseca, nisam 2 gb pregurao od 10 free...

32gb verzija bilo je reci je hardverski bagovita, greje se itd...

Ma daj, molim te, neko je možda imao problem i sad odmah generališete...

Evo ja imam 32 GB i nikad, ali nikad nisam imao tih problema o kojima pričaš - niti jedan bavi, niti jednom se nije ugrejao... Pustite te priče...

Velikoj vecini je i 16gb dosta, ali sramota je stvarno... Bar da je osnovni model 32gb...

Takodje imam 32 gb. Nema nikakvog grejanja niti bilo kakvih problema. 8-9gb mi je uvek slobodno tako da je 32 gb i više nego dovoljno.

Ma daj, molim te, neko je možda imao problem i sad odmah generališete...

Evo ja imam 32 GB i nikad, ali nikad nisam imao tih problema o kojima pričaš - niti jedan bavi, niti jednom se nije ugrejao... Pustite te priče...

Apsolutno se slazem... i ja imam 32 gb verziju, nikad ni jedan bag nisam imao, bilo kakve probleme, niti grejanja... To sto je nekoga zalomio komad koji je ispao prilikom transporta ne znaci da svi tako rade..

wvrj0o.jpg

Onda kupi ovo za 2$ i stavi microSD karticu od 128GB pa gledaj FullHD filmove na telefonu i slušaj muziku u FLAC formatu po ceo dan :D
Meni je i 16GB dosta, a verujem i ogromnoj većini korisnika ;)

Jeste slusaj muziku i gledaj hd filmove kad ti ovo njesra štrči iz telefona.
Otg je dobar kad treba nesto prebaciti na flash ali da ga nosis stalno ubodenog nema smisla.

Jeste slusaj muziku i gledaj hd filmove kad ti ovo njesra štrči iz telefona.
Otg je dobar kad treba nesto prebaciti na flash ali da ga nosis stalno ubodenog nema smisla.

Pa jedino za šta ti treba tako nešto je za prebacivanje fotki,videa...malo je bez veze da ti je malo 5-7gb muzike na telefonu.

Vrh Dno