Šta je novo?

iPhone oglasi i otključavanje

Ovo izgleda lakse nego sto sam ocekivao. Napravio sam modul za narucivanje. Ostaje modul za kredit korisnika i prikaz rezultata.

Svaka cast na trudu, nadam se da ce Autrijske mreze pojeftiniti, bas sam gledao tvoj sajt, 22500din je za moj fon otkljucavanje, a toliko sam ga platio :p nista ostajem ja na r-sim :/

Poslednja izmena:
Zao mi je sto je tolika cena. Da li si probao da kontaktiras operatora? Ja sam isto u Austriji kupio iPhone, ali je bio na T-Mobile mrezi. Da sam ga otkljucao preko ovih servisa kostalo bi me otkljucavanje 11200 rsd, ali posto istekne ugovor T-Mobile otkljucava iPhone za 50eur. Mozda ces imati istu opciju, kontaktiraj ih ;)

Sto se tice lepih reci, hvala. :)
Nadam se da ce biti koristan. Ako zazivi razmisljam da dodam opciju za IMEI u oglase (tamo gde su oglasi mobilnih a ne otkljucavanja), pa da se tamo tacno vidi koji telefon je odakle i da li je otkljucan ili ne.

Zao mi je sto je tolika cena. Da li si probao da kontaktiras operatora? Ja sam isto u Austriji kupio iPhone, ali je bio na T-Mobile mrezi. Da sam ga otkljucao preko ovih servisa kostalo bi me otkljucavanje 11200 rsd, ali posto istekne ugovor T-Mobile otkljucava iPhone za 50eur. Mozda ces imati istu opciju, kontaktiraj ih ;)

Sto se tice lepih reci, hvala. :)
Nadam se da ce biti koristan. Ako zazivi razmisljam da dodam opciju za IMEI u oglase (tamo gde su oglasi mobilnih a ne otkljucavanja), pa da se tamo tacno vidi koji telefon je odakle i da li je otkljucan ili ne.

Pa sad ne pravi mi se racun da zovem Austriju, tj Hutchinson, ko zna koliko bi mi naplatili, vise gledam da ustedim, pa da malo kasnije kupim 5-cu ili eventualno 5S. Gledaj ako bude bilo jeftinije otkljucavanje nego u iPhone Srbiji sigurno ce zaziveti u to racunaj, jer ljudi gledaju maksimalno da ustede novac... Nek ti je sa srecom, aj uzdravlje :D

Pa ne treba da ih zoves vec da im posaljes mail. Za razliku od nasih znaju da budu veoma usluzni i da naprave veliki ustupak.
Ja po otkljucavanju uzimam 5eur. Naravno da mogu jeftinije od toga, jer imam srece pa mi to nije izvor prihoda, ali uzimam toliko jer ako nekada dodje do problema da ne moram iz svog dzepa da vadim da bi vratio novac korisniku u slucaju problema. Mislim da ce po trenutnim cenama provera biti oko 20 do 30rsd.

Hvala, takodje ;)

Svaka cast za sajt, odlican je. :)

Jel to na listi nema iphone 5s ili ja ne mogu da nadjem?

Hvala :)

Kao sto sam rekao, nisam odavno radio nista oko njega pa nema u onoj inicijalnoj, ali sam napravio search pa moze tamo da se pronadje ;)

Samo da vas obradujem da ce placanje biti preko PayPal-a :)
Ako neko bas bude insistirao mozda mogu izaci u susret za neku drugu metodu placanja ;)

Paypal verifikovan :)

Ovo je gotovo. Dobro bi mi dosli ljudi za testiranje. Za period testiranja bi bili omoguceni samo najjeftiniji servisi. Ne treba mnogo, samo par vas.
Molim zainteresovane da mi se jave na [email protected]. Hvala.

Kupio sam iphone 4 rece lik da je zakljucan na telenor sweden, kad sam kontaktirao tel sverige rekose mi da je ukraden i da je na blacklist. Za dekodiranje traze mi u servisu 90e sto je previse, ima li ko ikakvu ideju sta da se pokusa? Takofje rekose mi da ako se update-uje sam moze doc do ponovnog zakljucavanja...
Reci mi koliko ovo ispada kod tebe!

Mislim da ti niko normalan na forumu nece ponuditi da ti otkljuca ukradeni telefon. Drugi put pazi kad kupujes i od koga kupujes... Na raznim sajtovima pa cak i ovome od zendraqla sam video dosta ljudi koji su na ostalim koji valjaju ukradene (pogotovo iPhone 5) sto su zakljucani preko iCloud-a. Pamet u glavu prilikom kupovine - najbolje licno, uverite se da radi, ubacite svoju karticu, nakacite se na net, povezite svoj iCloud, otidjite na AppStore itd. (ovo pogotovo vazi sve za iOS 7.x.x)

Kupio sam iphone 4 rece lik da je zakljucan na telenor sweden, kad sam kontaktirao tel sverige rekose mi da je ukraden i da je na blacklist. Za dekodiranje traze mi u servisu 90e sto je previse, ima li ko ikakvu ideju sta da se pokusa? Takofje rekose mi da ako se update-uje sam moze doc do ponovnog zakljucavanja...
Reci mi koliko ovo ispada kod tebe!

Sumnjam da mogu da ti ga otkljucaju, ali uvek mozes da probas. Ja definitivno ne mogu.

Mislim da ti niko normalan na forumu nece ponuditi da ti otkljuca ukradeni telefon. Drugi put pazi kad kupujes i od koga kupujes... Na raznim sajtovima pa cak i ovome od zendraqla sam video dosta ljudi koji su na ostalim koji valjaju ukradene (pogotovo iPhone 5) sto su zakljucani preko iCloud-a. Pamet u glavu prilikom kupovine - najbolje licno, uverite se da radi, ubacite svoju karticu, nakacite se na net, povezite svoj iCloud, otidjite na AppStore itd. (ovo pogotovo vazi sve za iOS 7.x.x)

Mislim da nije pitanje da li je neko normalan vec sto ne postoje servisi koji podrzavaju Blacklistovane telefone jer cemu onda poenta Blackliste? :)
Jedino znam da mogu Blacklistovani iz Spanije sa neke mreze (sada ne mogu tacno da se setim koje).

Momci nisam ******, ponio sam tel u servis i on mi rece ne mozemo sad odradit vec sl nedelje sve regularno trebalo bi oko 70e. Ja posaljem mail telenor sverige i oni meni kazu ukraden. Osjecao sam se kao *****.

Nadji onoga ko ti je prodao - nazovi ga telefonom da hoces pare nazad inace ces ga prijaviti policiji i licno mu doci kuci...

U pravu postoji nesto sto se zove savestan kupac. Tako je bar kod nas u zakonu. Proveri da li je isto pravilo i u zemlji porekla telefona (tj sa kog je operatora) pa mozda mozes na taj nacin da se izvuces. U svakom slucaju mozda mozes i nesto da uradis na temu koju je n1tr0 naveo. Neka je sa srecom. Ako bilo sta drugo treba slobodno pitaj. :wave:

Nema sta tel je vracen. Pitao sam svedjane za kontakt osobe koja je prijavila kradju i kazu da te info ne daju. Ukradeni tel mi ne treba u zivotu. Hvala svima

Poslednja izmena:
Drago mi je da si resio problem, mada bi ja takve posle verbalne komunikacije i vracanja malo fizicki vaspitao da nauce lekciju...

Cuti bre ima danas svakakvih. Pesnicenje vise nije u opticaju. Ti njega zviznes on izvadi noz. Svugde smrad nečovještva.

Kod nas u CG kako fali para na svako cose podijeljen samar kosta 300e, ne pitaju jel opravdano ili ne:)

Moze li neki info gde i kako platiti za kod za otkljucavanje, 5s dobijen nov sa hrvatskog VIP-a.

Moze li neki info gde i kako platiti za kod za otkljucavanje, 5s dobijen nov sa hrvatskog VIP-a.

60 eurica je otkljucavanje i traje od par sati do par dana, tacnije pise od 3 sata do 72 sata, ali uvek treba imati i malo strpljenja ako potraje koji sat duze.

Ne znam da li je dobra tema, ako nije prebacite slobodno.
Da li neko pouzdano zna da li se i kojom karticom moze otkljucati iphone 4s sa Sprint USA mreze na 7.1.2 iOs? Trenutno sam na 5.1.1 sa gevey karticom

Ja ne znam. Mozda neko drugi zna :)

Ljudi jel moze preporuka za nekog pouzdanog iz BGa i okoline, treba mi za iPhone 5 da postane simfree? Nije zakljucan iCloud i slicno, samo da se napravi da radi na svim mrezama.
Telefon je inace od prvog vlasnika iz Svajcarske i istekao mu je ugovor, ako neko zna kakav je zakon u Svajcarskoj po tom pitanju? Mislim na otkljucavanje kod operatera kod koga je uzet telefon, kao kod nas sto moze kad istekne ugovor. Ako ne nadjem nikoga ovde da mu kazem da proba tamo kod operatera da to zavrsi. On je samo otisao kod drugog operatera, oni mu ubacili karticu i rekli da je telefon ne prihvata i to je to sad trazim resenje :)

@dule0911, posalji mi IMEI na PM da vidim tačno sa koje je mreže.

Zna li neko cenu otkljucavanja iphonea 5 sa hrvatskog vipa?

Da li je ista kao za 5s od par postova iznad? Hvala!

^ nedavno sam citao na drugom forumu da su se nekim ljudima telefoni zakljucali posle apdejta.

Vrh Dno