Baš to. I ja ponavljam, dokle god mogu da stavim u džep pantalona pametni telefon (bez futrola i sličnih gluposti) a da me ne žulja dok hodam ili sedim to je toMeni je npr. ip4 idealan, staje mi kako treba u ruku i zato ga nisam do sada promenio.
Službeni Samsung Galaxy Core mi je zbog veličine i klizavosti već ispao jedno 5x i izgulio se po ćoškovima samo tako - naprosto mi ne paše u ruci i to je to.
Pozdrav ljudi, Iphone mi je konacno postao pristupacanpa me interesuje da li je dobra ideja kupovati Iphone 4S sada kada je vec omatorio?
Imao sam priliku da malo cackam Iphone 4 i jako mi se dopao telefon, 4S bi mi se verovatno jos vise dopao samo me brine da nisam okasnio sto se kupovine tice? Ono sto mi se dopada je kvalitet izrade, fluidnost sistema (ni da zasecka sa samo 512mb rama). Prijatelji mi savetuju da kupim neki novi android za te pare, npr LG Optimus L9 II, nesam pametan sto bi rekli![]()
Ima kolega sa posla Nexus 4, malo sam ga cackao i nije los. Sta kazete za njega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari