Kameru su sredilu na veliku zalost samsungovca,posto su veceras doziveli veliko razocarenje sa novim S5 modelom,a i ovim novostima koji su culi oko update-a za g2
Mada razmisljam se ako ovi u sljamsungu ubace merac pritiska,mozda se i razmislim za S5![]()
paganini a reci mi da li si probao da stavis neki custom rom (jos bolje ako je aosp, cyanogen i sl), kakva je tu situacija sa kamerom...isto tako secka sa fps u lowlight ili?!
Ja sam stock i jos nisam rootovao moju G2 , a ovo sam kopirao sa xda gde je tema da je att gurno 4.4.2 udpate... jedan user je postovao ove slike i video.... prema tome , da li jedna lasta ne cini prolece , videcemo vremenom...
Meni na stocku kad su low light uslovi secka i display kamere dok zelim da uslikam nesto.... cim uperim u neko svetlo , tipa osvetlejna kuhinja, fps skoci .
slazem se da je Z2 bolji al ni priblizno da prodam g2 i da ga kupim
A i to lako moze da se nadoknadi
32gb verzija bilo je reci je hardverski bagovita, greje se itd...
Ma daj, molim te, neko je možda imao problem i sad odmah generališete...
Evo ja imam 32 GB i nikad, ali nikad nisam imao tih problema o kojima pričaš - niti jedan bavi, niti jednom se nije ugrejao... Pustite te priče...
![]()
Onda kupi ovo za 2$ i stavi microSD karticu od 128GB pa gledaj FullHD filmove na telefonu i slušaj muziku u FLAC formatu po ceo dan
Meni je i 16GB dosta, a verujem i ogromnoj većini korisnika![]()
Jeste slusaj muziku i gledaj hd filmove kad ti ovo njesra štrči iz telefona.
Otg je dobar kad treba nesto prebaciti na flash ali da ga nosis stalno ubodenog nema smisla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari