vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
PC verzija 2K14 je port sa X360/PS3. Next gen verzija je mnogo bolja, kao i FIFA.
Pitanje je da li ju je on uopste igrao na PS4 ili makar vidio uzivo.
Ma znam, ali treba makar dati priliku. Jeste ovo sami pocetak ali evo ja licno sam naumio da je kupim jer sam prodao xbox 360 a znam da nece biti price dropa do kraja 2015. Da cekam skoro dvije godine da nesto pojeftini, nema sanse... Posto imam sve vise i vise obaveza, ne mogu da igram 24h dnevno i meni je sasvim dovoljno ovo igara sto ima. Imam FIFU, BF4 a BF nisam bukvalno stigao upaliti pored FIFE. FIFA je next gen, i ne moze se porediti sa PC verzijom, engine je skroz drugaciji ali o tom potom, neka mu bude.ps4 mu je samo za ekskluzive, tako da odgovor zakljuci sam 🙂
Ne bih ja rekao da će cena padati do 2017.
Budući da su čak i ovu verziju odradili perfektno i skoro bez i jedne mane, redizajn i pogotovo pad cene neće skoro doći, prodaje se ko alva btw.
To nije launch model vec niklovani od 60giga, 4usb porta i mogucnoscu igranja ps2 igara. 40 i 60 gb modeli jesu imali poprilican failure rate, daleko od xbox-a, ali ipak poprilican. Mojoj 40gb je crkao laser (u stand by-u) koji sam kasnije zamenioImam launch model od 40GB
Gde si procitao da je skoro svaki FAT crkao? Imam launch model od 40GB i nisam imao ni jedan jedini problem sa njim. A nije samo skupljao prasinu, vec je svasta preziveo 🙂.
Poznajem par likova koji takodje imaju launch model a da nikada nisu imali nijedan problem.
"Masa ljudi" i "skoro svaki" nije isto ...
Jeste da je debeljko imao YLOD problem, i jeste veliki broj crkao, ali "skoro svaki" ...
I sa njim ti je kao i sve, vidiš one što se žale, oni kojima radi, neće da kažu "e, meni radi!" ....
Gde si procitao da je skoro svaki FAT crkao? Imam launch model od 40GB i nisam imao ni jedan jedini problem sa njim. A nije samo skupljao prasinu, vec je svasta preziveo 🙂.
Poznajem par likova koji takodje imaju launch model a da nikada nisu imali nijedan problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari