Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

rsd?!
bybaje3y.jpg

Op, op? Izgleda da nam dolazi gp sa mogucnoscu placanja..

Kako ti se ovo pojavilo? Meni stoje USD kao i uvek.

Izgleda :) Ja ni ne nalazim ovu app na našem marketu.

tunnelbear mi bio uključen i tapnuo na app, da vidim pošto je (u samoj app ima bay pro)

Kad downloadujem nesto preko Chrome Browsera uopste mi ne prikaze nikakav status na notification baru. Tek kad zavrsi izbaci download complete. Bas je nezgodno ovo, moze li se kako srediti.

Ne znam,kod mene je radilo sve ok do pre dva dana dok nisam obrisao chrome i vratio se na stock browser.

Ja koliko se sjecam da mi je ovako oduvijek otkako sam na 4.4. Nezgodno je u pm, moram da gatam dokle je doslo, a ne volim neke alternativne download menagere.
Ti hoces reci da je do mene. :eek:
Ne mogu nista da izGoogleam.

Pa i viber je otišao za 900 milki.

Nego, da li neko još ima problema Facebook i Twitter aplikacijom? Ne dobijam notifikacije. Sve ostale rade as-usually.
Jedino što mi pada na pamet je što su obe na beta channel.

@ Loznica
Taj zonfa. Mada gledajući instagram i messenger, ne bi trebalo da bude loše.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Samo da ne krenu da eksperimentisu nesto sa WA, tipa da ga spajaju sa Messengerom nekako ili sta znam, neka ga ostave ovakvog i neka im kaplju pare, al znam da nema nista od toga...

Morace nekako da ga povezu sa fb-om smarackim,tipa pises statuse direktno iz WA itd itd. Nadam se da ce se HO popraviti i da ce ga sve vise mobova dobiti preinstaliranog, samim tim ce imati sve vise i vise korisnika

Poslednja izmena:
Hangouts? Meni se svidja na neki nacin ali ga niko od ljudi sa kojima sam u kontaktu svakodnevno ne koristi, WA je najzastupljeniji i dalje.

Nooooo, baš sam malo pre i ja pročitao za whatsapp. (/&/%/$##" facebook, sve babe, tetke, komšinice od 60 godina pričaju šta je ko okačio, naravno uz decu od 11 godina, 100 puta dmevno neko spomene facebook, &%/% ih on.

Morace nekako da ga povezu sa fb-om smarackim,tipa pises statuse direktno iz WA itd itd. Nadam se da ce se HO popraviti i da ce ga sve vise mobova dobiti preinstaliranog, samim tim ce imati sve vise i vise korisnika

Džabe i do savršenstva da ga dovedu kad moraju da se dodaju kontakti preko acc

Hangouts? Meni se svidja na neki nacin ali ga niko od ljudi sa kojima sam u kontaktu svakodnevno ne koristi, WA je najzastupljeniji i dalje.

Da.. http://www.androidpolice.com/2014/0...r-approximately-19-billion-in-cash-and-stock/

Procitaj malo komentare,svi se nadaju da ce sada hangouts da procveta,sto najgore ja ga vec dosta koristim :)

Naravno velika prednost WA sto ga ima na brdo sistema i na brda mobova.. Koliko znam moze da se instalira i na symbian nokije

Džabe i do savršenstva da ga dovedu kad moraju da se dodaju kontakti preko acc

To je istina jer je vezan za akaunte.. Mada mi nekada trazi da ga verifikujem sa brojom moba,tako da mozda i oni krenu da koriste foru kao wa i viber

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno