Zar nisu bile priče da ovaj tablet ima zastareo procesor u odnosu na nexus 7 2013?
Samo pitam... Jer se razmisljam da ga uzmem ako nije tako
Ja se stvarno začudim koliko ljudi ponekad potcenjuju Nexus 10, sa nekim pretpostavkama da je mator tablet. Naravno da je stariji Pittsburgh, Nexus 10 je izašao u novembru 2012-e, Nexus 7 2013 u julu prošle godine. Dual core Cortex A15 na 1.7 GHz-a + Mali-T604 GPU i dalje imaju veliku snagu, ne toliku kao Krait i Adreno 320 na N7 2013, ali ostaju sasvim konkurentni. Treba pogurati 2560 x 1600 piksela, 4 miliona tačaka nije malo, a Nexus 10 se super nosi sa takvim zadatkom.
I ja sam se isto dvoumio dal da čekam novi kao ti. Al novi još nije izašao a ja sam super zadovoljan već 5,6 meseci sa ovim. Prodje mladosr čekajući. Tek na leto će izgleda izaći novi, a na ovom je ekran i dalje najbolji u klasi. Slobodno kupuj nećeš se pokajati.
Pa ja sam ga bas video na appdroid-u i ima valjda fora sa Lucky Patcherom.. probao bih licno ali ne igram se. A i cim je okaceno nekome je radilo. Znam da bas ne resava problem, ali je valjda alternativa.
kako da ne, povezes ps3 bt gamepad i bolje iskustvo nego na sony 1imas onaj plugin za opengl pretpostavljam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari