Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

***... ALI je najnajnajbolje nesto sto postoji tog tipa.

@fkloznica
Nema na čemu.
Nego znatiželjan sam što ti treba to?

Koliko me mrzi da se registrujem ima da preskocim ovu apk.. :) sifra ima uslova kao da pravim akaunt za wall street a ne za qualcom sajt..
Ma da pogledam dokle mi idu jezgra da li se pale,kada se ukljucuje termal shit itd itd

Odlicne,pogotovu sto su ove sa senkama sada na ceni :) ja dugo merkam one axis-ove da kupim mada vidim da su tvoje slicne ,samo kruznog oblika

Poslednja izmena:
Drugari koji ste na Facebook beta kanalu, kako vam rade zadnje 2 verzije. Meni užasno. Secka, trza, puca, kao da sam na alpha. Vidim da ću da se vratim na stable.

Koja aplikacija može da pokaže koliko mAh punjač isporučuje telefonu?

Koja aplikacija može da pokaže koliko mAh punjač isporučuje telefonu?

Možeš CurrentWidget.

basabuba.jpg

Viber ima sjajnu stvar da kada imaš Viber na više uređaja čim na jednom pročitaš poruku na svim ostalim nestaje notifikacija o toj poruci. To nema ni fb ni skajp, možda samo Hangouts ali nisam siguran.

Drugari koji ste na Facebook beta kanalu, kako vam rade zadnje 2 verzije. Meni užasno. Secka, trza, puca, kao da sam na alpha. Vidim da ću da se vratim na stable.

Nem pojma, meni normalno radi. Bas nemam zamerke. Od kad sam presao na beta te verzije nikad problem nisam imao. Probaj sve da obrises i sa sd maid ako je nesto ostalo, pa da je ponovo instaliras. Doduse ja sam na ART-u, mada ne bi trebalo da pravi neku razliku sad.

Viber ima sjajnu stvar da kada imaš Viber na više uređaja čim na jednom pročitaš poruku na svim ostalim nestaje notifikacija o toj poruci. To nema ni fb ni skajp, možda samo Hangouts ali nisam siguran.

Radi FB messenger i radi Hangouts.

Fb ne radi uvek ostane onaj kružić i ostane u notifikacijama ali jedino što prestane da blinka led svetlo za notifikacije

Kruzic ostane samo ako se dopisujes na telefonu (ako si na kompu nece ti iskakati fb na telefonu), ali procitana ti je poruka, neces je imati na kompu. Chat heads je tako i napravljen. Nece nestati chat heads i to je dobro, jer mozda sam presao na komp samo nesto da vidim, malo se dopisivao, pa opet idem negde presao na telefon i stoji mi tu chat head od te osobe, ali poruke ono sto je vazno SU PROCITANE.

^^
Bas često iskače fb na telefonu iako sam na kompu i odmah pročitam poruku.

Meni se to desavalo na ranijim verzijama, ali u poslednje 2-3 verzije se ne desava... Ne znam...

Ovaj clean master novi ozbiljno poceo da me nervira. Dosta dugo ga nisam updateovao i sinoc kad sam uradio, poceo da izbacuje ovaj sms vulnerability. Pretpostavio sam da je to samo navlakusa da bi skinuo jos jedan njihov softver, ali reko ajde da probam. Instaliram i naravno nista nema, nego kao on me stiti od moguce neke *******cije bla bla. Pao je odma uninstall, a bogme letece i clean master koliko vidim.

Prilozi

• Screenshot_2014-02-25-04-11-53.png
    Screenshot_2014-02-25-04-11-53.png
    84.4 KB · Pregleda: 238
  • Screenshot_2014-02-25-04-12-03.png
    Screenshot_2014-02-25-04-12-03.png
    98.1 KB · Pregleda: 223
  • Screenshot_2014-02-25-04-05-24.png
    Screenshot_2014-02-25-04-05-24.png
    54.2 KB · Pregleda: 230
  • Screenshot_2014-02-25-04-05-42.png
    Screenshot_2014-02-25-04-05-42.png
    126.5 KB · Pregleda: 222
Pa ili to ili onaj SD Maid..ja koristim CM za sada...

SD Maid najbolji, Clean Master je nula, wannabe super duper sw koji vam ubrzava telefon. Ustvari je task killer i cache cleaner (vise stete)

To ljudi kliknu na one reklame ''da li vam je spor android'' i skidaju to djubre od aplikacija i onda nose u servis na popravku kada ''android uspori'' :d :d

Nazad
Vrh Dno