Zao mi je sto je tolika cena. Da li si probao da kontaktiras operatora? Ja sam isto u Austriji kupio iPhone, ali je bio na T-Mobile mrezi. Da sam ga otkljucao preko ovih servisa kostalo bi me otkljucavanje 11200 rsd, ali posto istekne ugovor T-Mobile otkljucava iPhone za 50eur. Mozda ces imati istu opciju, kontaktiraj ih
Sto se tice lepih reci, hvala.
Nadam se da ce biti koristan. Ako zazivi razmisljam da dodam opciju za IMEI u oglase (tamo gde su oglasi mobilnih a ne otkljucavanja), pa da se tamo tacno vidi koji telefon je odakle i da li je otkljucan ili ne.
Kupio sam iphone 4 rece lik da je zakljucan na telenor sweden, kad sam kontaktirao tel sverige rekose mi da je ukraden i da je na blacklist. Za dekodiranje traze mi u servisu 90e sto je previse, ima li ko ikakvu ideju sta da se pokusa? Takofje rekose mi da ako se update-uje sam moze doc do ponovnog zakljucavanja...
Reci mi koliko ovo ispada kod tebe!
Mislim da ti niko normalan na forumu nece ponuditi da ti otkljuca ukradeni telefon. Drugi put pazi kad kupujes i od koga kupujes... Na raznim sajtovima pa cak i ovome od zendraqla sam video dosta ljudi koji su na ostalim koji valjaju ukradene (pogotovo iPhone 5) sto su zakljucani preko iCloud-a. Pamet u glavu prilikom kupovine - najbolje licno, uverite se da radi, ubacite svoju karticu, nakacite se na net, povezite svoj iCloud, otidjite na AppStore itd. (ovo pogotovo vazi sve za iOS 7.x.x)
Moze li neki info gde i kako platiti za kod za otkljucavanje, 5s dobijen nov sa hrvatskog VIP-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari