Tebi kartice nece trajati vise od godinu dana. :devo kako je kod mene, ovo je za r9 290 premda imam za svaku kartu poseban bat fajl
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer.exe --kernel darkcoin -o stratum+tcp://drk.coinmine.pl:6090 -u Miskonius.2 -p x -d 2 -I 20 --thread-concurrency 24500 -g 1 -w 512 --gpu-fan 65,80,60 --gpu-engine 1050,1000,890 --gpu-memclock 1500,1500,1250 --gpu-powertune 0,20,20 --temp-cutoff 80,99,95 --temp-overheat 95 --temp-target 95,99,95 --lookup-gap 2 --expiry 5 --scan-time 1 --queue 0
sgminer.exe --kernel darkcoin -o stratum+tcp://drk.coinmine.pl:6090 -u zenrog91.1 -p 1 -I 18,18,13 -g 1 -w 256 --temp-cutoff 80 --thread-concurrency 15232,15232,3200
Ovako je kod mene 270, 270, 5770.
Koja napajanja dolaze u obzir a da imaju:
6x6/8 pin (za 3 kartice)
8xmolex (2 molexa idu u plocu asrock btc, a sa ostalih 6 molexa da mogu da kombinujem napajanje za jos 1 ili 2 kartice)
Zato sto ih "przis".
Nisam dirao 7850, samo asm probao sa ovima 270, nisam na dark coinu.aj ti imas i 7850 jesi i tu podesavao tako? I jel treba da se ubaci i
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
edit : driver sam sje-bao, a usput i win .. reinstal tek veceras.. *ebem te sreco
Nisam dirao 7850, samo asm probao sa ovima 270, nisam na dark coinu.
Inace ako sj8es drivere ne moras da reinstaliras komp, vidio sam da jos neko to radi, a u temi o Litecoinu i "Softver za kopanje" u prvom postu imas link za ati uninstaller i sve objasnjeno.
Probaj uninstall sa jednim od ovih programa (oba rade posao)ma znam ja kako se unistalira i instaliraju driveri, nego to sam uradio al o5 pucaju.. al aj pogledacu mozda ima neka fora a da je ne znam.. mada ako znas nesto konkretno onda reci saduninstalirao sam drivere pa opet instalirao iste koje su normalno radile dok nisam poceo da se dr_kam sa sgminerom.. kad sam to njeSra podesavao pukao win bio i posle restarta driveri nisu radili, uninstal pa instal mi nista nije pomogao
Moj RIG V2. Slijedeca verzija ce imati izmjene, tj. dopunu u vidu nosaca za ventilatore i eventualno ako uspijem iskombinovati da kartice idu cik-cak. Znaci prva u normalnoj visi (kao sad), a druga kartica da bude izdignuta, treca opet nisko, cetvrta visoko..u principu da budu na dva sprata kako bi svaka kartica dobila duplo vise prostora. Vidjet cu koliko ce mi extenderi od 24cm to dozvoljavati.
Pogledajte prilog 135846
Pogledajte prilog 135847
Pogledajte prilog 135848
Pogledajte prilog 135849
Pogledajte prilog 135850
Odlično urađeno.Hvalas tim da je pored svega, po mom misljenju i dosta funkcionalan. Ukoliko nekom bude potrebna krojna lista nek' se slobodno javi
a ukratko koristen je aluminijumski L profil sirine 15mm i za cjeli rig je potroseno manje od 4m.
Hvalas tim da je pored svega, po mom misljenju i dosta funkcionalan. Ukoliko nekom bude potrebna krojna lista nek' se slobodno javi
a ukratko koristen je aluminijumski L profil sirine 15mm i za cjeli rig je potroseno manje od 4m.
Sutra cu odraditi semu u elektronskom formatu na osnovu koje cete znati sta i koliko trebate rezatiuglavnom malo detaljnija uputstva sutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari