Šta je novo?

Google Nexus 10

Igrice su brutalne na ovom tabletu. Sece oci koliko je ostro i jasno.

Ekran je perverzija, on me je između ostalog i naveo na kupovinu. Jel si rootovao? Slobodno reci ako ti treba pomoć oko nečega.

Zar nisu bile priče da ovaj tablet ima zastareo procesor u odnosu na nexus 7 2013?

Ja se stvarno začudim koliko ljudi ponekad potcenjuju Nexus 10, sa nekim pretpostavkama da je mator tablet. Naravno da je stariji Pittsburgh, Nexus 10 je izašao u novembru 2012-e, Nexus 7 2013 u julu prošle godine. Dual core Cortex A15 na 1.7 GHz-a + Mali-T604 GPU i dalje imaju veliku snagu, ne toliku kao Krait i Adreno 320 na N7 2013, ali ostaju sasvim konkurentni. Treba pogurati 2560 x 1600 piksela, 4 miliona tačaka nije malo, a Nexus 10 se super nosi sa takvim zadatkom.

Odradjen root. Ali ova aplikacija mi se ne svidja ni malo. Nasao sam screen resize apk i radi posao i jos free. Ovaj mi screen settings resetuje tab svaki put kad menja rezoluciju. Dok ovaj radi naj normalnije. Jel Gizmo kod tebe tako?

Ja se stvarno začudim koliko ljudi ponekad potcenjuju Nexus 10, sa nekim pretpostavkama da je mator tablet. Naravno da je stariji Pittsburgh, Nexus 10 je izašao u novembru 2012-e, Nexus 7 2013 u julu prošle godine. Dual core Cortex A15 na 1.7 GHz-a + Mali-T604 GPU i dalje imaju veliku snagu, ne toliku kao Krait i Adreno 320 na N7 2013, ali ostaju sasvim konkurentni. Treba pogurati 2560 x 1600 piksela, 4 miliona tačaka nije malo, a Nexus 10 se super nosi sa takvim zadatkom.

Imao sam n7 2012 i N7 2013 mi je mnogo brži. Zbog toga pitam... Ne bih uzimao N10 ako je ista situacija...

I ja sam se isto dvoumio dal da čekam novi kao ti. Al novi još nije izašao a ja sam super zadovoljan već 5,6 meseci sa ovim. Prodje mladosr čekajući :). Tek na leto će izgleda izaći novi, a na ovom je ekran i dalje najbolji u klasi. Slobodno kupuj nećeš se pokajati.

I ja sam se isto dvoumio dal da čekam novi kao ti. Al novi još nije izašao a ja sam super zadovoljan već 5,6 meseci sa ovim. Prodje mladosr čekajući :). Tek na leto će izgleda izaći novi, a na ovom je ekran i dalje najbolji u klasi. Slobodno kupuj nećeš se pokajati.

Ne znam da li me razumeš. Razmišljam se da li sa N7 2013 da prelazim na n10. To mi e dilema. Ništa ne čekam...

Aha, u tom slucaju jedina dilema je velicina ekrana. 10tku nećeš moći da lako nosiš sa sobom, nije toliko mobilna kao 7ca.
Ali zato je za kuću bolja, lepši su filmovi na većem ekranu i sveukupan doživljaj. Ja moj ne nosim nigde, zato sam se odlučio za 10tku i nisam se pokajao. Verujem da je 7ca 2013, brža i fluidnija za rad od 10tke. ali to su male razlike u relanom svakodnevnom korišćenju.

Ja ne znam koju fluidnost ocekujete al na ovom tabletu sve leti. E sad da li je do stock androida ili ovaj dual core radi extra posao nije mi bas jasno. Imao sam i asus prime sa tegrom i ne moze da mu pridje ni u cemu. Najbolje je probati pa odluciti.

Pošto je on navikao na Quad qore i adreno 320, na manjoj rezoluciji gde je procesoru lakše, sigurno je da će primetiti razliku.Pričam iz iskustva. Naravno da je tebi poleteo sa Tegre3 kada si prešao na Nexus 10. Ali njemu će se činiti malo sporije mada je sve to beznačajno.
Ovaj procesor odlično radi posao, iako je dual core.

Sta znam. Imao sam i jace Procesore od tegre 3,doduse ne u stock varijanti ali ne vidim sta moze brze da radi. Sve je trenutno osim mozda neke 3d igrice koju jos nisam probao al vidim da zna da opada fps. Bar tako pisu i pricaju. Provericu i to pa javljam. Sta je trenutno najzahtevnije da skinem.

Koga zanima,stickmont apk cita ntfs usb uredjaje. 1080p filmovi rade extra sa spoljnih uredjaja.

Ajde jedno pitanje. Prijavljuje mi da nema mesta za instalaciju iako je ostalo jos 440mb. U cemu je fora

Ma jok bilo koju apk sa marketa. Nece izbacuje istu gresku

Kako da vratim playstore na staro. Instalirao ovaj vpn da promenim zemlju zbog kupovine programa i sad mi stalno stoji americki store. Neke aplikacije ne mogu da mi prodju verifikaciju. E sad neznam da li je zbog toga? Na osnovu cega se vrsi provera i gde gresim?

Jel ti otvara americki i preko desktopa kad udjes? Ako otvara, onda je to dobra stvar a ne losa, imati trajno otkljucan playstore je korisno.

O kakvoj verifikaciji je rec? Ne bi trebao da imas ikakvih problema.

Cvrc nije trajno nego je nesto zabagovao. Cita sve normalno ali nije moguce kupiti bilo sta bez vpn promene. Verovatno zato nece da odradi verifikaciju. U pitanju je FPse emulator. Kupio sam je namerno jer je nemoguce krekovati al nesto ga hebe strasno.

Pa ja sam ga bas video na appdroid-u i ima valjda fora sa Lucky Patcherom.. probao bih licno ali ne igram se :). A i cim je okaceno nekome je radilo. Znam da bas ne resava problem, ali je valjda alternativa.

Pa ja sam ga bas video na appdroid-u i ima valjda fora sa Lucky Patcherom.. probao bih licno ali ne igram se :). A i cim je okaceno nekome je radilo. Znam da bas ne resava problem, ali je valjda alternativa.

Ma ja rekoh DA castim coveka. Dobro je uradjena aplikacija i igrice izgledaju bolesno dobro. Crash,tekken i ostale rade perfektno i u hd rezoluciji. Ne igram ni ja nesto preterano nego volim da imam na tabletu. A sto se tice marketa uradio factory reset i opet isto. Imam ladno otkljucan market na amerikanca. Cak sam i kupio igricu bez ikakvih stelovanja. Ko je ovde lud ne znam...

Screenshot_2014-02-05-22-54-29.jpg
Lepo izgleda ;)

Prilozi

• Screenshot_2014-02-05-22-57-47.jpg
    Screenshot_2014-02-05-22-57-47.jpg
    470.7 KB · Pregleda: 130
Da li je neko flesnuo CM? Jel se isplati prziti ga?

Jel mora da se otključa botloader za flesovanje cm romova? Odradio sam root normalno i tek sad video da mi stoji locked?!

Ja ne znam zašto uzimate Nexus uređaje, pogotovo tablete i jurite custom rom. Ako ti je kod telefona bitno to u svakodnevnom radu (iako vanila meni radi sjajno) kod tableta mi nijedna dodatna opcija koju nude custom romovi bukvalno nikad nije potrebna.

Nazad
Vrh Dno