Sta ti je mali paket? Mislim da opet mesas babe i zabe tj. Carinu i pdv...
A s' kojeg neba je pala ta informacija? Mislim jedino da ti neko radi tamo pa ti je tako preneo jer po iskustvima drugih to još nije tako baš.
Jel neka ozbiljnija prodavnica sa novacnicima? Ako ima dosta izbora pusti mi link na PM da pogledam. Ne znam ni sam koliko dugo imam jedan novcanik, znam da se zadnje 2-3 godine pokušavam naterati da uzmem novi jer se ovaj pomalo raspada ali šta ću kad ga volem i mislim da neću moći naći isti takav.
Zao mi je,ali ne mogu komunicirati sa nadmenim osobama.
Sta cu tako sam vaspitan.
Evo, 2 od tih 8 su bila 33 i 25$ i na njih je naplacen porez, na jedan od 28$ i ostale jeftinije nije nista naplaceno.
naplacen prilikom urucenja kao i uvek.
Novcanici...
Mislim da nema potrebe za narucivanjem (ako pricamo o klasicnim, koznim). Pogledajte u Dajhmanu, a i Bata ima dobre novcanike po normalnim cenama (za razliku od Samsonajta i Mone...)
Ja sam skoro morao da menjam matori novcanik, jer ne moze da stane veca novcanina (po visini), inace ga ne bi menjao ni da je unisten (10 godina ima).
Gledao sam gomilu ovde kod nas, ali cisto sra*eMislim, kvalitet koze je zadivljujuce dobar. Ali efikasni su i prikladni kao Xperia Z Ultra ili Note 3 za Slim Fit farmerke
Ne mogu da stavim ni prazan novcanik u dzep
Ako neko zna gde ima extra tankih, koznih, u koje moze da stane bilo koja novcanica koja se koristi u Srbiji, i ima mesta za 4 kartice, javljajteNe mora ovde, ne mora da bude jeftin
![]()
Ako se misli na Muske novcanike, kod Dajhmana imaju samo platnene Adidas, za 800 din. NIsu skupi ko hoce platneni sportski novcanik, ja bas nisam ljubitelj toga. Kod Bate na sajtu par modela koji bi mogli da prodju kao muski , malo teze ali ajde, cena 3.090 din. Za mene mnogo , za nekog taman, da imam 3.000 din ne bi mi ni trebao novcanikKoliko su tek oni skupi
Ja sam video da ljudi sa Alija porucuju masovno, ali kakav je tamo kvalitet, verovatno ne bas visok, ocigledno u skladu sa cenom.
Problem je sto se ti i prodajuAko odes u Samsonite, onda ce ti taj od 3.000 izgledati jeftino. Tamo (legende) prodaju novcanike za 9.000din![]()
+1.Ja nikako novcanik ne bi mogao da kupim preko slika. Mora to da se pipne, stavi u dzep ili vec gde da se vidi da li odgovara. Naravno, da se proba i da li nase novcanice staju![]()
Narucivao vise puta farmerice, dukseve, patike, majce, jaknu... Nikada nisam imao neprijatnosti tipa iseceno nesto ili naplaceno vise nego sto je trebalo... Sada cekam drugarici neki sako u jednom paketu, sebi duks u drugom, kacket, majcu i duks u trecem pa cu ti reci kako sam prosao cim stigne... Inace ebay, aliexpress i ovako neki online shopovi, nema problema sa poverenjem pa narucujem gde stignem i od koga stignem, tako da bas i ne mogu da dam neku preteranu preporuku za prodavceBrat hoce da proba da naruci neku odecu sa ebaya a ja ovde nisam cuo bas puno iskustava u vezi sa porucivanjem odece sa ebaya. Jedino sto mi je stalno u glavi su dve pocepane jakne od strane nase carine, pa me zanima da li neko narucuje recimo neki duks sa ebay-a i kako prolazi na carini?![]()
Isto ako postoji neka dobra prodavnica koja je pouzdana da pusti link ovde ili na pm.
Hvala![]()
Funte staju, a dolari ne!? Nikad ne bih pomislio da je to mogućeProblem je sto se ti i prodaju
+1.
Koja komedija kad sam trebao dolare da stavim u novcanik... evri OK, dinari super, funte moze, voni sve strava plus vonski chekovi... pridje dolar... mucak FFS!
Sreca pa se dobro savijaju![]()
Funte staju, a dolari ne!? Nikad ne bih pomislio da je to moguće
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari