Jedite kod Dzoa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.12.2013
- Poena
- 170
to ti nije losa ideja...
E pa ako vec to radis onda jos malo spusti karte 2-3 cm i dobices jos na duzini ekstendera. Napajanja ako treba izbaci skroz van riga mada cini mi se po slici da ima mesta ako se napajanja samo obore.
Jako je bitno da razmaknes karte sto vise mozes, velika je razlika u temp. Moras da se spremis na vreme za pakleno leto.
Zavareno za sva vremena![]()
jaix
taj ko da pravi sanke metalne
sigurno se nece raspasti![]()
Obori ta napajanja slobodno i rasiri karte maksimalno. Preblizu su.
Imam 2 raidmaxa na 625w ,jedan od 525w i jedan od 825w ..jedan od 625w crkao posle 10 minuta rada..srecom posto mi radnja na 200 metra od mene odmah mi zamenili..ostali rade za sad dobro ali gledao sam da ih ne optreretim vise od 75% od tog sto pise na njima.Imam jednu matoru C2D mašinu, u njoj su mi jedna Sapphire 6970, daje oko 490KH/s undervoltovana, u kućištu je na oko 63C sa oko 2000rpm na ventilatoru. Stoji u jednom ćošku u hladnoj prostoriji i lepo radi neko vreme.
Jutros stiže poruka da mi taj worker ne radi, dođem ja do nje, mrtva, ne pali se uopšte. Zamenim napajanje, sve radi, sve OK, kopa i dalje
Nov Raidmax 635W, modularni, star oko mesec dana, mrtav ko dodo. Sa samo jednom jedinom grafikom (jeste ona 6970, al ne vuče ona 500w, pogotovu ne undervoltovana), sve ostalo bedno. Koji krš, moram ga nositi na reklamaciju, gledaću da uzmem povraćaj novca ako mogu.
Zamenio ga matori Corsair VX-450 koji će tu i ostati, a ovo je već treći mrtvi Raidmax za koji čujem u mesec dana, dva crkla kod mojih prijatelja, ovaj jedan kod mene.
+1 crknuti Raidmax kod mene, isti taj 635w, modularni... Izgleda nisu za to namenjeni, pa to ti je... :smash:
Mozes li da posaljes bios, ako te ne mrzi?
strider pljus iljadarka, moze da gura 4 undervoltovane i underklokovane 280x lagano, a cors 1200 (bez I) mi gura lagano 4x 7950...kontam da moze i 4x 280x
Ako ti je 1000W dovoljno strideru ama bas nista ne fali...
Navodno ova P serija strider-a (ne G) nije namijenjna za 24/7 i ovaj iz radnje mi kaze da ne daju garanciju ako je za majning....!?!?
Kako moze neko da zna da li je 24/7 ili ne, to je smijesna prica, plus sto oni nemaju nikakve veze sa garancijom...Navodno ova P serija strider-a (ne G) nije namijenjna za 24/7 i ovaj iz radnje mi kaze da ne daju garanciju ako je za majning....!?!?
Napajanje je za 5 270x undervoltovanih msi-eva.
Imam dobre ponude i za jedno i za drugo napajanje pa da se ne zaGrebem zbog cijene...
Dobro Corsair sam vec rezervisao.
Što se opterećujete glupostima...kad rikne napajanje kažeš "imam gejmersku mašinu sa 2 grafičke u crossfire (ili SLI) i jak procesor, samo mi se ugasio komp dok sam se igrao " i završena priča...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari