Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, kroz temu se vremenom javljali, oni kojima crkli..... sad u 24 sata samo oni kojima radi... Da su se mesecima i oni javljali .... svi ... mnogi od njih su nasli forum posle smrti konzoli,, dok trazili resenje...

Zato nema veze s vezom da se to uporedjuje....

I tema stvarno ode u q.....

Pa zar ne vidis da mora da bude u pravu, ipak je sve procitao na internetu........ :d

OT:

Preimenujte temu u PS4 opšta diskusija i dodajte još dve-tri "PC VS PS4" i "PS4 hardver" i "PS4 igre i najave".
Taman da se filtrira spam.

I ne znam da li smo odgledali ovaj trailer (znam da Neon jesmo)

Podrška za miš i tastaturu?

PS3 i PS4 OS podrzavaju keyb i mouse za browser use i text entry. Bilo je svega par PS3 igara koji su podrzavali to [heh, Unreal Tournament 🙂], ocekujem slican nivo podrske i na PS4. Samo poneka hardcore igra.

Danas u 16h po nasem vremenu pada NDA za Ozloglašenog Drugog Sina. Bice dosta snimaka i impresija po netu. MLB14 sutra u isto doba.

Poslednja izmena:

12479093964_2bdc1c04b1_o.jpg

12478768283_9955eac752_o.jpg

inFAMOUS_Second_Son-Fetch_roof_350_1392034959.jpg

inFAMOUS_Second_Son-Neon-Stasis01_1392034962.jpg

inFAMOUS-Second-Son_2014_02-12-14_007.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da ce pasti preorder 🙂

Odlicno izgleda, a sada ne znam dal sam jedini ali po do sada vidjenom sto se trejlera tice i raznih gameplay klipova, ulice mi nekako izgledaju prazno kao i sam grad. Nema nesto preterano vozila, pesaka... Jedino ako je to tako smisljeno u igrici zbog same price.

Seattle je pod opsadom ove specijalne vojske koja je vlada poslala da istrebi sve superheroje [na kraju Infamous 2 su "conduit"-i bili krivi za unistenje jedne metropole]. Prikazali su u ranijim snimcima da se gradom seta dosta ljudi, ali svi se evakuisu cim igrac krene da pravi haos i vojska dodje.

Evo sad i u ovom snimku, gomila civila je prisutna u podzemnom tunelu dok bitka traje.

Aha... hvala na objasnjenju. Pretpostavio sam da je tako ali nisam bio siguran, s obzirom da nisam presao nijedan inFamous do sada. 🙂

Koliko je bolje i ozbiljnije izgledao Infamous 1, pa cak i Infamous 2 od ovog Second Son-a.
Ovi novi likovi izgledaju kao clanovi nekog college teen rock banda.
Ovo je igra za decu do 15 godina.

Evo cisto da vas podsetim.

Nekad je i ovaj Sony znao da napravi dobre trailere...i igre.

Poslednja izmena:
lol, nije vama lako 🙂

marko_ns ako ce ti biti lakse, ko preorderuje SecondSon dobija specijalnu prequel misiju koja opisuje kraj Infamous 2 igre. A cela igra opet ima comic book stil cinematika.

Koliko je bolje i ozbiljnije izgledao Infamous 1, pa cak i Infamous 2 od ovog Second Son-a.
Ovi novi likovi izgledaju kao clanovi nekog college teen rock banda.
Ovo je igra za decu do 15 godina.

Evo cisto da vas podsetim.

Nekad je i ovaj Sony znao da napravi dobre trailere...i igre.

A sad ne zna nista sem da obori sve rekorde u prodaji konzola. Dobro je da tebe ne pitaju za savet, sigurno bi bankrotirali i onda trosili vreme na hejtovanje po forumima.

Uh ja sam o tome citao jos pre, bilo na wololo i prica je stara samo nije bila u javnosti da bi neko i uradio nesto, inace bi sony odmah 'popravio' stvar.

A sad ne zna nista sem da obori sve rekorde u prodaji konzola. Dobro je da tebe ne pitaju za savet, sigurno bi bankrotirali i onda trosili vreme na hejtovanje po forumima.

Vrlo je jasno na koju publiku ciljaju sa novim igrama.
Hvala bogu pa još imam ukusa za igre i ne igram sve shine što izbace.
Za konzolu svaka čast, sta se vatate toga? Ali igre su za sad sve trash teški.
Budite malo objektivniji, a ne ko Apple botovi.

Ja ću uzeti direktno preko PSN-a, em imam isti dan kad izlazi em je najjeftinije. Sa tom karticom možeš praktično bilo gde kupovati, inače.

Pa nije baš najjeftinije. 53-4 funte u odnosu na 45 funte nikako nije jeftinije.

Necemo mi malo da se organizujemo da uzmemo ovu igru digitalno i podelimo troskove? 🙂

Ima vremena. A ako bude zainteresovanih, polu-racunajte na mene. Nisam jos siguran kako cu uzimati.

Cisto da se zna, svi koji oce da koriste ghost/host/guest sistem treba da znaju da PS4 podrzava 16 accountova koji su aktivirani. TO znaci da nece moci vecno da se koristi, posle 15 igara, stari accountovi ce morati da se skidaju sa konzole.

Da li time hoces da kazes da ne moze da kupi dopunu za novcanik preko Amazona i usprica je kao digitalni kod, recimo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno