Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Jao kakav deck. Ubiti protivnika "Battle fatigue"-om :D Game pocinje na 8:13.

ih pa kakve sve karte ima nije ni cudo :D koliko samo legendary karata

Gleda li neko Trump-a?:) Svako vece igra do Legenda sa mage budget deckom. Ni jedan legendary unutra:). Sinoc je bio Rank1.

Eh sa mage deckom... 2 pyroblasta 2 fireballa 2 flamestrikea... :) Raynad je stigao do Legend ranka sa Warriorom. Deck koji kosta oko 1000 dusta da se napravi.

A ***, koji god deck da gledam nikada nemam karte, obicno imam jednu ili dve a flai mi jos sedam osam komada... Ne znam, ili sam ja totalni anti talenat za ovu igru ili deck koji napravim nema veze sa zivotom. Mozda je kombo oba faktora. :d

A ***, koji god deck da gledam nikada nemam karte, obicno imam jednu ili dve a flai mi jos sedam osam komada... Ne znam, ili sam ja totalni anti talenat za ovu igru ili deck koji napravim nema veze sa zivotom. Mozda je kombo oba faktora. :d

Pa ovaj deck nije skupo napraviti. Bukvalno ako izbacis recimo Gorehowl i Leeroya, deck kosta 1000 dusta, ne vise. Ja sam evo poceo da belezim. 12 meceva u ranked 8 pobeda. Stvarno vrlo dobar deck kada se izvezba.

Pa ono imam 80 dusta tako da je 1000 za mene... Misaona imenica :D

Eh, pa to su 2 common karte :) 1000 dusta je bukvalno nista za dobar deck. Obicno legendary deckovi vrede i po vise od 10k dusta. Tesko da moze bolje od ovoga...

Potrazi Arthosis basic deckove. Cini mi se da je on napravio spisak deckova koji koriste samo basic karte. Naravno da sa njima ne moze da se previse postigne, ali opet moze da se igra u nizim rankovima.

Arci vecito kuburi sa dust-om :D

Ma... *** sta god da uzmem pregaze me ko plitak potok... Stvarno sam krajnje ubedacen...
*** jedino sam illidana uspeo da pobedim i to samo zato sto on ni ne igra ovu igru... Ono...

Poslednja izmena:
Ja sam krenuo da igram ranked sa druidom i došao do rank 15 bez poraza, a onda počeo da nailazim na deckove sa legendary kartama i nisam mogao da odgovorim na sve. Za druida je potreban Tink + BGH jer nema hard removal. Pošto iste nemam, prešao sam na maga (nešto slično Trumpovom deku, ali + 1 Pyro koji sam dobio iz packova :)) i sada sam rank 12. Sinoć sam bio na pobedu od 11, ali izgubih. Bleh. Oh well, idemo dalje, novi dan za nove pobede. Mrzim rush iz dna duše. :D

Inače, da li se i drugima dešavaju DC u areni stalno? Poslednje 2 arene jedan od poraza mi je bio zbog disconnecta, a pošto je rng takav da bilo kakav deck da imaš uvek možeš da sretneš nekoga sa boljim deckom ili boljim drawom tokom meča, 1 poraz znači puno. Sada mi se ne igra arena uopšte, a drugog načina za pravljenje golda nema (nemam vremena da grajndam play mod 5+ sati).

stalno imam DC
I u Diablu i u HS, serveri im se raspadaju, cesto se desava i prepodne i uvece.

***, HS je besplatn aigra, ima mnogo igraca
A i crypt runovi u D3 sa milijardama i milijardama mobova ubijaju servere

Bas je lose kad izgubis u areni zbog dc-a

Desilo mi se par puta da me dc potez pre kraja, to su momenti u rankedu kad mi unisti 10+win strik DC.

Hearthstone_Screenshot_2.14.2014.16.21.34.jpg
Otvorio arenu 9 0 sva 3 poraza DC a od 3 poraza 2 su bila turn pred kraj gde imam potpunu kontrolu i protivnik ima samo jednu kartu u ruci...i onda kako da se ne iznerviras doslo mi monitor da razbijem...

Ja iskreno mislim da ne vredi razbiti monitor sa finansijske tacke gledista, ali da to se i meni desilo 2x samo kod 3-0 al boze moj

Očekivao sam 'skuplji' deck. :)

Sastaviću ga i probati... Javljam rezultate.

ovo je budzet dek , mozete da ga unapredite sa par karata kao sto su ferie dragon , ogre magi umesto jedija, argent commander umesto b ogrea...

Samo da se pohvalim, napravio sam Priest!!! deck i dogurao do ranka 15. Trenutno. Videcu sutra kako ce da se pokaze. Stavio sam sve karte za bufovanje att/hp minjonaca i skoro sve minjonce sa charge sto imam. Za sada mi jedino Mage pravi probleme s onom svojom vatrenom kuglicom mi skida DS. Inace naleteo sam na nekog Warlocka sa Murlock rush deckom (imao je sve one Murlock kartice cak i one legendary) i rasrafio sam ga ko nista a nisam bacio onaj kombo da spustim svima HP na 1 pa da ostetim neprijatelja za 2 :D vec sam ga zgazio sa charge minjoncima :D

Ono kad ne nauce da treba uvek cistiti tablu. :p

Prilozi

• Hearthstone_Screenshot_2.24.2014.00.25.50.jpg
    Hearthstone_Screenshot_2.24.2014.00.25.50.jpg
    611.1 KB · Pregleda: 89
Igram protiv priest-a danas i vidim covek nesto muti , gomila karte a ne igra nista. Ja reko ovo je neki mumbo dzumbo OTK giant dek kad ono covek u sedmom turnu igra lightspawna a u osmom onako ponosno sve one karte sto ga bafuju (nema kraja kartama) i napise mi well played a ja u ruci spellbreaker-a imam :wave: igra stvarno moze da te oraspolozi neretko :D

Mislio sam da si pomesao kad si rekao da imas kartu koja svima smanjuje helte na 1 (equality) :D
Ccccccc i niko od vas dzombi da ispravi gustera. Cccccc. Uglavnom ovaj deck na moje veliko zaprepascenje radi :D Lepo se charge uklapa sa buffovima koje PALADIN ima najsladje mi je kada od 1/1 minjonca s onim DS napravim 5/5 sa DS :d Ili kada protivnik izbaci neku karakondzulu a ti joj spustis att na 1 i napravis umiljato mace od nje :D

Probao sam Trumpov Mage deck... Pet partija, 4 / 1 i dva ranka više. Fin budget deck, zaista.

Inače, poslednji krug u Areni, iako rezultatski nije bio tako loš; 7 / 3, me je ubedio da se ostavim igre. Smučio mi se preveliki uticaj čiste sreće u igri. Bilo da je u pitanju protivnik ili ja. Previše 'RNGa' za moj ukus. :(

Nadam se da će se Blizzard predomisliti i uvesti razmenjivanje karata, pa da vam podelim ovih nekoliko karata što imam.

Nazad
Vrh Dno