Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Ja u pocetku nisam skontao sta je tacno arena, do tad sam kupio vec jedno 10 experata, i nisam se pokajao, jeste da u areni za 150 kako god prosao imas 1 zagarantovan pack i 3 partije da odigras sa nekim random deckom, ali ovako stekne iskustvo sa kartama (naucis koja sta radi) i sa pravljenjem custom dekova

Ah, konačno izvukoh legendary kartu; Ragnaros the Firelord. Još je zlatna. :D

jedna od najkorisnijih karata u igri, i to jos zlatna, sjajno :)

Svaka cast, ja jos uvek nisam bio te srece, najjaca karta koju sam izvukao je Sea Giant

Cestitke! A s obzirom da je zlatna, mozes je zameniti za bilo koju "obicnu" legendary. Mada Rag je poprilicno koristan, kao sto su napisali.

Da, upravo videh disenchant value. Fino, fino... Premda ga neću menjati za nešto drugo.

Uzgred, hvala na čestitkama, people. :D

Nije loš ovaj Priest, evo nekih situacija od jutros :)

Prilozi

• Hearthstone_Screenshot_2.9.2014.11.28.31.jpg
    Hearthstone_Screenshot_2.9.2014.11.28.31.jpg
    259.2 KB · Pregleda: 56
  • Hearthstone_Screenshot_2.9.2014.11.33.39.jpg
    Hearthstone_Screenshot_2.9.2014.11.33.39.jpg
    276.5 KB · Pregleda: 51
  • Hearthstone_Screenshot_2.9.2014.11.38.25.jpg
    Hearthstone_Screenshot_2.9.2014.11.38.25.jpg
    251.3 KB · Pregleda: 49
Otvorih juce 80 deckova, nisam se bas mnogo usrecio. Uglavnom napravio sam dobar Warr deck, mada mi fali Hellscream... Takodje sam napravio Murlock deck sa Warlockom, ali bas mi slabo ide sa njim. Bukvalno maltene svaka klasa ima spell da pobedi ovaj rush deck (Hounds, Whirlwind, Arcane missles...). Znam da je neko pisao o Murlock rushu, pa jel ima neki savet kako da se pravilno upotrebi ovaj deck?

pretpostavljam da sipazario 80 boostera, jesi dobio neke legendary karte i koje ?

verovatno sad imas brdo duplikata, unisti ih i napravi hellscreama :)

Verujem da ces najbolje nauciti gledanjem stream-ova i partija sa yt-a :)

Muku mucim sa pamcenjem karata :D, ja u areni jedva sastavljam kraj sa krajem, ali sa svojim dekovima (u kojima i nemam neke spektakularne karte) ne mogu da izgubim

Ja u areni max 4 pobede. Uspeo sam dva puta od 4 ili 5 arena koliko sam odigrao. Balzak aj daj taj dek da vidim :d

edit: Ili daj Battlenet ID ako oces da igras protiv pocetnika taman treba da leveluje Priest deck na lvl 10 :d

Poslednja izmena:
pretpostavljam da sipazario 80 boostera, jesi dobio neke legendary karte i koje ?

verovatno sad imas brdo duplikata, unisti ih i napravi hellscreama :)

Nisam se nesto usrecio sa Legendary kartama... 4 komada. Jedan Ragnaros, koji je koristan, ostalo i ne bas...

Ja u areni max 4 pobede. Uspeo sam dva puta od 4 ili 5 arena koliko sam odigrao. Balzak aj daj taj dek da vidim :d

edit: Ili daj Battlenet ID ako oces da igras protiv pocetnika taman treba da leveluje Priest deck na lvl 10 :d
Evo ti prvo ID pa ako ti se budu svideli dekovi slikacu ti, imam 3 dobra deka, main mi je warlock od skora sam krenuo rouga i imam solidnog mage-a
balzakur#1936

Otvorih juce 80 deckova, nisam se bas mnogo usrecio. Uglavnom napravio sam dobar Warr deck, mada mi fali Hellscream... Takodje sam napravio Murlock deck sa Warlockom, ali bas mi slabo ide sa njim. Bukvalno maltene svaka klasa ima spell da pobedi ovaj rush deck (Hounds, Whirlwind, Arcane missles...). Znam da je neko pisao o Murlock rushu, pa jel ima neki savet kako da se pravilno upotrebi ovaj deck?

ja sam pisao.

dakle ideja je da ti u prvih 2 kruga padne taunt.. posle njega ide imp pa murlock +2 i onda ostali murloci kako nailaze .. naravno ako si kurate srece pa ti ne padne taunt odmah onda jeste *******o..jeste malo rizicno ali opet i sa druge strane imas likove koje seru karte za kartom i tu ne mozes da uradis nista..

ne postoji "savrsen" deck.. murlock warlock je daleko od toga ali je zabavan da se brze levelujes ako ti je to cilj..

Hearthstone_Screenshot_2.7.2014.22.13.43.jpg
Pozz svima pogotovo za ekipu sa kojom sam igrao d3 DBravez-a oki-a enu-a naravno preko shobotovog acc...Sad sam se navukao na HS zarazna igra...

Hearthstone_Screenshot_2.7.2014.22.05.12.jpg
PALADIN evo ti mozes i dek da vidis samo se nevide 3 ili 4 najjace 2 ogra i jos nesto...

Svaka cast Srki, odaj nam tvoju tajnu uspeha da predjem 3 pobede :p
Btw evo slike od 2 moja deka sa kojima skoro da ne mogu da izgubim, treci dek od warlocka sam izgleda izbrisao, on je bio neki aggro deck sa kojim isto nisam mogao da izgubim

Prilozi

• Hearthstone_Screenshot_2.10.2014.14.32.18.jpg
    Hearthstone_Screenshot_2.10.2014.14.32.18.jpg
    309 KB · Pregleda: 56
  • warlock.jpg
    warlock.jpg
    502.7 KB · Pregleda: 54
ako vam ide lose u areni samo vezbajte !
Na pocetku sam imao po 1-2 pobede, posle nekog vremena sam redovno zavrsavao sa skorom 3-3 ili 4-3.
Sada uglavnom imam 5 ili 6 pobeda, a rekord mi je 7.
Jeste, sreca, rng, sve to stoji, ali ima i iskustva i znanja.

Srki, dobrodosao na forum !
Igrali smo dosta D3, super da imas sad svoj acc i da si se registrovao na bench :)

Nagrade su bile tipa 480 gold-a 65 dust-a 1epic karta i 2rare karte...

Nazad
Vrh Dno