Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda možda ne pričamo o istoj app.

Meni je izašlo upozorenje da je samo za Sony Xperia telefone, i morao sam prvo nešto da čačnem, više i ne znam šta, i onda sam instalirao .app koji sam skinuo sa druge strane.... A imao sam je u PlayStore da izaberem...

Aha jasno mi je. Ti pricas o playstation mobile app-u u kome imas igre za mobilni i tu si u pravu, mora root, posto je sony "playstation sertifikovao" samo xperia telefone i po neki htc. A ova druga aplikacija je playstation companion app i ona se povezuje direkt sa psn-om, sluzi kao second screen, chet sa prijateljima, pokretanje download-a i sl.

E, pa da, to je to ....

Nisam se mnogo ni bavio time, čisto sam hteo zinat njima da instaliram . 🙂 🙂

Sad mora i ovu .... takodje zinat, iako mi ne treba . 🙂 🙂

Prejako izgleda. Videcemo mnogo vise za 4 sata kada pada NDA za preview-ove.

Lq7Vd0O.jpg

evo jos jedan. ^__^

hjooj ovo ce biti sigurno predobra igra. Medievil, London, sumrak, magla bas po mom ukusu, jedva cekam :d

Oh my God! Sta su ovi uradili brate... ne mogu da verujem kako je smooth prelaz sa gameplaya na video.

Igra obecava, ali mi se trailer nikako ne svidja. Ocekivao sam mnogo vise gejmpleja. Ovo je kao neki dugacak tizer.

da da 🙂 al ako ste slusali producere mnogo toga je bazirano iz tog doba u samoj igri na to sam mislio 😀

Nisu puno toga prikazali, i ceo b-roll je leakovao jutros. Sad treba docekati E3 i novu prezentaciju.

Ali svakako, igra izgelda fenomenalno. Insane grafika, dobar gameplay, unique svet, brkati likovi. 🙂

Poslednja izmena:
Jos malo inside informacija......

Whatever is happening behind the scenes, it’s got people excited.

Things to look forward to:
Drive Club updated footage
PS4 VR + SSM [Sony Santa Monica] New IP
UC 4 [Uncharted 4]
Guerilla new IP
UC4
The Last Guardian

And yes, UC4 was posted twice on purpose.

Preskocio si najbitnije: GT7 Prologue was left out intentionally.

Ali svakako, igra izgelda fenomenalno. Insane grafika, dobar gameplay, unique svet, brkati likovi. 🙂

Za gejmplej bas i nisam siguran. Ovo deluje kao tipican corridor TPS (aka GoW), sa primesama Heavy Rain-a u onim QT momentima. Sve ostalo izgleda vrhunski, ali dzaba joj ako podbaci na najvaznijem polju. Opet, rano je izvoditi bilo kakve zakljucke na osnovu nepunih 2 minuta gejmpleja.

Poslednja izmena:
Developeri su spominjali da ce igra defintivno imati dosta "mirnih zona" za istrazivanje, valjda ce igra imati nekoliko delova u kojima ce vitezovi istrazivati neka supernatural ubistva, pokusavajuci da saznaju sta je cilj ovih polu-vukodlaka.

Al ok, svi su iskritikovali sto je jako malo gameplaya prikazano danas. Ready at Dawn sada 100% zna sta trebaju da urade za E3 prezentaciju. Ako i tamo ne bude sve jasnije, they fucked up hard.

Mislim da su za*ali sa ovom prezentacijom ovog dvominutnog gejmpleja, odabrali su verovatno najveci 'hodnik' prostor u igri za napucavanje sto totalno bzvz izgleda. Bar da je neki open level bio pa ako je vec igra klasican cover shooter, ne marim za to ali bih voleo da smo videli neke mogucnosti a ne ovo 😡

Jel neko probao kako rade ove slušalice jel ima ista od tog surround zvuka

Ima review-ova na netu. Kazu da su ok za taj cenovni rang posto "obuhvataju" razne feature-e koje se na retko kojima mogu naci zajedno (u tom cenovnom rangu). Sto se tice surround-a, koliko sam citao kazu da je na pristojnom nivou, ali daleko od chistog 7.1. znachi moze se chuti da je neshto iza tebe ali ne bash da li je iza na levo ili iza na desno. i sl

Znači za te novce nema bolje? Good enough for me 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno